Om oss

- Utbildningscenter för mindfulness & personlig utveckling.

Med lång erfarenhet av personlig utveckling, mindfulness och stresshantering hjälper vi både privatpersoner och företag att utvecklas.
 

Vi arbetar med att öka medvetenheten kring skadlig stress, hur symptom kan skilja sig från person till person samt hur man med enkla medel och verktyg lättare kan hantera en stressig omvärld.  
 

På företag håller vi kurser och föreläsningar/workshops i mindfulness, stresshantering och förändringsarbete och för privatpersoner utbildar vi Mindfulnessinstruktörer och MindMassörer.

Vi har även ett kontaktnät med samarbetspartners inom flera områden så som HR, samtalsterapi, ledarskapscoaching, företagsmassage med flera. Specialister som vi vet står för bland annat två ledord vi tycker är viktiga;
 
Resultat                       
- Förebyggande friskvård är ingenting utan resultat. Vi älskar att se utveckling och vet av erfarenhet att även små åtgärder kan göra stor skillnad.
 
Uppföljning
- Utan uppföljning och reflektion utvecklas vi varken som människor eller företag. Att följa upp aktiviteter är en självklarhet för oss och en viktig del i arbetet kring förebyggande friskvård.
 

Erfarenheter från skolbänken - och - personliga erfarenheter
Vi som driver iLivEra, Jessica och Lisa, är båda utbildade marknadsekonomer som jobbade första delen av vårt yrkesliv med marknadsföring och försäljning. Sen gick vi samma väg, presterare som blev utmattade och inte hade något annat val än att pausa.

Efter det ville vi lära oss nytt. Lära oss allt om hur stress påverkar oss på alla plan, om hur hjärnan fungerar, om vilka verktyg som fungerar och när. Lära oss hur vi kan hjälpa människor att förebygga istället för att rehabilitera samt lära andra att i sin tur lära ut och inspirera.

Våra personliga erfarenheter ger oss en djupare förståelse. Det innebär att när vi pratar om hur stress påverkar mm så pratar vi inte bara utifrån vad vi lärt oss i skolbänken, utan också utifrån våra egna erfarenheter och allt vi har lärt oss sen 14 år tillbaka.

Vi är övertygade om att stresshantering inte behöver vara en omständig jättesatsning. Det handlar om att med enkla medel lära sig hantera situationer och händelser på ett mindre stressande sätt. Ett arbete som även leder till effektivare och mer fokuserade medarbetare och lyckligare människor.

Vi har bred kunskap inom mindfulness, stresshantering och personlig utveckling och våra utbildningar inom området är många. Instruktörsutbildningar i Mindfulness, MBSR-utbildningar, meditationsguide, gestaltterapi, psykologi, ICF-coaching, friskvårdskonsult, många kurser i personlig utveckling och ledarskap bland annat.

Tillsammans med våra handplockade samarbetspartners kan vi erbjuda en bredd av aktiviteter och insatser.

Kontakta oss på info@ilivera.se