loading...

Instruktörsutbildning i Mindfulness
- Bli diplomerad Mindfulnessinstruktör -

Vår populära utbildning till Mindfulnessinstruktör passar både dig som är nyfiken på mindfulness för egen del och för dig som vill arbeta som mindfulnessinstruktör med egna kurser, klienter eller på ditt företag.

Hos oss får du inte bara en utbildning som kommer påverka ditt privata liv positivt, vi är också måna om att du ska känna dig helt trygg som instruktör efter utbildningens slut. Därför har vi inga stora grupper och vi har alltid möjlighet att ge dig svar på alla frågor. Hos oss får du stöd och hjälp på din resa.

Vi har erfarenhet av att vara beställare i näringslivet samt att vara leverantör och hålla mindfulnesskurser både på företag och till privatpersoner. Hos oss får du en instruktörsutbildning du verkligen kan använda dig av efteråt och vår utbildning till Diplomerad Mindfulnessinstruktör får alltid högt betyg oavsett om den sker live på retreat eller online på distans.

Vårt kompletta ledarupplägg för att hålla egna grundkurser ingår i alla utbildningar.

 

Mindfulness i naturen friskvårdsguide

Att flytta ut hela eller delar av en mindfulnesskurs i naturen kan ge ökat djup och kvalitet till dina deltagare. I naturen får vi flera inslag i mindfulness mer eller mindre automatiskt. Läs mer om utbildningen på länken nedan.

MindMassage är en unik massage som kombinerar den fysiska delen av massage med den avslappnande delen av Mindfulness. Lär dig allt du behöver för att kunna erbjuda MindMassage. Kursen finns också som självstudier på distans.

För företag erbjuder vi kurser i Mindfulness for Business, online eller på plats.

Läs mer om Mindfulness for Business här ->

Läs mer om Mindfulness for Business Online här ->