Om MindMassage

iLivEra MindMassage - Mindfulnessmassage

MindMassage - massage som kombinerar avslappning för både kropp och huvud

Med erfarenhet från Mindfulness och massage har vi utformat en unik behandling som vi kallar MindMassage. En behandling som vi också har patent för. Vår unika MindMassage innebär att kunden får en klassisk massage samtidigt som hen guidas i att vara närvarande av en röst från en cd/ljudfil. Kunden får en ordentlig massage, precis som en vanlig klassisk massage men kund och massör pratar inte med varandra under behandlingen. En behandling som blivit otroligt populär hos de som tagit den och de som erbjuder den.

Efter MindMassagen är ryggen genomarbetad och kunden har också utan att behöva anstränga sig, fått prova hur mindfulness, medveten närvaro kan hjälpa till att stilla tankarna på ett enkelt sätt, att bara fokusera på nuet. MindMassage motverkar stress och ger möjlighet till total avslappning och återhämtning. Kunden vaggas in i en total avslappning med ljud och massage som redskap.

MindMassage sker med en särskild mindfulnessguidning under hela massagen och ska inte blandas ihop med mindfulnessmassage där du gör andningsövningar för sig och massage för sig.

Det krävs inte att man har provat Mindfulness innan, den är framtagen för att alla ska kunna ta och uppskatta behandlingen. Det krävs inget annat än att man kan ligga på mage och lyssna.

MindMassage erbjuds endast av iLivEra diplomerade MindMassage-massörer, isåfall har de ett diplom att visa och vår cd-skiva/ljudfil.

Utbilda dig inom MindMassage

Utbildningen finns antingen som distanskurs eller som kurs i Stockholm.

Testa MindMassage

Sök på tex www.bokadirekt.se för att hitta en massageterapeut som erbjuder MindMassage.

Vad säger massörerna?

"Att ge MindMassage är fantastiskt. En perfekt kombo av välgörande massage och mindfulness. Klienten blir djupt avslappnad, spänningar och stress släpper och lugnet lägger sig i rummet. Även för mig som massör är det lugnande och jag är bara här och nu, med fokus på min klient och behandlingen."

Lina Gatte, Dipl. MindMassör
 

Vad säger kunderna?

”Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.”
 

”Behandlingen var helt underbar, längesen jag kände mig så avslappad. mycket bekvämt tryck. Gillade att lyssna på denna röst som pratade"
 

Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.
 

Jag vet inte när jag senast upplevde ett sådant lugn och var så avslappnad.
 

"Jag har fått många olika massageformer men aldrig denna formen, jag tyckte det var en bra form eftersom det var massage och meditation samtidigt och tycker att det var bra att lyssna in och känna händerna samtidigt då var det lätt att följa rörelserna på min rygg. Kommer att vilja ha fler behandlingar.
 
Tyckte att den lugnande musiken och rösten var bra, hjälpte också till att jag kunde slappna av."

 

Erbjud MindMassage på jobbet

Vill ni ha MindMassage på ert kontor? Kontakta oss på info@ilivera.se för mer information.