iLivEra MindMassage - Mindfulnessmassage

Om MindMassage

Massagen som kombinerar avslappning för både huvud och kropp

Med erfarenhet från Mindfulness och massage har vi utformat en unik behandling som vi kallar MindMassage. En behandling som vi också har patent för. Vår unika MindMassage innebär att du får en klassisk massage samtidigt som du guidas i att vara närvarande av en röst från en cd/ljudfil. Du får en ordentlig massage, precis som en vanlig klassisk massage men du och massören pratar inte med varandra under behandlingen. Detta ger dig möjlighet att slappna av i både kropp och sinne.

Efter MindMassagen är din rygg genomarbetad och du har fått prova hur medveten närvaro kan hjälpa dig att stilla dina tankar på ett enkelt och lätt-tillgängligt sätt. iLivEra MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning.

MindMassage sker med en särskilt anpassad mindfulnessguidning under hela massagen och ska inte blandas ihop med mindfulnessmassage där du gör andningsövningar för sig och massage för sig.

Detta är en behandling där du med ljud och massage vaggas in i en total avslappning för din kropp. Det krävs inte att man har provat Mindfulness eller meditation innan, den är framtagen för att alla ska kunna ta behandlingen och uppskatta den. Det krävs inget annat än att du kan ligga på mage och lyssna.

MindMassage erbjuds endast av iLivEra diplomerade MindMassage-massörer, isåfall har de ett diplom att visa och vår cd-skiva/ljudfil.

Testa MindMassage

Sök på tex www.bokadirekt.se för att hitta en massageterapeut som erbjuder MindMassage.

Vill du bli diplomerad inom MindMassage?

Om du vill utbilda i MindMassage kan du antingen gå på kurs i Stockholm eller gå distanskurs.

Vad säger kunderna & massörerna?

Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.

Jag vet inte när jag senast upplevde ett sådant lugn och var så avslappnad.
 

Erbjud MindMassage på jobbet