loading...

Instruktörsutbildning i Mindfulness

Är du nyfiken på Mindfulness? Kanske funderar på att arbeta med det?

Lära dig för att kunna utbilda och inspirera andra eller för egen del
få verktygen som får människor att uppleva mer livskvalitét,
bättre sömn och större fokus?

 

Alla våra utbildningar passar för både den som vill bli diplomerad Mindfulnessinstruktör och
den som vill gå för sin egen skull. Varje utbildning har en blandning av båda.
Det finns flera alternativ för hur du vill gå utbildningen,
klicka för att läsa mer om de olika alternativen nedan.

Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction)
utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.
Det som tillkommer till våra utbildningar är ett affärstänk, hur gör man sen?

Information angående Covid-19:
Vi följer folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer.
Våra grupper är väldigt små, 4-10 deltagare (det är de oavsett virus)
Vi är utomhus en hel del (det är vi oavsett virus)


OBS! Med anledning av Covid-19 har vi ändrat våra villkor för dig som bokar kurs hos oss från 20/3-2020 (gäller ej online).

  • Om bokad kurs inte blir av på grund av karantän alt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten skjuter vi på kursen eller ser i möjligaste mån till att hitta en annan kurs du kan gå.
  • Är detta inte möjligt får du tillbaka dina pengar.
  • Detta gäller även om vi beslutar att kursen genomförs, men du av oro för din egen eller andras hälsa inte känner dig bekväm med att gå kursen.

Nu har vi lanserat utbildningen Mindfulnessinstruktör Distans online.

Vi erbjuder några olika tidsupplägg där alla har gemensamt att vi ses över datorn i grupp.

Lärarledda tillfällen i kombination med egenstudier.


 

Under ca 2 - 4 månader lär du dig allt om Mindfulness och hur du kan applicera det i ditt liv. Totalt 6 utbildningsdagar som är uppdelade på tre tillfällen + egen träning och uppgifter.

Passar dig som vill ta lite i taget, låta det sjunka in. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du
kunna delta i allt och ha glädje av utbildningen.

Under en intensivvecka måndag till fredag går du utbildningen samt har några hemuppgifter för em/kväll.

Passar dig som vill fokusera helt och lära dig allt på direkten, marinera dig i Mindfulness under en vecka. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt och ha glädje av utbildningen.

 

Mindfulnessinstruktör retreatform:      Åsbro - Toscana - Gotland - Öland

Mindfulnessutbildning i retreatform på kursgård i Åsbro. Utbildning, mat, boende (vandrarhemsstandard) och hämtning vid tågstationen i Hallsberg ingår i priset. Läs mer >>

Passar dig som vill ha en skön retreatvecka bort från vardagen där du helt kan gå in i Mindfulness härliga värld.
Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt.

Mindfulnessutbildning i retreatform på kursgård i Toscana. Utbildning, mat, boende, flyg (tor Arlanda eller Skavsta - Pisa) och transfer i Toscana ingår i priset. Läs mer >>

Passar dig som vill möta våren i Toscana och ha en härlig retreatvecka utomlands där du verkligen kan koppla bort allt vad heter hemma och vardag och bara fördjupa dig i Mindfulness härliga värld. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt.

Mindfulnessutbildning i retreatform i strandvilla på Gotland. Utbildning, mat och boende med hotellstandard ingår. Läs mer >>

Lugnet på Gotland + Mindfulnessvecka = sant. Passar dig som vill lära dig om Mindfulness samtidigt som du möter hösten på ett turisttomt Gotland. Här kan du ha en härlig retreatvecka borta från all vardag där du helt kan gå in i Mindfulness härliga värld. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt och ha glädje av veckan.

Mindfulnessutbildning i retreatform på pensionat i Borgholm. Utbildning, mat, boende och hämtning vid buss ingår. Läs mer >>

Kom och möt våren på Öland! Vi bor med helpension på ett personligt, charmigt pensionat på Borgholm. Här finns en underbar lugn trädgård att bara vara i och samtidigt ligger stora gågatan med folkliv på fem minuters gångavstånd. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt och ha glädje av veckan.

Referenser från kursdeltagare

"Kursen varvade teori med praktik på ett bra sätt. Trygga & professionella ledare som skapar ett bra klimat för lärande & personliga insikter"

Eva Danneker, Vattumannen

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"

Sanja Dugandzic

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."

Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach

Instruktörsutbildning mindfulness

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson

"Kursen var över mina förväntningar. Mycket nöjd med upplägget. Hela kursen är så genomtänkt och leder oss som deltagare gradvis framåt. Kursledarnas värme och humor skapar en trygghet och ett accepterande i gruppen."
Paolina Weidinger​

Övriga utbildningar

Fortsättningskurs Mindfulnessinstruktör


Är du Mindfulnessinstruktör? Kanske är du nyutbildad och vill lära dig mer, eller så håller du redan dina egna kurser och vill få hjälp med nya idéer, mer inspiration och fördjupa dig ytterligare.

Läs mer här >>

Instruktörsutbildning fortsättning, Mindfulness i naturen


För dig som är Mindfulnessinstruktör. Att flytta ut hela eller delar av en mindfulnesskurs i naturen kan ge ökat djup och kvalitet till dina deltagare. I naturen får vi flera inslag i mindfulness mer eller mindre automatiskt.

Läs mer här >>