loading...

Mindfulnessinstruktör

Funderar du på att arbeta med Mindfulness eller vill du lära dig för din egen skull?

- Gå en instruktörsutbildning i Mindfulness!
Om du vill diplomera dig till instruktör eller inte
i slutet väljer du själv, du kommer ha lika stor
glädje av utbildningen oavsett!

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda det i ditt liv. Du lär dig också hur du på ett enkelt sätt kan lära ut Mindfulness om du vill det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.
 
Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, däremot ett intresse att lära dig om det. Kursen ger kunskap om Mindfulness, forskningen kring Mindfulness, hur stress påverkar kroppen och hur man med enkla medel kan reducera eller förebygga negativ stress. Du lär dig också hur du kan använda Mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt hjälper människor att lära sig det.
 
Efter avslutad utbildning är du, om du väljer att diplomera dig, diplomerad Mindfulnessinstruktör och kan leda kurser i Mindfulness. Diplomering till instruktör innebär hålla i några övningar och träna sig på hur det skulle vara att hålla kurs.

Diplomering är alltså valfritt och ingår i priset. Nästan varje kurs brukar ha några som väljer att inte diplomera sig till instruktör.
 

Fördelar med vår utbildning

Våra utbildningar får alltid väldigt fina betyg och vi tror att anledningarna är flera. Dels får du ett komplett upplägg för en 8-veckorskurs med utförlig beskrivning för varje tillfälle så att du direkt du är diplomerad kan hålla en kurs. Läs mer om det under "Investering" nedan.

Dels är vi extra måna om att ge varje deltagare så mycket fokus och stöd som möjligt. Vi ser därför till att inte ha för stora grupper på våra utbildningar, något vi menar gör stor skillnad.

Vi är även måna om att du ska känna dig trygg, inte bara med din roll som instruktör, utan också hur du säljer in dig själv om det blir aktuellt. Därför delar vi med oss av all vår erfarenhet kring marknadsföring och försäljning, något som alltid är väldigt uppskattat. Du får också ett enkelt kursupplägg att använda dig av.

Väljer du att utbilda dig hos oss kan du känna dig trygg med att du valt en utbildning som ger dig en riktigt bra bas att stå på. Oavsett om du bara vill lära dig mer om Mindfulness för egen del eller om du vill kunna erbjuda egna kurser.

Läs referenser från tidigare deltagare här >>

Aktuella kurser - 2018

Retreat Mindfulnessinstruktör

Vecka 35
27/8 - 31/6
Retreatform med mat och boende på kursgård.
Läs mer om Retreat Mindfulnessinstruktör här>>


Start vecka 37 - Sthlm, hösten 2018
12, 13 sept
10, 11 okt
7, 8 nov


Start vecka 39 - Sthlm, hösten 2018
26, 27 sept
24, 25 okt
21, 22 nov


Vecka 49 intensiv - Sthlm, hösten 2018
Mån 3/12 - fre 7/12
 

Boka innan 13/8-2018 och få
2 000 kr i boka tidigt-rabatt
på höstens utbildningar!

Gäller utbildningarna med start vecka 37, vecka 39 eller vecka 49.

Så länge datumen finns att välja i anmälningsformuläret
nedan finns det platser kvar.

Inför utbildningen

Vi rekommenderar att du provar att meditera regelbundet. Det är en viktig erfarenhet om du tänker att du ska diplomera dig till instruktör. Börja direkt efter du har anmält dig, några minuter per dag är en bra start.

Som kurslitteratur rekommenderar vi att du köper boken "Vart du än går är du där" av Jon Kabat-Zinn. Tänker du inte diplomera dig är den inte lika viktig.

Under utbildningen

För utbildningarna som pågår under två månader (alla utom intensiv och retreat) får du reflektionsuppgifter och övningar som du gör hemma mellan tillfällena. De är valfria för er som inte ska diplomera er.

Ur kursinnehållet

Förkunskaper

Utbildningen passar alla som är intresserade av att utvecklas. Du måste alltså inte ha erfarenhet av Mindfulness, däremot ett intresse att lära dig om det.

