Skräddarsydd Säljutbildning online
för småföretagare
med Peppe Ekmark

2 halvdagar

Behöver du hjälp att få fler kunder?
Vet du inte riktigt hur du ska göra för att kontakta företag? Har du försökt, men inte fått till det?
Då är den här kursen något för dig!

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt får du, när du anmäler dig till kursen, skicka in information om dig och ditt företag så att kursen kan skräddarsys efter dina behov. 

Den här kursen passar dig som antingen är egenföretagare som ska börja sälja eller för dig som varit igång ett tag, men behöver utveckla försäljningen. 

Kursen ger dig de tips och råd du behöver för att äntligen få till den där affären som du kanske går och drömmer om. Eller kanske affären som du inte ens vågat drömma om. Det kan handla om att sälja in sig till ett företag eller kanske att tänka om när det gäller försäljning av dina tjänster ut mot kund. Vad du än har för utmaningar vad det gäller sälj så kan Peppe hjälpa dig att komma vidare.

Peppe Ekmark är en skicklig utbildare med många års erfarenhet som går på djupet i försäljningsteknik där du får alla verktyg som behövs för att fånga intresse, bygga relation och slutligen sälja. Med sin långa bakgrund som chef för flera stora försäljningsavdelningar delar Peppe med sig av sina egna erfarenheter, tipsar och utmanar för att plocka fram din inre stjärnsäljare.

När du lämnar kursen har du en konkret och kraftfull handlingsplan – och är redo att börja sälja!

Aktuella kursstarter
Online Distans

 TBD

Så här säger Peppe:

Ur kursinnehållet:

Observera att kursinnehållet behovsanpassas efter gruppen

Vinsten för kunden
Hitta rätt kund. Varför skall du kontakta just denna kund och vad kommer kunden att tjäna på att just träffa dig. Vad kan du erbjuda för egenskaper, fördelar och vinster för kunden som gör att de når sina mål och du dina.

Behovsanalysen
Kanske den viktigaste delen i hela säljprocessen. Hur gör du en bra behovsanalys som täcker in alla de frågor som du vill ha svar på och som kommer hjälpa dig till att skapa förtroende och förståelse för kundens behov och säkerställa ett avslut.

​Invändningshantering
Kanske den bästa köpsignalen man kan få är alla invändningar som kunderna kommer med. Hur hanterar du invändningar på bästa sätt. Är du förberedd på dem? Förstår du varför kunden har invändningar. Menar verkligen kunden det hen säger? Hur bemöter du invändningarna som kunden kommer med och går vidare till avslut istället?


 


Avslutsteknik 
Hur går du tillväga för att få en affär. Hur kan du hjälpa kunden att själv fatta beslut att vilja köpa av dig. Vad finns det för fällor som gör att kunden faktiskt vill köpa av dig men du inte har förstått det. Är priset verkligen det viktigaste eller tror vi bara det. Hur kan du sälja till fullt pris och kunden ändå känna sig nöjd.

Uppföljningen
Följer du upp dina möten? Varför är det så viktigt att återkomma till kunden. Hur kan jag skapa mer försäljning och till och med låta kunden sälja åt mig och till nya kunder. Hur kan jag fördjupa en relation med kunden och behålla kunden "för alltid".

​Att tänka på som säljare
Vad har du satt upp för mål för dagen, veckan, månaden. Hur skall du klä dig som säljare? Hur viktigt är ditt utseende? Hur ska du uppträda? Tänker du på ditt personliga varumärke. Kan ditt val av klädsel och sätt att uppföra dig göra skillnad i din försäljning? Vad är i övrigt bra att tänka på för att underlätta för dig att bli framgångsrik
i ditt arbete. 

Investering

6 200 kr ink moms för privatpersoner, ex moms för företag.


Delbetalning möjlig, se mer info här >>

Peppes bok "Sälja bra eller sälja bäst" ingår i kursen

"Hans sätt att utbilda inom försäljning är unikt likaså hans passion att leva sin dröm, att våga  och att brinna. Peter Peppe Ekmark lämnar  ingen oberörd! I sin nya bok, Sälja bra eller sälja bäst hur du hittar nyckeln till kundens hjärta, tar författaren upp 10 viktiga verktyg som behövs för att lyckas med framgångsrik försäljning."

Läs mer om boken på www.akademibokhandeln.se

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Den här kursen passar dig som antingen är egenföretagare med en tjänst eller produkt som du ska börja sälja eller för dig som varit igång ett tag, men behöver utveckla försäljningen. Kursen ger dig de tips och råd du behöver för att sticka ut i den stenhårda konkurrensen.

Har du frågor?

Maila oss på info@ilivera.se
 


 


 
Etiketter:
Praktisk stresspedagog, Stresshantering, Mindfulness, KBT.