Anmälan

Du är på rätt väg!

Här anmäler du dig till våra utbildningar i Mindfulness som sker på plats.

Fyll i anmälan nedan, efter anmälan kommer du få ett bekräftelsemail på att anmälan gått igenom och sen kommer du få din faktura.

Delbetalning möjlig, läs mer här >>

Ångrar du din anmälan måste du meddela oss via epost, att inte betala anmälningsavgiften är inte ett sätt att ta tillbaka sin anmälan.

Är du sent ute? Så länge det går att anmäla sig ska det finnas plats men gör så att du mailar oss på info@ilivera.se för att dubbelkolla.
 
Läs bokningsvillkoren här >>

Mer om respektive utbildning på respektive sida.

Information ang Covid-19
Vi följer folkhälsomyndighetens råd och riktlinjer och våra grupper är små. Det är de alltid (4-12 deltagare) oavsett virus. Vi är också utomhus en hel del (det är vi oavsett virus).


- Fullt avbokningsskydd -
Med anledning av Covid-19 har vi ändrat våra villkor på våra kurser för dig som bokar efter 20/3-2020, detta för att ni ska våga boka.

- Om bokad kurs inte blir av på grund av restriktioner från Folkhälsomyndigheten har du möjlighet att välja en likvärdig kursstart ett annat datum. Passar inget får du pengarna tillbaka. Gäller ej onlineutbildningar.
 
  • Vid företagsbetalning krävs företagsnamn, orgnr, adress.
  • Tex allergier, kostrestriktioner osv.
  • Via mailutskick, facebook/instagram, google osv.

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar och mer därtill. Jag vet inte varför, men i övningarna och tillsammans med gruppen, så bara växte jag
som person. Helt underbart.
Väl investerade pengar!"

 

Therese Uppsäll

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare och hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg, Salong Pausen

"Bra upplägg och bra variation på teori och praktik. Det gavs utrymme för diskussion och reflektioner. Bra hem-uppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen.
Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga
privatkursen men är väldigt nöjd
att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."


Kristian Ek