Intensivkurs Mindfulness -instruktör om du vill

Funderar du på att arbeta med Mindfulness eller vill du lära dig för din egen skull?

- Gå en instruktörsutbildning i Mindfulness!
Om du vill diplomera dig till instruktör eller inte väljer du själv. Du kommer ha lika stor glädje av utbildningen oavsett.

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda det i ditt liv. Du lär dig också hur du på ett enkelt sätt kan lära ut Mindfulness om du vill det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.
 
Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, däremot ett intresse att lära dig om det. Utbildningen ger en kunskap om Mindfulness, forskningen kring Mindfulness, hur stress påverkar kroppen och hur man med enkla medel kan reducera eller förebygga negativ stress. Du lär dig också hur du kan använda Mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt hjälper människor att lära sig det.
 
Efter avslutad utbildning är du om du väljer att diplomera dig, diplomerad Mindfulnessinstruktör och kan leda kurser i Mindfulness. Diplomering till instruktör är alltså valfritt men ingår i priset. Varje utbildning brukar ha några som väljer att vänta med att bli instruktörer.
 

Fördelar med vår utbildning

Våra utbildningar får alltid väldigt fina betyg och vi tror att anledningarna är flera. Dels är vi extra måna om att ge varje deltagare så mycket fokus och stöd som möjligt. Vi ser därför till att inte ha för stora grupper på våra utbildningar, något vi menar gör stor skillnad.

Vi är även måna om att du ska känna dig trygg, inte bara med din eventuella roll som instruktör, utan också hur du säljer in dig själv om det blir aktuellt. Därför delar vi med oss av våra erfarenheter kring marknadsföring och försäljning, något som alltid är väldigt uppskattat. Väljer du att diplomera dig får du också ett komplett kursupplägg att använda dig av.

Väljer du att utbilda dig hos oss kan du känna dig trygg med att du valt en utbildning som ger dig en riktigt bra bas att stå på. Oavsett om du bara vill lära dig mer om Mindfulness för egen del eller om du vill kunna erbjuda egna kurser.

Läs referenser från tidigare deltagare här >>
 

Aktuella kurser - Stockholm 2018

Vecka 49
Måndag 3 december - fredag 7 december

Kursdagarna är kl 9 - ca 15:30

Så länge datumen finns att välja i anmälningsformuläret
nedan finns det platser kvar.

Inför utbildningen

Om du inte redan mediterar regelbundet så rekommenderar vi dig att börja direkt efter att du har anmält dig. Några minuter per dag är en bra start.

Som kurslitteratur rekommenderar vi att du köper boken "Vart du än går är du där" av Jon Kabat-Zinn.
 

Ur kursinnehållet

Förkunskaper

Kursen passar alla som är intresserade av att utvecklas.

Investering

13 500 kr - OBS inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. Anmälningsavgift är inkluderad i beloppet så totala kostnaden för utbildningen är 13 500 kr. Delbetalning är möjlig vid tidig anmälan.

I kursavgiften ingår artiklar, forskning, material om stress, övningsuppgifter, övningsschema, reflektionsövningar, upplägg för Mindfulnessyoga/medveten rörelse, fördjupningsuppgifter samt tillgång till lyssningsbara meditationer.

Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.

Plats & Tid

För alla utom retreaten:
Stockholm, Gamla stan, på Stockholm saltspa. Vi börjar kl 9 och slutar ca 15:30.

Vi bjuder på kaffe/te och frukt under utbildningsdagarna. Möjlighet att värma mat i micro finns om du inte vill prova någon av alla restauranger och cafeer i närheten.

Anmälan

Anmälningsavgift 1 500 kr betalas till BG 209-1064. Den summan dras sen av från totalbeloppet.

Är du sent ute? Så länge det går att anmäla sig ska det finnas plats, men gör så att du mailar oss på info@ilivera.se för att dubbelkolla.
 
Läs bokningsvillkoren här >>


Anmälningsformulär:
 


  • Vid företagsbetalning krävs företagsnamn, orgnr, adress.
  • Tex allergier, kostrestriktioner osv.


 

Bli diplomerad Mindfulnessinstruktör - gå en instruktörsutbildning.
 
Etiketter:
Mindfulnessinstruktör, instruktörsutbildning Mindfulness, arbeta med Mindfulness, instruktörskurs.


Aktuella kursstarter

Datum HT 2018

Vecka 49:
Mån 3/12 - fre 7/12

Kursdagarna är
kl 9.00 - ca 15:30


Sagt av tidigare deltagare;

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering."

Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach
 

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg, Salong Pausen

 

"Bra upplägg och bra variation på teori och praktik. Det gavs utrymme för diskussion och reflektioner. Bra hemuppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen.
Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8veckors-kursen men är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."

Kristian Ek

 

Har du frågor?
Kontakta oss;