Retreat Mindfulnessinstruktör
måndag 25/6 - fredag 29/6

Funderar du på att arbeta med Mindfulness eller vill du lära dig
för din egen skull?


- Kom på vårt Mindfulnessretreat!
Om du vill diplomera dig till instruktör eller inte
väljer du själv. Du kommer ha lika stor glädje av veckan oavsett.

 
I sommar erbjuder vi Mindfulnessutbildning i retreatform på kursgård i Åsbro, Hallsberg. Utbildning, mat, boende och hämtning vid tågstationen i Hallsberg - 11 500 kr inklusive allt!

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda det i ditt liv. Du lär dig också hur du på ett enkelt sätt kan lära ut Mindfulness om du vill det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.
 
Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, däremot ett intresse att lära dig om det. Utbildningen ger en bred kunskap om Mindfulness, forskningen kring Mindfulness, hur stress påverkar kroppen och hur man med enkla medel kan reducera eller förebygga negativ stress. Du lär dig också hur du kan använda Mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt hjälper människor att lära sig det.
 
Efter avslutad utbildning är du om du väljer att diplomera dig, diplomerad Mindfulnessinstruktör och kan leda kurser i Mindfulness. Diplomering till instruktör är alltså valfritt men ingår i priset. Varje utbildning brukar ha några som väljer att vänta med att bli instruktörer.
 

Kursinnehåll

Fördelar med vår utbildning

Våra utbildningar får alltid väldigt fina betyg och vi tror att anledningarna är flera. Dels är vi extra måna om att ge varje deltagare så mycket fokus och stöd som möjligt. Vi ser därför till att inte ha för stora grupper på våra utbildningar, något vi menar gör stor skillnad. På sommarkursen kan det dock vara något större grupper eftersom vi då har mer tid med varandra överlag.

Vi är även måna om att du ska känna dig trygg, inte bara med din roll som instruktör, utan också hur du säljer in dig själv om det blir aktuellt. Därför delar vi med oss av all vår erfarenhet kring marknadsföring och försäljning, något som alltid är väldigt uppskattat. Du får också ett komplett kursupplägg att använda dig av.

Väljer du att utbilda dig hos oss kan du känna dig trygg med att du valt en utbildning som ger dig en riktigt bra bas att stå på. Oavsett om du bara vill lära dig mer om Mindfulness för egen del eller om du vill kunna erbjuda egna kurser.

Läs referenser från tidigare deltagare här >>


Sagt av tidigare deltagare;

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg, Salong Pausen

 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8veckors-kursen men är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."

Kristian Ek

 

Retreat mindfulness

Inför utbildningen

Om du tänker dig att du vill diplomera dig till instruktör rekommenderar vi att du provar att meditera regelbundet. Börja när du har anmält dig, några minuter per dag är en bra start. Som kurslitteratur rekommenderar vi att du köper boken "Vart du än går är du där" av Jon Kabat-Zinn.

Förkunskaper

Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness. Ett intresse av att utvecklas och lära dig nytt räcker långt.

Anmälan

Se anmälningsformulär nedan.

Uppdaterat 2/5-2018:
Få platser kvar!

Så länge datumet finns att välja ska det finnas platser kvar.

Investering

11 500 kr - Utbildning, boende, mat och hämtning vid tåg-stationen i Hallsberg på måndagen är allt inkluderat i priset. OBS ink moms för privatpersoner, ex moms för företag. 

Anmälningsavgift 1 500 kr betalas till BG 209-1064 inom en vecka efter anmälan. Anmälningsavgiften är inkluderad i beloppet så totala kostnaden är 11 500 kr.

Delbetalning är möjlig vid tidig anmälan.

I kursavgiften ingår artiklar, forskning, material om stress, övningsuppgifter, övningsschema, reflektionsövningar, upplägg för Mindfulnessyoga/medveten rörelse, fördjupningsuppgifter, upplägg för 8 veckors-kurs samt tillgång till lyssningsbara meditationer.

I kursavgiften ingår också boende i 4 bäddsrum, mat (frukost, lunch, middag, kvällsfika) och hämtning vid tågstationen i Hallsberg på måndagen. Tillägg för 2-bäddsrum 125 kr/natt, tillägg för enkelrum 250 kr/natt.

Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.

Mindfulnessretreat mån 25/6 - fre 29/6

Mindfulnessutbildning i retreatform med mat och boende på kursgård
11 500 kr inklusive allt!

- Få platser kvar -

 

För instruktörsutbildningar i Stockholm, se datum
och info här >>


Frågor?
Maila oss på info@ilivera.se

Plats & Tid

Kursgård i Åsbro mellan Askersund och Hallsberg. Tågstation Hallsberg. Adress till kursgården är Åshammarsvägen 18, 694 94 Åsbro. Första dagen, måndag 25/6 samlas vi kl 12:00. Incheckning från kl 11. Hämtning i Hallsberg är möjlig mellan kl 10:45 - 11:30. Möjlighet finns att boka extra övernattning söndag till måndag, mat börjar serveras måndag lunch så ta med det du behöver innan dess isåfall. Sista dagen på fredagen slutar vi senast kl 15:00.

Schemat och aktiviteter kommer variera, vissa kvällar har vi någon lugnare aktivitet efter middagen, andra är lediga.


Anmälan

Fyll i formuläret nedan. Så länge datumet finns att välja i formuläret ska det finnas platser kvar.
Anmälningsavgift 1 500 kr betalas till BG 209-1064 inom en vecka efter anmälan.

Är du sent ute? Så länge det går att anmäla sig ska det finnas plats men gör så att du mailar oss på info@ilivera.se för att dubbelkolla.
 
Läs bokningsvillkoren här >>


  • Vid företagsbetalning krävs företagsnamn, orgnr, adress.
  • Tex allergier, kostrestriktioner osv. 
Etiketter:
Retreat, mindfulnessretreat, mindfulnessinstruktör


Har du frågor?
Kontakta oss;