loading...

 Mindfulnessinstruktör Sthlm

Är du nyfiken på Mindfulness? För egen del eller för att kunna hjälpa och inspirera andra?

- Gå en instruktörsutbildning i Mindfulness!
Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Om du vill diplomera dig till Mindfulnessinstruktör eller inte
i slutet väljer du själv, du kommer ha lika stor glädje
av utbildningen oavsett!

Mindfulnessinstruktör över tid består av totalt 6 utbildningsdagar uppdelade på tre tillfällen + egen träning och uppgifter.

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektions-uppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda verktygen i ditt liv, nycklar till större välmående. Du lär dig också hur du på ett enkelt sätt kan lära ut Mindfulness om du vill det. Varje kurs har deltagare som vill lära sig för sin egen skull och de som vill jobba med det.
 
Du måste inte ha tidigare erfarenhet av Mindfulness. Kursen ger kunskap om Mindfulness, forskning, hur stress påverkar kroppen och hur man kan förebygga och reducera negativ stress. Du lär dig också hur du använder Mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt hjälper andra människor att lära sig det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.

Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.
 
Diplomering ingår och är valfritt
Diplomering ingår och innebär att du får träna på hur det skulle vara att hålla kurs samt hålla i några övningar.

Efter avslutad utbildning, om du valt att diplomera dig, får du ett diplom och är Diplomerad Mindfulnessinstruktör och kan leda kurser i Mindfulness. Varje utbildning brukar ha ett antal som väljer att inte diplomera sig till instruktör.

 

Aktuella datum
Stockholm

Inget startdatum satt ännu.

Utbildningen finns även som distans,
retreatvecka eller intensivkurs


- Se respektive sida;

Distans Online

Intensiv Sthlm

Retreat Åsbro

Retreat Toscana

Retreat Gotland

Retreat Öland

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare och hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga privatkursen men är väldigt nöjd att jag hamnade
på instruktörsutbildningen tillslut."


Kristian Ek

Fördelar med vår utbildning

Våra utbildningar får alltid väldigt fina betyg och vi tror att anledningarna är flera.
  • Personlig utveckling - Du kommer ha glädje av vår utbildning oavsett om du vill jobba med det eller om du ser det som en satsning på dig själv. En vanlig kommentar är att utbildningen gett väldigt mycket både på ett personligt plan och på ett proffesionellt plan. Du lär dig leda dig själv samtidigt som du lär dig leda andra.
  • Komplett upplägg för 8-veckorskurs ingår - Du får ett kompendium med ett komplett kursupplägg där varje tillfälle är utförligt beskrivet med tider och allt så att du direkt kan hålla en kurs om du vill. Detta är enormt uppskattat av våra deltagare. Se mer här >>
  • Mindre grupper - Vi är måna om att ge varje deltagare tid och personlig feedback, utbildningen ska kännas personlig och vi har därför valt att inte ha för stora grupper, max 12 deltagare.
  • Trygg med din utbildning - Vi ser till att du känner dig helt trygg med din roll som instruktör om du vill bli det. Mindfulness är inte krångligt, vi gör det konkret, visar hur du kan göra det konkret och vi delar med oss av alla tips och erfarenheter av att leda en grupp. Du får personlig feedback och tips på alla de praktiska delarna.
  • Hur säljer jag in mig själv? - Vi är utbildade marknadsekonomer med många års erfarenhet av sälj och marknadsföring och delar därför öppet med oss av försäljningsknep, priser mot privatpersoner, företag, vad vi lärt oss på vägen osv om det är önskat. Det brukar alltid vara väldigt uppskattat och en del som vi upplever många deltagare saknar.

Läs mer om vad som ingår här >>

Väljer du att utbilda dig hos oss kan du känna dig trygg med att du valt en utbildning som ger dig en riktigt bra bas att stå på, du kommer ha verktygen för att på direkten erbjuda kurser. Trygg med Mindfulness grund och verktyg, oavsett om du bara vill lära dig om Mindfulness för egen del eller om du vill kunna erbjuda egna kurser.

Läs referenser från tidigare deltagare här >>

Målgrupp

Utbildningen passar oavsett tidigare erfarenhet och oavsett om du vill bli instruktör eller gör det för din egen skull.

Ny till Mindfulness eller väldigt erfaren?
- Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, vi går igenom allt du behöver veta. Eftersom Mindfulness handlar om din egna utveckling spelar det ingen roll om en deltagare är oerfaren och en annan har jättelång erfarenhet. Så länge man är öppen för att lära sig om sig själv och hur man bäst når andra

Är du under någon behandling eller undrar om det är en utbildning för dig, maila oss på info@ilivera.se

Investering

13 500 kr, inkl moms för privatpersoner, exkl moms för företag.
 

Går du kursen som del av utbildningen till Diplomerad Praktisk Stresspedagog betalar du 11 500 kr.
Inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag. 

Delbetalning möjlig, läs mer här >>

Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.

Kursinnehåll, inför utbildningen, vad som ingår & kurslitteratur

"Kursen överträffade mina förväntningar. Utöver att hjälpa och utbilda till instruktör i mindfulness hade jag en mycket stor nytta av kursen för min personliga utveckling. Kursupplägget var enkelt att följa."

Lena Widerberg

Plats & Tid Sthlm

Skånegatan 108, södermalm, Stockholm.
I kulturhus från 1700-talet med egen innergård precis brevid Vita bergen. Vi börjar kl 9 och slutar ca 15:30 - 16:00.

Vi bjuder på kaffe/te och frukt under utbildningsdagarna. Möjlighet att värma mat i micro finns om du inte vill prova någon av alla restauranger och caféer i närheten.

 

Aktuella startdatum

Pga Covid-19 har vi inga startdatum satta. Vi hänvisar till vår distansutbildning samt självstudier.

Läs om distansutbildningen här >>

Läs om Självstudier här >>

 

Efter utbildningen

Efter utbildningen blir du som diplomerat dig inbjuden till nätverket iLivEra connect på facebook.

Ett nätverk för alla diplomerade Mindfulness-instruktörer och MindMassörer.

"Kursen var över förväntan. Kompetent, seriös, innehållsrik, trygg, inspirerande, varm."

Suzanne

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar och mer därtill. Jag vet inte varför, men i övningarna och tillsammans med gruppen, så bara växte jag som person. Helt underbart. Väl investerade pengar!"
 

Therese Uppsäll

Har du frågor?

Maila oss på info@ilivera.se eller fyll i formuläret


 


 




Etiketter:
Mindfulnessutbildning, Mindfulness, Mindfulnessinstruktör, instruktörsutbildning Mindfulness, arbeta med Mindfulness, instruktörskurs.