Kurser i mindfulness & meditation

Mindfulness eller medveten närvaro är att vara närvarande i nuet.

Att se det som sker runt oss och inom oss, utan filter och utan att döma. Mindfulness är forskningsbaserade​​ metod​er och verktyg och det är något som alla kan lära sig. Vi har det redan i oss men med en snabb omvärld och en ännu snabbare teknik behöver vi träna hjärnan för att kunna hålla fokus och inte bli stressade av mindre stimuli. I våra utbildningar lär du dig det.

Våra meditationer hittar du här >>

Mindfulnesskurs på 8 tillfällen, självstudier. Lär dig uppleva mindre stress och oro, mer harmoni. Utveckla ditt självledarskap och få verktyg att använda i din vardag och i ditt liv.

Vår populära instruktörsutbildning finns som online i grupp, självstudier eller live på flera olika platser. Passar både om du vill jobba med mindfulness eller lära dig för din egen skull.

Prova på mindfulness är en minikurs på 4 tillfällen där vi går igenom några av delarna i mindfulness, du bestämmer själv vilken takt du tar dem i.

Meditationskurs för dig som vill börja meditera. Här får du praktiska tips och inspiration för att testa meditation och få till vanan. Passar dig som antingen mediterat lite tidigare eller är nybörjare.

Lär dig en unik massagebehandling. MindMassage är älskad av både klienter och massörer för sitt lugn och sin effekt. Kursen finns som självstudier på distans eller på lokal.

Ge ditt företag och dina anställda en riktig boost. Mindfulness for Business ger enormt positiva effekter för både inidivid, team och företag.

Mindfulnesskurs för företag kan ni antingen få på ert kontor eller ta den som självstudier online.

Unna dig några härliga, harmoniska dagar där vi blandar Mindfulnessövningar med skön yoga! En helg för både nybörjaren och den erfarne, alla övningar och all yoga går att anpassa individuellt utifrån förutsättningar och lust.