iLivEra MindMassage

Kurs i MindMassage

”Jag har aldrig blivit så avslappnad av en massage.”

Är du massör eller sugen på att lära dig massera?
- Med MindMassage kan du erbjuda dina kunder ett mervärde och en helt unik behandlingsform!

 
Vi erbjuder nu kurser där du får lära dig behandlingen som är så uppskattad av alla klienter. Har du inte massageerfarenhet sen tidigare, läs om intro längre ned.

Du kommer lära dig en unik behandlingsform som kombinerar klassisk massage och mindfulness. En massage som ger möjlighet till total avkoppling för både kropp och huvud.
Läs mer om MindMassage här >>

Under utbildningen lär du dig grunderna, greppen och behandlingen MindMassage, 30 min samt 50 min. Du får du en introduktion till mindfulness följt av praktisk massageteknik för behandlingen. Allt du behöver för att kunna erbjuda MindMassage i ditt behandlingsutbud.

Efter avslutad utbildning är du diplomerad inom MindMassage och kan erbjuda dina kunder en unik och ny behandlingsform.

”Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.”
 

Små grupper - högre kvalitet

Vi har förstått att många upplever att kvaliteten på en kurs kan bli sämre ju fler deltagare som är på kursen, vi är måna om att ge varje deltagare så mycket fokus och stöd som möjligt och ser därför till att inte ha för stora grupper på våra utbildningar. Det finns max 6 platser på varje kurs vilket gör att du alltid enkelt kan få hjälp och svar på dina frågor när du behöver det.

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Massage + mindfulness - kanonbra kombo! Väldigt bra arbetsredskap. De personer som jag övade på var mer än nöjda."

Annika W Karlsson

Är du inte utbildad massör?

Då behöver du gå ett massageintro hos oss innan du sätter igång. Detta görs i Stockholm och tar 2-3 timmar, 2 000 kr. Är ni fler som bokar och går introt samtidigt kostar det 1 500 kr per person.

Maila oss på info@ilivera.se för bokning av massageintro.

Kursstarter MindMassage 2018
2 halvdagar + hemuppgifter
  • 17/5 & 31/5 kl 18-21
  • 2/6 & 16/6 kl 10-13
  • 7/6 & 21/6 kl 18-21
  • 23/8 & 6/9 kl 18-21
  • 1/9 & 15/9 kl 10-13
  • 22/9 & 6/10 kl 10-13
 

Är ni 2 eller flera och datumen inte passar eller bor ni på annan ort?

Maila oss på info@ilivera.se så kan vi se om vi kan komma till er istället.

Passar inget datum?
Se även vår distanskurs för MindMassage här >>

Ur Kursinnehållet

Introduktion mindfulnessGenomgång MindMassage 30 min
Genomgång massagegreppGenomgång MindMassage 50 min
HemövningarPraktiskt prov

"För mig som behandlare är att få ge en MindMassage balsam för själen. Det är en lugn och ro i hela behandlingen. Det är härligt och speciellt att få återge den guidade meditationen med mina händer, som en helhet mellan kropp och själ."

Laila Landberg, Dipl. MindMassör

 

Förkunskaper

Utbildad inom massage. Om du inte har någon massageutbildning/masserat förut har vi en massageintroduktion på 2-3 timmar, 2 000 kr för en person alt 1 500 kr/person om ni är flera som kör introt samtidigt. Kontakta oss på info@ilivera.se för att boka massageintroduktion.

Investering

3 200 kr ex moms + 800 kr moms. Årslicens på 349 kr/år, inkluderar support och uppdateringar. Innevarande år ingår i kursavgiften. Anmälningsavgift är inkluderad i beloppet. 


Rekommenderat lägsta pris på behandlingen är 450 kr för 30 min och 650 kr på 50 min
- kursavgiften är betald på 8 st 30 minuters eller 6 st 50 minuters.

 
I kursavgiften ingår:

- Kursmaterial med manus till behandlingen  - Beskrivning av greppen och förklaringar
- Ljudfiler med båda behandlingarna  - Diplom


I kursavgiften ingår inte eventuell kostnad för massageintro.

Plats för kursen

Stockholm, information om adress kommuniceras närmare kursstart. Alla våra kurslokaler är möjliga att ta sig till med kommunala färdmedel.

Vi har även distanskurs i MindMassage, läs mer här >>

Bokningsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälningsavgift betalas vid anmälan, resterande belopp faktureras innan kursstart. Möjlighet finns till delbetalning, kontakta oss för mer information.
Vid avbokning tidigare än 30 dgr innan kursstart fås det fulla beloppet exklusive anmälningsavgiften tillbaka. Avbokning senare än en månad innan kursstart sker endast med läkarintyg, då återbetalas 50 % av kursavgiften. Vid avhopp pga sjukdom under utbildningens gång återbetalas inte avgiften, däremot har du möjlighet att fortsätta utbildningen vid ett senare tillfälle.

Anmälningsformulär

Fyll i formuläret nedan. Anmälningsavgift 1 500 kr betalas till BG 209-1064 i samband med anmälan. 


  • Vid företagsbetalning krävs företagsnamn, orgnr, adress.
  • Mail, facebook, instagram, google, tips osv.

Sagt av tidigare kursdeltagare

"Mycket tydliga instruktioner, information och material. Jättebra med liten grupp och personlig handledning. MindMassagen är en bra kombination av en lugn och trevlig röst och bra massagegrepp"


Anna-Karin

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Massage + mindfulness - kanonbra kombo! Väldigt bra arbetsredskap. De personer som jag övade på var mer än nöjda. Två av dem hade erfarenhet av mindfulness och de tyckte att det var den bästa massagen som de hade varit på."

Annika W Karlsson

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar! Bäst var Helena (kursledaren) som var väldigt tydlig i kommunikationen. Finns inget ni skulle kunna förbättra."

Ulrika Larsson

"Det var väldigt bra att vi gick igenom alla grepp och på vilka sätt man kan göra dem för att få en bra helhet. Kursen motsvarade absolut mina förväntningar!"

Julia Nygård