Referenser Mindfulnessinstruktör

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."


Anna Friedensberg

 

"Jag känner mig upprymd av att jag fått tagit del av denna vecka!"

Gitte Alm

 

"Det bästa var alla deltagare,
vi är ju så olika alla och det är det som är bra. Att få uppleva kursen tillsammans med andra och med andras ögon och det du, Lisa, förmedlar gör att kursen blir levande och mer verklig. Jag tyckte att samtalen och diskussionerna i par och mindre grupper var
till stor hjälp för att skapa en trygghet i gruppen.


Björn Svensson

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg

 

"Den var givande på många sätt. Utvecklingen som person blev enorm. Den överpasserade mina förväntningar. Är mycket nöjd och glad över de kunskaper jag fick av kursen."

Marcel Vilches

 

"Kursen varvade teori med praktik på ett bra sätt. Trygga och professionella ledare som skapar ett bra klimat för lärande och personliga insikter."

Eva Danneker

 

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"


Sanja Dugandzic

 

"Jag tyckte om upplägget med blandning av teori och praktik! Att få träna själv på att hålla meditationer om man ville var så bra!"

Carina Forneman

 

"Det är första gången jag går en instruktörskurs och dessutom på distans. Bra upplägg, alla har fått komma till tals. Bra ledarskap. Tydligt, informativt. Bra utrymme att hinna leda övningar samt utföra andras. Superbra att kunna bli indelad i små och större grupper. Bra kärleksfulla regler vilket gjorde alla respekterade varandra. Alla fick komma till tals."

Samantha Bergman

 

"Ni lyckades skapa en trygg atmosfär och en fin stämning i gruppen. Vi hann testa många olika övningar och jag uppskattar verkligen att ni gav oss så konkreta verktyg att ta vidare."

Anonym

 

"Kursen motsvarade verkligen mina förväntningar. Väldigt lyxigt med liten grupp. Ni är väldigt bra instruktörer. Jag har hela tiden känt mig trygg. Väldigt bra pris för väldigt bra kurs."

Elin Hejll

 

"Jag känner mig nu trygg att kunna leda egna kurser och kunna hjälpa andra förebygga eller minska stress."

Irene Warner

 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8veckors-kursen men är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."

Kristian Ek

 

"Jag har blivit "såld" på Mindfulness och är jättetaggad på att använda det i jobbet. Hade förväntningar att kunna göra en kurs på jobbet och det har jag lärt mig och mycket mer! Kunniga, trygga ledare, mysigt upplägg, lugn och ro."

Jessica Petersson

 

"Bäst var strukturen, upplägget på utbildningen och upplägget för 8-veckorskursen. Känns som att jag fått allt jag tror att jag behöver i utbildningen."

Suss Granström

 

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar och mer därtill. Jag vet inte varför, men i övningarna och tillsammans med gruppen, så bara växte jag som person. Helt underbart.
Veckan hade en bra mix med övningar och reflektioner. Tack för en underbar vecka! Väl investerade pengar!"


Therese Uppsäll

 

"Kursen gav mig verkligen verktygen jag behöver för att bli Mindfulnessinstruktör."

Rosa Neves-Åker

 

"Vad var bäst? - Bättre effekt på mig själv än väntat. Jag lär ut egenvård med mindfulness och på köpet får jag självvård - bara plus!"

Anonym


"Bäst var gruppdynamiken, skapa trygghet bland deltagarna. Utmanande på rätt nivå, humor och glädje."

Patrik Hansson

"Bra blandning med information och övningar. För mig lätt-tillgängliga, möjliga övningar att ta till mig. Har fått verktyg att hålla kurs. Ni har varit trygga kursledare.

Lena Hammar

"Alla praktiska övningar och reflektionerna efteråt. Så intressant och lärorikt att få ta del av hur olika vi tolkar saker. Viktigt att ta till sig generellt, men framför allt inför att kunna hålla en kurs.
Tysta mornar – så otroligt härligt och viktigt att prova på."


Petra Adams

 

"Förutom de direkta explicita kunskaperna om metoder och tekniker tycker jag er egen tillämpning av de 9 attityderna var lärorikt. Gruppen blev i era händer
ett mycket potent redskap under hela veckan. Sen personligen var jag också glad över de praktiska övningarna."


David Jinder

 

"Det allra bästa var att kursen var avskalad och okonstlad. Materialet och övningarna har varit lätta att
ta till sig och på så vis har det varit möjligt att börja praktisera och tillämpa verktygen på en gång.
Ni som instruktörer har också förmedlat självförtroende till alla deltagare och har lyckats skapa
ett tryggt rum med högt i tak där vi som deltagare har fått växa in i ämnet och i våra roller som instruktörer samtidigt som vi har
fått ställa alla frågor, komma med tankar, känslor och funderingar där allt har tagits emot på ett tillåtande och engagerat vis."


Yogabanken

 

"Kursen var fantastisk och gav mig sådant jag länge känt att jag vill jobba med och själv har tänkt på en längre tid. SUPER!"

Gunilla Allvar

 

"Kursen överträffade mina förväntningar. Utöver att hjälpa och utbilda till instruktör i mindfulness hade jag en mycket stor nytta av kursen för min personliga utveckling. Kursupplägget var enkelt att följa."

Lena Widerberg

 

"Jag har lärt mig för livet och fått livets nycklar
känns det som. TACK!"


Evelina Pålsson

 

"Kursen gav mig mycket mer än väntat. Jag kom som ett oskrivet ark med de enda förkunskaper som boken gav och de korta ljudklipp som jag lyssnat igenom. Upplägget på kursen har varit en perfekt kombination av fakta/ förklaringar och praktiskt utövande/träning. Mycket kompetenta kursledare med tydlig struktur och lättsam framtoning. De har mött oss på den nivå som vi har befunnit oss på."

