Instruktörsutbildningar i Mindfulness

Vi erbjuder två instruktörsutbildningar. En grundutbildning till Mindfulnessinstruktör för dig som vill arbeta med Mindfulness eller fördjupa dig inom stresshantering. Den andra är en fortsättningskurs för dig som redan är instruktör eller erfaren inom Mindfulness och vill kunna erbjuda fortsättningskurser.

Vi är måna om att ge varje deltagare så mycket fokus och stöd som möjligt och ser därför till att inte ha för stora grupper på våra utbildningar.

Instruktörsutbildning mindfulness

Instruktörsutbildning 1


Vill du arbeta med Mindfulness? Fördjupa dig inom stresshantering för att kunna utbilda din organisation eller för egen del lära dig knepen som får människor att uppleva mer livskvalitét, bättre sömn och större fokus?

Läs mer här om instruktörsutbildningen >>

Instruktörsutbildning 2, fortsättning


Är du Mindfulnessinstruktör? Kanske är du nyutbildad och vill lära dig mer, eller så håller du redan dina egna kurser och vill få hjälp med nya idéer och upplägg.

Läs mer här om instruktörsutbildning fortsättning >>

Instruktörsutbildning fortsättning, Mindfulness i naturen


För dig som är Mindfulnessinstruktör. Att flytta ut hela eller delar av en mindfulnesskurs i naturen kan ge ökat djup och kvalitet till dina deltagare. I naturen får vi flera inslag i mindfulness mer eller mindre automatiskt.

Läs mer här >>

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"


Sanja Dugandzic