loading...

Instruktörsutbildning i Mindfulness

Är du nyfiken på Mindfulness? Kanske funderar på att arbeta med det? Lära dig för att kunna utbilda och inspirera andra eller för egen del få verktygen som får människor att uppleva mer livskvalitét, bättre sömn och större fokus?
 

Alla våra utbildningar passar för både den som vill bli diplomerad Mindfulnessinstruktör och den som vill gå för sin egen skull. Varje utbildning har en blandning av båda. Det finns flera alternativ för hur du kan gå utbildningen, klicka för att läsa mer om de olika alternativen nedan.

Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts. Det som tillkommer till våra utbildningar är ett affärstänk, hur gör man sen?

Läs mer vad som ingår här >>

Diplomering ingår
Gemensamt för alla instruktörsutbildningar är att diplomering ingår i priset. Det innebär i korthet att du får träna på att hålla kurs samt i några övningar. Detta gör vi tillsammans i grupp under utbildningen alt efter utbildningen i självstudier.

Utbildningar Mindfulnessinstruktör

Över tid i Stockholm

Referenser från kursdeltagare

"Kursen varvade teori med praktik på ett bra sätt. Trygga & professionella ledare som skapar ett bra klimat för lärande & personliga insikter"

Eva Danneker, Vattumannen

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"

Sanja Dugandzic

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."

Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach

Instruktörsutbildning mindfulness

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson

"Kursen var över mina förväntningar. Mycket nöjd med upplägget. Hela kursen är så genomtänkt och leder oss som deltagare gradvis framåt. Kursledarnas värme och humor skapar en trygghet och ett accepterande i gruppen."
Paolina Weidinger​

Övriga utbildningar

Fortsättningskurs Mindfulnessinstruktör


Är du Mindfulnessinstruktör? Kanske är du nyutbildad och vill lära dig mer, eller så håller du redan dina egna kurser och vill få hjälp med nya idéer, mer inspiration och fördjupa dig ytterligare.

Läs mer här >>

Instruktörsutbildning fortsättning, Mindfulness i naturen


För dig som är Mindfulnessinstruktör. Att flytta ut hela eller delar av en mindfulnesskurs i naturen kan ge ökat djup och kvalitet till dina deltagare. I naturen får vi flera inslag i mindfulness mer eller mindre automatiskt.

Läs mer här >>