Mindfulnesskurser & meditationskurs

Våra meditationer hittar du här >>

Nyfiken på mindfulness?

Mindfulness eller medveten närvaro är helt enkelt att vara i nuet. Att vara närvarande i nuet, se det som sker runt oss och inom oss, utan filter och utan att döma. Mindfulness är forskningsbaserade​​ metod​er och verktyg.

Ge mindfulness en chans att påverka ditt liv till det bättre

Grundkurs i mindfulness eller lära dig allt som går om mindfulness i en instruktörsutbildning? Läs mer nedan.

Grundkurs i mindfulness

Mindfulnesskurs på 8 tillfällen, självstudier. Du lär dig känna mindre stress, mindre oro och blir mer harmonisk. Du utvecklar ditt självledarskap och får verktyg att använda i livet.

Vår populära instruktörsutbildning finns som online i grupp, självstudier eller live på flera olika platser. Passar både om du vill jobba med mindfulness eller bara lära dig för din egen skull.

Mindfulness - Prova på

Prova på mindfulness är en minikurs på 4 tillfällen där vi går igenom några av delarna i mindfulness, du bestämmer själv vilken takt du tar dem i.

Meditationskurs - självstudier online

För dig som vill börja meditera. Här får du praktiska tips och inspiration för att testa meditation och få in det som en vana.

Lär dig en unik mindfulness-inspirerad massagebehandling! MindMassage är älskad av både kunder och massörer. Kursen finns som självstudier på distans eller på lokal. Läs mer om vår populära mindmassage på länkarna nedan.

Ge ditt företag en riktig intelligens-booster! Mindfulness for Business ger enormt positiva effekter för både inidivid, team och företag.

Vi håller utbildningarna på plats på ert kontor eller om ni hellre vill online eller självstudier online.

 

Unna dig några härliga, harmoniska dagar där vi blandar Mindfulnessövningar med skön yoga! En helg för både nybörjaren och den erfarne, alla övningar och all yoga går att anpassa individuellt utifrån förutsättningar och lust.

Läs mer här ->