FAQ Mindfulnessinstruktör


Kan jag gå en instruktörsutbildning även om jag bara vill lära mig för min egen skull?
- Ja absolut. Nästan varje utbildning har ett antal deltagare som bara är med för sin egen skull. Utbildningen ger lika mycket oavsett vad man har för tankar om tiden efter.

Måste jag ha erfarenhet av Mindfulness sen innan?
- Nej det måste du inte, utbildningen är omfattande så är du ny kommer du få all info du behöver och är du erfaren kommer du kunna ta det ett steg vidare. Iom att det handlar om sin egen personliga utveckling spelar det heller ingen roll hur mycket erfarenhet ens kurskompisar har.

Måste jag ha mediterat innan?
- Nej det måste du inte. Är tanken att du ska bli instruktör så rekommenderar vi att du testar att meditera varje dag för att du själv ska få uppleva hur det är att försöka sätta en ny vana och vilka utmaningar det kan innebära. Som instruktör är det viktigt att du själv har gjort det du säger till dina deltagare att göra.

Vad innebär diplomering?
- Alla som går kursen får prova på att hålla övningar och meditationer i smågrupper. Väljer du att diplomera dig får du även hålla något för hela gruppen.

Ingår diplomering i utbildningen?
- Ja, det tillkommer inga extra kostnader om du väljer att diplomera dig.

Vad betyder det att man får ett kursupplägg att använda sig av?
- Vår erfarenhet är att många som gått andra utbildningar fortfarande känner att de inte kan sätta igång direkt efter utbildningen. Vårt mål är att du ska kunna hålla kurs direkt efter avslutad utbildning om du vill samt känna dig trygg med det. Därför ingår det bla ett detaljerat upplägg för en 8 veckors kurs i vår utbildning. Färdigt att användas på en grupp på direkten.

Stockholm saltspa, vad är det?
- Det är en härlig saltgrotta mitt inne i Gamla stan. Vi brukar försöka få till så att vi kan ha någon övning i saltgrottan så att ni får prova saltgrottans härliga effekt. Annars går det att boka efter kursdagarna. Läs mer om Stockholms Saltspa här >>
Stockholm saltspa


 

Bli diplomerad Mindfulnessinstruktör - gå en instruktörsutbildning.
 
Etiketter:
Mindfulnessinstruktör, instruktörsutbildning Mindfulness, arbeta med Mindfulness, instruktörskurs.


Sagt av tidigare deltagare;

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson
 

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."

Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach

 

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg, Salong Pausen

 

"Bra upplägg och bra variation på teori och praktik. Det gavs ut-rymme för diskussion och reflektioner. Bra hem-uppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen.
Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8veckors-kursen men är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."

Kristian Ek

 


Har du frågor?
Kontakta oss;