Kursledare

Våra kursledare är alla diplomerade Mindfulnessinstruktörer och har assisterat på våra utbildningar. De har alla gemensamt att de brinner för Mindfulness och att se människor växa och hitta sitt jag.

Margaretha Ingemarsson

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, auktoriserad dramapedagog med gestaltterapeutisk påbyggnad.

Margaretha har i över femton års tid arbetat som kursledare för interaktiva utbildningar inom området självkännedom och kommunikation, med såväl chefer i näringslivet som personliga assistenter, lärare och drifttekniker för att nämna några. Flera års erfarenhet inom miljöterapi för ungdomar med psykisk ohälsa. Hon har också coachat människor med långvarig sjukskrivning och arbetslöshet.

”Det som driver och inspirerar mig att arbeta med detta är att se människor växa, och på olika sätt börja personliga ”resor” till att bli mer närvarande och levande i sina liv. Vare sig man gått den ”hårda vägen” med utmattning och sjukskrivning eller i ett tidigare skede, faktiskt börja ta sig själv, sina behov och sin egen längtan på allvar.”

Anna Friedensberg

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, samtalspedagog, professional certified coach (ICF), lärare.

Anna har de senaste sexton åren arbetat i sitt eget företag med reflektionsbaserad coaching. Sedan 2013 är hon även lärare på företaget NOVUS kurs till "Diplomerad Coach" på Folkuniversitetet i Stockholm. Hon arbetar även med kroppen genom metoden Taktil beröring för ökad kroppsmedvetenhet och djupavspänning.
 

”Jag vill ge plats åt hela människan. Är så tacksam över att få vara med och följa människor i deras process att växa på olika sätt och att leva mer autentiskt. Känns särskilt betydelsefullt i den tid som är nu, när det finns så mycket som pockar på vår uppmärksamhet och som drar oss bort från oss själva.”

Marie Assarsson

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, Business Coach (ICF), livscoach.

Marie har gått ledarskapsutbildningar i olika former de senaste tio åren och driver eget företag sedan 7 år tillbaka där hon jobbar med business-och livscoaching. Hon hjälper människor att hitta sitt inre lugn och sitt sanna jag, vad som är framgång för dig och hur du kan skapa det livet.
 

"Mindfulness är ett fantastiskt verktyg för att komma till ro och verkligen kunna använda sin kreativitet fullt ut. Jag står för att skapa win-wins och jag brinner för att skapa hållbar ”business” inklusive ett hållbart liv i det perspektivet. Våga gräv djupare - och njut av livet mer."

Frank Hougen

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, föredragshållare, entreprenör och inspiratör.

Frank har arbetat som kursledare sedan 1987 och driver kursgården Englagård Livzcentrum där också vissa av iLivEras retreatveckor är. I möten med tusentals människor har Frank hjälpt människor på olika sätt genom utbildningar, föredrag och seanser. För att uteckla sig själv, sina och andras företag och för att lära sig mer om företagsamhet och investeringar har han även bland annat deltagit i Millionaire mind intensive, Master your mind och Train the trainer.

Någon av de andra mer kända lärare/teachers som han mött och funnit inspiration från är Deepak Chopra, Byron Katie, Caroline Myss, Louise Hay, Dr. Christiane Northrup, Ester & Jerry Hicks, Sylvia Browne, Dr. Wayne W Dyer, Gary R. Renard, Wyat Webb, Hale Dwoskin och Rudy Ruettiger.

Jessica Joelsson & Lisa Heikenfeldt

Grundare av iLivEra. Från början utbildade marknadsekonomer som efter varsin utbrändhet bytt bana och numera brinner för att hjälpa individer och företag att förebygga istället för att rehabilitera.
Lisa är diplomerad mindfulnessinstruktör samt kostrådgivare och påbörjat utbildning till gestaltterapeut och Jessica är diplomerad mindfulnessinstruktör, ICF-coach och friskvårdskonsult.
 

"Vi drivs båda av att lära ut Mindfulness, att visa på hur enkelt och okomplicerat det kan vara, hur vi kan förändra vårt förhållningssätt med enkla verktyg och hitta ett större lugn hur mycket det än snurrar runt omkring. Att få vara med när människor hittar sina nycklar och förstår sig själva är lika häftigt varje gång."