Eva Svensson

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson

 

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Har nu en helt annan kunskap om mindfulness. Har läst mycket men praktik är det bästa. Bäst var: Helheten och blandningen mellan teori och övningar var bäst."

Susanne Rustan

 

"Det var över förväntningar! Inspirerande, frigörande och lärorikt. Konkret och praktiskt. Inkluderande."

Josefin Söderberg Talebi

 

"Ledarna kompletterar varandra fint i utbildningens alla delar och det blir ett behagligt, flexibelt men ändå tydligt upplägg som inspirerar, utvecklar och ger mersmak. Trevliga omgivningar och en tillåtande attityd ger en atmosfär som gör att kursen passar alla som vill. "

Malin Hansson

 

"Fick mycket bra redskap som jag kommer att använda. Vill gärna gå fler kurser hos er och kommer att rekommendera andra att göra det också."

Susan Peuschel

 

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Ledarnas värme och inkännande var grädde på moset. Tid fanns för alla våra frågor. Tid att skratta fanns."

Lena-Maria Pettersson

 

"Bra upplägg, bra variation på teori och praktik. Det gavs utrymme för diskussion och reflektioner. Bra hemuppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen. Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Jag tycker utbildningen har varit jättebra och jag har lärt mig och utvecklats under de här tillfällena. Även bra med praktiska tips kring upplägg av kurser, hur man säljer in och tar betalt."

Marita Lind Svensson

 

"Jag valde en utbildning som gav affärsstrategier och marknadstänk
- det fick jag!
Bra kursledare!
Mycket bra med det generösa 8-veckors-upplägget vi fick, dvs programmet för "kurslederi"."


Anna Rönnlund

 

"Bäst var ert sätt och bemötande, att se alla! Varvningen mellan prat, övningar och meditation. Jag tycker ni och kursen var jättebra!"

Carolina Videfors

"Ville lära mig att leda meditationer och förstå mindfulness och det fick jag verkligen. Fick alla verktyg jag behöver plus en massa inspiration."

Anonym

Film - Marcel Vilches om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Lena Ranehag om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Sofia Hillbom om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Marie Schyberg om mindfulnessinstruktörs-utbildningen


"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Jag fördjupade mina mindfulnesskunskaper och jag är helt redo att till och med kunna hålla kurs och använda det som en del i min undervisning. Bäst var växlingen teori och praktik och goda förebilder som lärare."

Lise-Lotte Grinde

 

"Kursen var över mina förväntningar. Mycket nöjd med upplägget. Hela kursen är så genomtänkt och leder oss som deltagare gradvis framåt. Kursledarnas värme och humor skapar en trygghet och ett accepterande i gruppen."

Paolina Weidinger

"Kursen har varit mycket bra! Välstrukturerat, konkret och tydligt. Ni är så kompatibla i erat sätt att leda kursen. Ni skapar bra atmosfär i gruppen och är så fina och ödmjuka i erat sätt att vara. BRAVO! 8-veckorsprogrammet är väl nedskrivet och beskrivet vilket gör det lätt att komma igång med att hålla kurser."

Lena Sundin

 

​"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar! Bra upplägg, lagom intensitet, engagerad ledare och deltagare."

Agnetha Gustavsson

 

"Bäst var alla övningar som visade att det fungerar plus alla insikter."

L Valdmaa

 

"Kursen var över förväntan. Kompetent, seriös, innehållsrik, trygg, inspirerande, varm."

Suzanne

 

"Alla meditationer och övningar var jättebra! Att få uppleva mindfulness så man själv vet vad det är och hur det känns är så viktigt."

Sara

 

"Mina förväntningar var att kunna känna mig redo att hålla kurser och det gör jag så TACK!"

Lina Milhav

 

"Kursen var över förväntan, jag är mer än nöjd! Den har gett mig många verktyg, gemenskap, kärlek och läkande."

Elin Bäckström

 

"Bäst var alla praktiska övningar. Jag lär mig av att få utföra och uppleva. Upplevelsebaserad inlärning."

Sofia Fogelqvist
 

"Fantastisk gruppdynamik. Tydligt ledarskap. Tillåtande atmosfär​"

​Therese Tapper

 

"Vi har fått öva mycket både praktiskt och teoretiskt. Fått lära av varandra, skrattat och delat. Bäst var att vi alla fått höras. Kärleksfulla regler har gällt i all undervisning. Fått massor av inspiration! Tydligt och intressant."

Anonym

"Jag förväntade mig inte att jag skulle utvecklas så mycket som person som jag gjorde på denna korta tid."

Marlene Millberg

 

"Jag har lärt mig massor! Både om mindfulness och om mig själv. Så bra att vara i mindfulnessbubblan hela tiden. Att det blandats med övningar och grupparbeten."

Lena Ericsson

 

"Jag blev positivt överraskad. Kursen överträffade mina förväntningar!"

Anonym

 

"Den goda maten och den vackra omgivningen, olivlunden osv bidrog till att förstärka upplevelsen. Retreat är verkligen att rekommendera!
Bäst var den avslappnade inställningen till ”kursen/ lärandet”, gjorde att det blev en väldigt skön och prestigelös känsla i gruppen. Bra att det fanns mycket utrymme till reflektion.


Marie Fredriksson

"Bäst var nog samtal och reflektion kring övningarna. Det var intressant att höra vad alla tyckte. Mötet med nya människor och den fina gruppdynamiken som uppstod."

Anonym