Kurser i Mindfulness, Stresshantering & MindMassage

Mindfulness Grundkurs Självstudier Online

Utveckla ditt självledarskap och få verktyg att använda i livet. Lär dig att hantera stress lättare, vara mindre orolig och mer harmonisk.
Kursen är 8 tillfällen, du bestämmer själv vilken takt du tar kursen i.

Gå en mindfulnessutbildning på distans, genom självstudier, på plats i Stockholm, i Åsbro, på Gotland, på Öland eller i Toscana. Vår populära instruktörsutbildning finns med olika studietakt och både på distans eller på plats.

Är du Mindfulnessinstruktör och vill kunna erbjuda fortsättningskurser? Eller vill du fördjupa dig ytterligare inom Mindfulness och få nya idéer och inspiration? Då är fortsättnings-kursen något för dig.

Mindfulness i naturen friskvårdsguide

Att flytta ut hela eller delar av en mindfulnesskurs i naturen kan ge ökat djup och kvalitet till dina deltagare. I naturen får vi flera inslag i mindfulness mer eller mindre automatiskt. Läs mer om utbildningen på länken nedan.

Vill du jobba med att hjälpa andra med sitt välmående är det här utbildningen för dig. Genom att bli Praktisk Stresspedagog får du flera olika verktyg och metoder inom stress, sömn, självkänsla och mindfulness.

MindMassage är en unik massage som kombinerar den fysiska delen av massage med den avslappnande delen av Mindfulness. Lär dig allt du behöver för att kunna erbjuda MindMassage. Kursen finns också som självstudier på distans.

För företag erbjuder vi kurser i Mindfulness for Business, online eller på plats.

Läs mer om Mindfulness for Business här ->

Läs mer om Mindfulness for Business Online här ->

Unna dig några härliga, harmoniska dagar där vi blandar Mindfulnessövningar med skön yoga!

En helg för både nybörjaren och den erfarne, alla övningar och all yoga går att anpassa individuellt utifrån förutsättningar och lust.

Läs mer här ->