Referenser Mindfulnessinstruktör

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."


Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach

 

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg, Salong Pausen

 

"Den var givande på många sätt. Utvecklingen som person blev enorm. Den överpasserade mina förväntningar. Är mycket nöjd och glad över de kunskaper jag fick av kursen."

Marcel Vilches

 

"Kursen varvade teori med praktik på ett bra sätt. Trygga och professionella ledare som skapar ett bra klimat för lärande och personliga insikter."

Eva Danneker, Vattumannen

 

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"


Sanja Dugandzic

 

"Ni lyckades skapa en trygg atmosfär och en fin stämning i gruppen. Vi hann testa många olika övningar och jag uppskattar verkligen att ni gav oss så konkreta verktyg att ta vidare."

Anonym

 

"Kursen motsvarade verkligen mina förväntningar. Väldigt lyxigt med liten grupp. Ni är väldigt bra instruktörer. Jag har hela tiden känt mig trygg. Väldigt bra pris för väldigt bra kurs."

Elin Hejll

 

"Jag känner mig nu trygg att kunna leda egna kurser och kunna hjälpa andra förebygga eller minska stress."

Irene Warner

 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8veckors-kursen men är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."

Kristian Ek

 

"Jag har blivit "såld" på Mindfulness och är jättetaggad på att använda det i jobbet. Hade förväntningar att kunna göra en kurs på jobbet och det har jag lärt mig och mycket mer! Kunniga, trygga ledare, mysigt upplägg, lugn och ro."

Jessica Petersson

 

"Bäst var strukturen, upplägget på utbildningen och upplägget för 8-veckorskursen. Känns som att jag fått allt jag tror att jag behöver i utbildningen."

Suss Granström

 

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar och mer därtill. Jag vet inte varför, men i övningarna och tillsammans med gruppen, så bara växte jag som person. Helt underbart.
Veckan hade en bra mix med övningar och reflektioner. Tack för en underbar vecka! Väl investerade pengar!"


Therese Uppsäll

 

"Kursen gav mig verkligen verktygen jag behöver för att bli Mindfulnessinstruktör."

Rosa Neves-Åker

 

"Vad var bäst? - Bättre effekt på mig själv än väntat. Jag lär ut egenvård med mindfulness och på köpet får jag självvård - bara plus!"

Anonym

"Kursen gav mig mycket mer än väntat. Jag kom som ett oskrivet ark med de enda förkunskaper som boken gav och de korta ljudklipp som jag lyssnat igenom. Upplägget på kursen har varit en perfekt kombination av fakta/ förklaringar och praktiskt utövande/träning. Mycket kompetenta kursledare med tydlig struktur och lättsam framtoning. De har mött oss på den nivå som vi har befunnit oss på."

Eva Svensson

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson

 

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Har nu en helt annan kunskap om mindfulness. Har läst mycket men praktik är det bästa. Bäst var: Helheten och blandningen mellan teori och övningar var bäst."

Susanne Rustan

 

"Ledarna kompletterar varandra fint i utbildningens alla delar och det blir ett behagligt, flexibelt men ändå tydligt upplägg som inspirerar, utvecklar och ger mersmak. Trevliga omgivningar och en tillåtande attityd ger en atmosfär som gör att kursen passar alla som vill. "

Malin Hansson

 

"Fick mycket bra redskap som jag kommer att använda. Vill gärna gå fler kurser hos er och kommer att rekommendera andra att göra det också."

Susan Peuschel

 

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Ledarnas värme och inkännande var grädde på moset.

Tid fanns för alla våra frågor. Tid att skratta fanns."


Lena-Maria Pettersson

 

"Bra upplägg, bra variation på teori och praktik. Det gavs utrymme för diskussion och reflektioner. Bra hemuppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen. Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Jag tycker utbildningen har varit jättebra och jag har lärt mig och utvecklats under de här tillfällena. Även bra med praktiska tips kring upplägg av kurser, hur man säljer in och tar betalt."

Marita Lind Svensson

 

"Jag valde en utbildning som gav affärsstrategier och marknadstänk - det fick jag! Bra kursledare!

Mycket bra med det generösa 8-veckors-upplägget vi fick, dvs programmet för "kurslederi"."


Anna Rönnlund, Annando

 

"Bra blandning med information och övningar. För mig lätt-tillgängliga, möjliga övningar att ta till mig. Har fått verktyg att hålla kurs. Ni har varit trygga kursledare.

Lena Hammar

"Bäst var ert sätt och bemötande, att se alla! Varvningen mellan prat, övningar och meditation. Jag tycker ni och kursen var jättebra!"

Carolina Videfors

"Ville lära mig att leda meditationer och förstå mindfulness och det fick jag verkligen. Fick alla verktyg jag behöver plus en massa inspiration."

Anonym

"Jag blev positivt överraskad. Kursen överträffade mina förväntningar!"

Anonym

 

Film - Marcel Vilches om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Lena Ranehag om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Sofia Hillbom om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Marie Schyberg om mindfulnessinstruktörs-utbildningen


"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Jag fördjupade mina mindfulnesskunskaper och jag är helt redo att till och med kunna hålla kurs och använda det som en del i min undervisning. Bäst var växlingen teori och praktik och goda förebilder som lärare."

Lise-Lotte Grinde

 

"Kursen var över mina förväntningar. Mycket nöjd med upplägget. Hela kursen är så genomtänkt och leder oss som deltagare gradvis framåt. Kursledarnas värme och humor skapar en trygghet och ett accepterande i gruppen."

Paolina Weidinger

"Kursen har varit mycket bra! Välstrukturerat, konkret och tydligt. Ni är så kompatibla i erat sätt att leda kursen. Ni skapar bra atmosfär i gruppen och är så fina och ödmjuka i erat sätt att vara. BRAVO! 8-veckorsprogrammet är väl nedskrivet och beskrivet vilket gör det lätt att komma igång med att hålla kurser."

Lena Sundin