loading...

Instruktörsutbildning i Mindfulness

Är du nyfiken på Mindfulness? Kanske funderar på att arbeta med det?

Lära dig för att kunna utbilda och inspirera andra eller för egen del
få verktygen som får människor att uppleva mer livskvalitét,
bättre sömn och större fokus?

 

Alla utbildningar passar för både den som vill bli diplomerad instruktör och
den som vill gå för sin egen skull.


Det finns flera alternativ för utbildningen, klicka för att läsa mer om de olika alternativen nedan.

Under 2 månader lär du dig allt om Mindfulness och hur du kan applicera det i ditt liv. Totalt 6 utbildningsdagar som är uppdelade på tre tillfällen + egen träning.

Passar dig som vill ta lite i taget, låta det sjunka in. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du
kunna delta i allt.

Under en intensivvecka går du utbildningen 5 heldagar i ett sträck samt har några hemuppgifter för em/kväll.

Passar dig som vill helt fokusera och lära dig allt på direkten, marinera dig i Mindfulness under en vecka. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt.

Mindfulnessutbildning i retreatform på kursgård i Åsbro.
Utbildning, mat, boende (vandrarhemsstandard) och hämtning vid tågstationen i Hallsberg ingår i priset, läs mer >>

Passar dig som vill ha en härlig retreatvecka borta från all vardag där du helt kan gå in i Mindfulnessens härliga värld. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt.

Mindfulnessutbildning i retreatform i strandvilla på Gotland.
Utbildning, mat och boende med hotellstandard ingår, läs mer >>

Passar dig som vill lära dig om Mindfulness samtidigt som du möter hösten på ett turisttomt Gotland. Här kan du ha en härlig retreatvecka borta från all vardag där du helt kan gå in i Mindfulnessens härliga värld. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt.

Mindfulnessutbildning i retreatform på pensionat i Borgholm.
Utbildning, mat, boende och hämtning vid buss ingår, läs mer >>

Kom och möt våren på Öland! Vi bor med helpension på ett personligt, charmigt pensionat på Borgholm. Här finns en underbar lugn trädgård att bara vara i och samtidigt ligger stora gågatan med folkliv på fem minuters gångavstånd. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt.

Mindfulnessutbildning i retreatform på kursgård i Toscana
Utbildning, mat och dryck, boende, flyg (tor Arlanda eller Skavsta - Pisa) och transfer i Toscana ingår i priset.

Passar dig som vill möta våren i Toscana och ha en härlig retreatvecka utomlands där du verkligen kan koppla bort allt vad heter hemma och vardag och bara fördjupa dig i Mindfulness härliga värld. Oavsett om du går utbildningen för att bli instruktör eller för din egen skull kommer du kunna delta i allt.

- Anmäl dig innan 31 dec 2019 och få 2 000 kr rabatt!

Referenser från kursdeltagare

"Kursen varvade teori med praktik på ett bra sätt. Trygga & professionella ledare som skapar ett bra klimat för lärande & personliga insikter"

Eva Danneker, Vattumannen

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"

Sanja Dugandzic

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."

Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach

Instruktörsutbildning mindfulness

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson

"Kursen var över mina förväntningar. Mycket nöjd med upplägget. Hela kursen är så genomtänkt och leder oss som deltagare gradvis framåt. Kursledarnas värme och humor skapar en trygghet och ett accepterande i gruppen."
Paolina Weidinger​

Övriga utbildningar

Fortsättningskurs Mindfulnessinstruktör


Är du Mindfulnessinstruktör? Kanske är du nyutbildad och vill lära dig mer, eller så håller du redan dina egna kurser och vill få hjälp med nya idéer, mer inspiration och fördjupa dig ytterligare.

Läs mer här >>

Instruktörsutbildning fortsättning, Mindfulness i naturen


För dig som är Mindfulnessinstruktör. Att flytta ut hela eller delar av en mindfulnesskurs i naturen kan ge ökat djup och kvalitet till dina deltagare. I naturen får vi flera inslag i mindfulness mer eller mindre automatiskt.

Läs mer här >>