Investering

13 500 kr - OBS inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. Anmälningsavgiften är inkluderad i beloppet så totala kostnaden för utbildningen är 13 500 kr. Delbetalning möjlig.

Boka tidigt rabatt för höstens utbildningar:

Betala 11 500 kr!

- gäller om du anmäler dig innan 13/8-2018 -
Gäller utbildningarna med start vecka 37, vecka 39 eller vecka 49.


I kursavgiften ingår ett komplett upplägg för en 8-veckors mindfulnesskurs. Varje tillfälle utförligt förklarat med tidsangivelser, förslag på övningar, meditationer och diskussions/reflektionsämnen. Allt du behöver för att kunna hålla en kurs direkt efter din utbildning.

I kursavgiften ingår också artiklar, forskning, material om stress, övningsuppgifter, övningsschema, reflektionsövningar, upplägg för Mindfulnessyoga/medveten rörelse, fördjupningsuppgifter samt tillgång till lyssningsbara meditationer.

Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.

Plats & Tid

För alla utom retreaten:
Stockholm, Gamla stan, på Stockholm saltspa.
Vi börjar kl 9 och slutar ca 15:30 - 16:00.

Vi bjuder på kaffe/te och frukt under utbildningsdagarna. Möjlighet att värma mat i micro finns om du inte vill prova någon av alla restauranger och cafeer i närheten.

Retreaten:
Åsbro, Hallsberg. Läs mer här >>

Anmälan

Anmälningsavgift 1 500 kr betalas till BG 209-1064 inom en vecka efter anmälan. Anmälningsavgiften är inkluderad i utbildningskostnaden på 13 500 kr.

Är du sent ute? Så länge det går att anmäla sig ska det finnas plats men gör så att du mailar oss på info@ilivera.se för att dubbelkolla.
 
Läs bokningsvillkoren här >>


Anmälningsformulär:
 


  • Vid företagsbetalning krävs företagsnamn, orgnr, adress.
  • Tex allergier, kostrestriktioner osv.


 


 
Etiketter:
Mindfulnessinstruktör, instruktörsutbildning Mindfulness, arbeta med Mindfulness, instruktörskurs.


Aktuella kursstarter 2018

Start vecka 11
Avslutad

Start vecka 16

Avslutad

Vecka 22 - intensiv
Avslutad


Retreat vecka 26 - intensiv
Avslutad

 

Retreat Mindfulness-instruktör Vecka 35
Retreatform med mat och boende på kursgård.
Läs om Retreat Mindfulnessinstruktör här>>


Start vecka 37, Sthlm
12, 13 sept
10, 11 okt
7, 8 nov


Start vecka 39, Sthlm
26, 27 sept
24, 25 okt
21, 22 nov


Vecka 49 - intensiv
Sthlm

Mån 3/12 - fre 7/12
 

Boka innan 13/8-2018 och få boka tidigt-rabatt på höstens utbildningar!
Gäller utbildningarna med start vecka 37, vecka 39 eller vecka 49.


Sagt av tidigare deltagare;


Sagt av tidigare deltagare;

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar och mer därtill. Jag vet inte varför, men i övningarna och tillsammans med gruppen, så bara växte jag som person. Helt underbart. Veckan hade en bra mix med övningar och reflektioner. Tack för en underbar vecka! Väl investerade pengar!"
 

Therese Uppsäll
 

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson
 

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."

Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach
 

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg, Salong Pausen

 

"Bra upplägg och bra variation på teori och praktik. Det gavs ut-rymme för diskussion och reflektioner. Bra hem-uppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen.
Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8veckors-kursen men är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."

Kristian Ek

 

För alla utom retreaten håller vi till på Stockholms Saltspa 
Där finns en härlig saltgrotta som man också får prova.

Efter utbildningen

Efter utbildningen blir du som diplomerat dig inbjuden till nätverket iLivEra connect på facebook.
Ett nätverk för alla diplomerade Mindfulnessinstruktörer och MindMassörer.


Har du frågor?
Kontakta oss;