Referenser

Vi har idag ett flertal företag som satt igång programmet. Här är ett axplock av nöjda kunder. Hör gärna av dig för fler referenser.

Potentialen är dessutom så väldigt större än bara för våra anställda, detta borde göras tillgängligt för hela befolkningen – då skulle definitivt sjukskrivningstalen i Sverige sjunka dramatiskt.

Papillys onlineverktyg är ett väldigt värdefullt verktyg för oss där vi som arbetsgivare ger oss möjligheten att hjälpa till att stötta våra anställda i frågor rörande stress och psykisk ohälsa, Verktyget är lättillgängligt, anonymt och mycket väl genomarbetat. Potentialen är dessutom så väldigt större än bara för våra anställda, detta borde göras tillgängligt för hela befolkningen – då skulle definitivt sjukskrivningstalen i Sverige sjunka dramatiskt.

– Henrik Åquist, VD Norstat

Skapar möjligheter till förändringar i vardagen.

Vi upplever att programmet är enkelt att ta till sig med bra design och flöde som supportar utvecklingen. Informationen varvas med historier, statistik och praktiska övningar som följer en tydlig struktur. Gillar även idén med att skicka hälsningar till sig själv samt hemuppgifterna som skapar möjligheter till förändringar i vardagen.

- Sara Pontander, Commercial Manager Kilroy

Oavsett var varje individ har befunnit sig när vi började programmet har alla haft stor hjälp och stöd i sin utveckling.

Vi valde att investera i Papilly då det är viktigt för mig att mina medarbetare har verktyg för att må så bra som möjligt. Då är det roligt att arbeta och alla kan känna att prestation-en förbättras tillsammans med ett personligt välmående. Effekten av Papilly har varit över förväntan och programm-et har uppskattats mycket av alla. Oavsett var varje individ har befunnit sig när vi började programmet har alla haft stor hjälp och stöd i sin utveckling.

- Monica Werneman, VD Poolia Uppsala

Jag är 40 år och VD för ett Presales företag. Stress är något jag tror alla upplever under perioder av sitt liv på jobbet, men att dessutom hantera allt annat i sitt livspussel kan ibland bli lite övermäktigt även för mig som 4 barns mor.
Men efter bara 20 – 30 minuter i ert stressprogram känns för mig som att komma tillbaka från en minisemester när man slutfört alla steg och jag får ny energi och kan snabbare fokusera på allt som skall göras utan spänningar i nacken samt dessutom med ett riktigt gott humör på både jobbet och på hemmaplan. Tack Papilly för ett verktyg mot stress som faktiskt fungerar!

– Anna Sylwander, VD A&R Business Consultants AB