MindMassage

Behandlingen som alla kunder älskar!

Massage som kombinerar avslappning för både kropp och huvud.

Vill du kunna erbjuda fler behandlingar till dina kunder eller vill du lära dig massera?

MindMassage är en unik behandlingsform älskad av både kunder och massörer. Massagen kombinerar klassisk massage och mindfulness och ger möjlighet till total avkoppling för både kropp och huvud.

Du behöver inte känna dig hemma med triggerpunkter osv då vi under MindMassage inte stannar vid dem utan fokus är en underbar massage och avslappning för den spända kroppen och hjärnan.

I massagekursen lär du dig allt du behöver - grunderna, greppen och behandlingen MindMassage 30 min samt 50 min, allt du behöver för att kunna erbjuda MindMassage i ditt utbud.

-> Är du massör eller har du erfarenhet av massage kan du gå kursen på distans och om du inte har massage-erfarenhet sen tidigare kan du gå Massageintro på distans.


Kontakta oss på info@ilivera.se om du har frågor eller anmäl dig på sidorna nedan:
 

MindMassage på företag

Erbjud din personal en massage som ger lite mer. MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total återhämtning. Att man blir mer effektiv av att ha fått en paus där tankarna stillas är ingen hemlighet, det är även en viktig del i att kunna hantera stress och ett snabbt tempo.

Genom att erbjuda MindMassage som en del av ert friskvårdsutbud ger ni de anställda något för både kropp och sinne. Det enda ni behöver ha är ett rum vi kan vara så tar vi med oss resten.

Kontakt oss för mer info om MindMassage ->

 

Vad säger massören om MindMassage?

MindMassage Mindfulnessmassage

"Mindmassage är inte bara en fantastisk och välgörande behandling för kunden, även för mig som massör är den nånting utöver det vanliga. Det går nämligen inte att tänka på något annat under tiden, man kommer lätt in i ett skönt flow av lugn och harmoni och blir därmed närvarande i varje moment. MindMassage ger tillfälle för mig som massör att kunna stressa av och hämta ny kraft under intensiva dagar."


Helena Swedenhammar, Dipl. MindMassör
 

"Att ge MindMassage är fantastiskt. En perfekt kombo av välgörande massage och mindfulness. Klienten blir djupt avslappnad, spänningar och stress släpper och lugnet lägger sig i rummet. Även för mig som massör är det lugnande och jag är bara här och nu, med fokus på min klient och behandlingen."

Lina Gatte, Dipl. MindMassör
 

Vad säger kunden om MindMassage?

"Det här är något som jag varmt kan rekommendera. Att genom terapeutens händer och den verbala guidningen, få stöd i att komma i kontakt med kroppen (och andningen) är en vacker gåva och upplevelse att ge sig själv. Närvaron i kroppen är en viktig nyckel till det som stödjer ökat välbefinnande. Att få ta del av det på detta lyxiga och avspända sätt ger näring till både kropp, sinne och själ.

En nyckel att ta med sig ut i sin vardag, vilket underlättas av den egna upplevda erfarenheten under sessionen. Ta del av denna sköna kroppsliga avspänning och låt även din hjärna få "avspänning" och nya möjligheter till återhämtning."


Rosario Rojas, Mindfulnessinstruktör på Mindfulnessgruppen
 

"Jag har fått många olika massageformer men aldrig denna formen, jag tyckte det var en bra form eftersom det var en form av massage och meditation samtidigt och tycker att det var bra att lyssna in och känna händerna samtidigt , då var det lätt att följa rörelserna på min rygg. 
Kommer att vilja ha fler behandlingar.
 
Tyckte att den lugnande musiken och rösten var bra, hjälpte också till att jag kunde slappna av."

 

”Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.”
 

”Behandlingen var helt underbar, längesen jag kände mig så avslappad. mycket bekvämt tryck. Gillade att lyssna på denna röst som pratade"
 

Kurs och behandling i vår unika behandling MindMassage. Massage MindfulnessMassage