Referenser Stresshantering &
Mindfulness for Business

”Jag har fått verktyg till att hantera min vardag och stressade situationer på ett mycket bättre sätt. Jag har även lärt mig att vara en bättre och mer lyhörd ledare.”
 

Branko Kitanovic, VD, KA Webb & Tryck
 

”Kursen gav mig ett lugn och en fristad i vardagen. Jag hanterar olika situationer bättre och lyssnar mer på andra utan att döma nu.”

Jimmy, Teamledare, Strålfors
 

”Kursen överträffade mina förväntningar. Jag känner att jag fått med mig en verktygslåda för att bättre klara av vardagens stress och livet i stort.”
 

Anonym, Administratör
 

”Trots min initiala skepsis mot kursen insåg jag förra veckan att jag nu faktiskt somnar mycket snabbare än på länge. Innan kursen tog det ca 1-1,5h att somna och så har det varit de senaste åren. Nu somnar jag inom 15 min??? Vet faktiskt inte hur det gått till :)”
 

Mats, Ingenjör, Recab
 

"Resultatet har blivit att fler stannar till och reflekterar, förstår sig själva och andra bättre än tidigare, samt är mer närvarande i vardagen."
 
Carina Norén, HR & Kommunikationschef RG 19
 

”Jag har blivit medveten om mitt och min kropps behov av återhämtning och avslappning och fått verktyg för det. Också lärt mig uppmärksamma kroppsliga tecken på stress och hur jag hanterar det.

Anonym, Systemtekniker
 

”Kursen motsvarade mina förväntningar och jag lärde mig att ta hand om min stress och hur jag kan spara på energi.

Linus, Integratör
 

”Kursen motsvarade absolut mina förväntningar. Bäst var de lugna och informativa genomgångarna som var väldigt lätta att ta till sig. Jag skulle gärna gå på kurs hos iLivEra igen.

Eva Nielsen, Skattejurist
 

”Jag har fått ett helt nytt fokus. Jag kan ha mycket att göra, men har lärt mig att jobba med en sak i taget vilket i slutändan gör mig mycket mer effektiv.”

Jessica Johansson, Redovisningsekonom
 

”Kursen gav mig fördjupade kunskaper i mindfulness. Upplägget med praktiska övningar tillsammans med de andra deltagarna var bra och gav många insikter.”

Annika Hallin, Pensionär
 

”Jag är mer medveten på omvärlden och hur jag reagerar på olika stressituationer. Jag har fått verktyg att jobba med för att bli lugnare och må bättre. Härliga tjejer som delar med sig av lärdomar på ett bra sätt.”
Charlotte Stevelind, Ekonomichef, Recab
 

"Fått verktyg och redskap för att kunna känna lugn och medvetenhet i vardagen. En riktigt intressant och lärorik kurs."

Anonym, Logistik

”Kursen var över förväntan, jag har lärt mig mycket om mig själv, blivit mer medveten om saker jag gör och varför jag gör dem. En kurs för alla. I vårat stressiga samhälle måste vi lära oss att leva i nuet och ta hand om oss själva.”

Maud, Kundservice, PostNord Strålfors

 

”Kursen gav mig jättemycket. Alla vardagliga verktyg som man kan göra överallt. Jag har också fått med mig en känsla av större frihet, mer "kontroll" på mina känslor och tankar. En härlig kurs som rekommenderas till alla!”
 

Claudia, VD, Valentina Saggio
 

”Kursen var bättre än vad jag förväntade mig. Otroligt lärorik kurs där jag lärt mig och blivit mer medveten om hur jag kan hantera vissa situationer mycket bättre. Jag stressar mindre, tar inte med mig jobbet hem, är lugnare i "köer" och mer accepterande över mina känslor."
 

Christine Brand, Orderadministrator, Recab
 

”Kursen var bättre än väntat. Inspirerande och bra, kul övningar. Jag har blivit lugnare och mer eftertänksam. Mer medveten om mina tankar."
 

Anonym, Ekonomiassistent, Recab
 

”Fick med mig en ökad känsla av närvaro, känna in olika handlingar och situationer på ett mer medvetet sätt. En fantastisk upplevelse att få lära känna sig själv på ett djupare plan.”

Kristian, Kundservice, Strålfors
 

”En kurs alla behöver för att kunna uppleva livet på ett bättre sätt och prehab för att inte drabbas av sjukdom orsakad av stress.”
 

Anonym, Ekonomiassistent
 

”Jag känner mig lugnare i pressade situationer och har fått ett helt annat tänk och ett annat sätt att ta mina kunder”
 

Susanna Augustsson, Sales Manager, Gamesa Wind Sweden AB
 

”En kurs för att få verktyg till medveten närvaro, skapa lugn och harmoni. Kursen har varit som att gå in i en oas i 1,5h per vecka i 8 veckor. Väl investerad tid!.”

Helene, Försäljningschef, Strålfors PostNord
 

”Kursen har gett mer än jag kunde tro. Jag har blivit mer medveten om mina handlingar och val och att det är jag som gör valen. Man lär känna sig själv och blir mer medveten.”

Anonym, Logistik
 

”Jag har fått med mig större medvetande, mer acceptans och lugn. Jag kan släppa lite av framtidstänket och leva mer i nuet. Jag har lärt mig stressa ner och bli lugnare i mig själv.”

Anonym, Kundservice