Om MindMassage

Vi älskar mindfulness och vi älskar massage.
- därför har vi utvecklat en helt unik behandlingsform.

iLivEra MindMassage - Mindfulnessmassage

Med erfarenhet från mindfulness och massage har vi utformat en unik behandling som vi kallar MindMassage. En behandling som vi också har patent för.

Vår unika MindMassage innebär att du får en klassisk massage samtidigt som du guidas i att vara närvarande av en röst från en cd/ljudfil. Du får en ordentlig massage, precis som en vanlig klassisk massage men du och massören pratar inte med varandra under behandlingen. Detta ger dig möjlighet att slappna av i både kropp och sinne.

Efter MindMassagen är din rygg genomarbetad och du har fått uppleva hur mindfulness kan hjälpa dig att stilla dina tankar på ett enkelt och lätt-tillgängligt sätt. iLivEra MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning.

MindMassage sker med en särskilt anpassad mindfulnessguidning under hela massagen och ska inte blandas ihop med mindfulnessmassage där du gör andningsövningar för sig och massage för sig.

Detta är en behandling där du med ljud och massage vaggas in i en total avslappning för din kropp. Det krävs inte att man har provat Mindfulness eller meditation innan, den är framtagen för att alla ska kunna ta behandlingen och uppskatta den. Det krävs inget annat än att du kan ligga på mage och lyssna.

MindMassage erbjuds endast av oss på iLivEra eller av oss diplomerade MindMassage-massörer, isåfall har de ett diplom att visa och vår cd-skiva/ljudfil. Sök på tex www.bokadirekt.se för att hitta en massageterapeut som erbjuder MindMassage.

Vill du erbjuda din personal MindMassage på jobbet?