Referenser Mindfulnessinstruktör

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."

Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach
 

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg, Salong Pausen
 

"Kursen varvade teori med praktik på ett bra sätt. Trygga och professionella ledare som skapar ett bra klimat för lärande och personliga insikter."

Eva Danneker, Vattumannen
 

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"


Sanja Dugandzic
 

"Ni lyckades skapa en trygg atmosfär och en fin stämning i gruppen. Vi hann testa många olika övningar och jag uppskattar verkligen att ni gav oss så konkreta verktyg att ta vidare."

Anonym
 

"Jag känner mig nu trygg att kunna leda egna kurser och kunna hjälpa andra förebygga eller minska stress."

Irene Warner
 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8veckors-kursen men är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."

Kristian Ek

"Bäst var strukturen, upplägget på utbildningen och upplägget för 8-veckorskursen. Känns som att jag fått allt jag tror att jag behöver i utbildningen."

Suss Granström
 

"Kursen gav mig verkligen verktygen jag behöver för att bli Mindfulnessinstruktör."

Rosa Neves-Åker

"Vad var bäst? - Bättre effekt på mig själv än väntat. Jag lär ut egenvård med mindfulness och på köpet får jag självvård - bara plus!"

Anonym

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson
 

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Har nu en helt annan kunskap om mindfulness. Har läst mycket men praktik är det bästa. Bäst var: Helheten och blandningen mellan teori och övningar var bäst."

Susanne Rustan
 

"Fick mycket bra redskap som jag kommer att använda. Vill gärna gå fler kurser hos er och kommer att rekommendera andra att göra det också."

Susan Peuschel
 

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Ledarnas värme och inkännande var grädde på moset.

Tid fanns för alla våra frågor. Tid att skratta fanns."


Lena-Maria Pettersson
 

"Bra upplägg, bra variation på teori och praktik. Det gavs utrymme för diskussion och reflektioner. Bra hemuppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen.
Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar
 

"Jag tycker utbildningen har varit jättebra och jag har lärt mig och utvecklats under de här tillfällena. Även bra med praktiska tips kring upplägg av kurser, hur man säljer in och tar betalt."

Marita Lind Svensson
 

"Jag valde en utbildning som gav affärsstrategier och marknadstänk - det fick jag! Bra kursledare!

Mycket bra med det generösa 8-veckors-upplägget vi fick, dvs programmet för "kurslederi"."


Anna Rönnlund, Annando
 

"Ville lära mig att leda meditationer och förstå mindfulness och det fick jag verkligen. Fick alla verktyg jag behöver plus en massa inspiration."

Anonym

"Bäst var ert sätt och bemötande, att se alla! Varvningen mellan prat, övningar och meditation. Jag tycker ni och kursen var jättebra!"

Carolina Videfors

"Jag blev positivt överraskad. Kursen överträffade mina förväntningar!"

Anonym