Om MindMassage

Behandlingen som alla kunder älskar!

Massage som kombinerar avslappning för både kropp och huvud.

Vill du kunna erbjuda fler behandlingar till dina kunder eller vill du lära dig massera?

MindMassage är en unik behandlingsform älskad av både kunder och massörer. Massagen kombinerar klassisk massage och mindfulness och ger möjlighet till total avkoppling för både kropp och huvud.

Med erfarenhet från Mindfulness och massage har vi utformat en unik behandling som vi döpt till MindMassage. En mindfulness massage som vi också har patent för. Vår unika MindMassage innebär att kunden får en klassisk massage samtidigt som hen guidas i att vara närvarande av en röst från en ljudfil.

Kunden får en ordentlig massage, precis som en vanlig klassisk massage men kund och massör pratar inte med varandra under behandlingen.

Efter MindMassagen är ryggen genomarbetad och kunden har också utan att märka det fått prova på hur medveten närvaro kan hjälpa till att stilla tankarna. MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning. Kunden vaggas in i en total avslappning med ljud och massage som redskap.

MindMassage sker med en mindfulnessguidning under hela massagen, som en guidad massage. Massagen ska inte blandas ihop med mindfulness massage där du gör andningsövningar för sig och massage för sig som många erbjuder.

Det krävs inte att man har provat Mindfulness innan, den är framtagen för att alla ska kunna ta och uppskatta behandlingen. Det krävs inget annat än att man kan ligga på mage och lyssna. Som massör behöver du inte
känna dig hemma med triggerpunkter osv då vi under MindMassage inte stannar vid dem utan fokus är en underbar massage och avslappning för den spända kroppen och hjärnan.

MindMassage får endast erbjudas av iLivEra diplomerade MindMassage-massörer.
 

Om kursen till MindMassör

I massagekursen lär du dig allt du behöver - grunderna, greppen och behandlingen MindMassage 30 min samt 50 min, allt du behöver för att kunna erbjuda MindMassage i ditt utbud.

-> Är du massör eller har du erfarenhet av massage kan du gå kursen på distans och om du inte har massage-erfarenhet sen tidigare kan du gå Massageintro på distans.


Kontakta oss på info@ilivera.se om du har frågor eller anmäl dig på sidorna nedan:

iLivEra MindMassage - Mindfulnessmassage

Testa MindMassage

Sök på tex www.bokadirekt.se för att hitta en massageterapeut som erbjuder MindMassage.

Vad säger massörerna?

"Att ge MindMassage är fantastiskt. En perfekt kombo av välgörande massage och mindfulness. Klienten blir djupt avslappnad, spänningar och stress släpper och lugnet lägger sig i rummet. Även för mig som massör är det lugnande och jag är bara här och nu, med fokus på min klient och behandlingen."

Lina Gatte, Dipl. MindMassör
 

Vad säger kunderna?

”Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.”
 

”Behandlingen var helt underbar, längesen jag kände mig så avslappad. mycket bekvämt tryck. Gillade att lyssna på denna röst som pratade"
 

Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.
 

Jag vet inte när jag senast upplevde ett sådant lugn och var så avslappnad.
 

"Jag har fått många olika massageformer men aldrig denna formen, jag tyckte det var en bra form eftersom det var massage och meditation samtidigt och tycker att det var bra att lyssna in och känna händerna samtidigt då var det lätt att följa rörelserna på min rygg. Kommer att vilja ha fler behandlingar.
 
Tyckte att den lugnande musiken och rösten var bra, hjälpte också till att jag kunde slappna av."

 

Erbjud MindMassage på jobbet

Vill ni ha MindMassage på ert kontor? Kontakta oss på info@ilivera.se för mer information.