Instruktörsutbildningar i Mindfulness

Vi erbjuder två instruktörsutbildningar. En grundutbildning till Mindfulnessinstruktör för dig som är nyfiken på Mindfulness och eventuellt vill arbeta med Mindfulness eller fördjupa dig inom stresshantering. Den andra är en fortsättningskurs för dig som redan är instruktör och vill kunna erbjuda fortsättningskurser.

Vi är måna om att ge varje deltagare så mycket fokus och stöd som möjligt och ser därför till att inte ha för stora grupper på våra utbildningar.

Mindfulnessinstruktör


Är du nyfiken på Mindfulness? Kanske funderar på att arbeta med det? Lära dig för att kunna utbilda och inspirera andra eller för egen del få verktygen som får människor att uppleva mer livskvalitét, bättre sömn och större fokus? Intresse är ett krav, erfarenhet är inte det.

Det finns tre alternativ för utbildningen; under 2 månader, intensivvecka i Stockholm eller intensivvecka i retreatform.

Läs mer här om instruktörsutbildningen >>

Läs mer här om instruktörsutbildningen i retreatform >>

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson

Fortsättningskurs mindfulness


Är du Mindfulnessinstruktör? Kanske är du nyutbildad och vill lära dig mer, eller så håller du redan dina egna kurser och vill få hjälp med nya idéer och upplägg.

Läs mer här om fortsättningkurs mindfulness >>

Instruktörsutbildning mindfulness

Instruktörsutbildning fortsättning, Mindfulness
i naturen


För dig som är Mindfulnessinstruktör. Att flytta ut hela eller delar av en mindfulnesskurs i naturen kan ge ökat djup och kvalitet till dina deltagare. I naturen får vi flera inslag i mindfulness mer eller mindre automatiskt.

Läs mer här >>

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"


Sanja Dugandzic