Kurser i mindfulness, meditation & MindMassage

Våra meditationer hittar du här >>

Att lära sig mindfulness och meditation är bevisat i forskning att det ger mängder av positiva förändringar i hjärnan och i livet. Vi blir bland annat mer lyckliga och harmoniska, känner mindre stress, oro och ångest och vi kan göra fler medvetna val.

Effekterna är många och är du nyfiken på att lära dig mer erbjuder vi flera olika alternativ. Mindfulness grundkurs eller prova på, en meditationskurs eller varför inte gå utbildningen till Mindfulnessinstruktör, den passar alla oavsett om du vill jobba med det eller inte då vi lär oss för livet.

Bokslut 2021 2022:

Mindfulness Grundkurs Självstudier Online

Utveckla ditt självledarskap och få verktyg att använda i livet. Lär dig att känna mindre stress, mindre oro och bli mer harmonisk.

Meditationskurs Självstudier online

Meditationskursen är för dig som vill börja meditera. Här får du praktiska tips och inspiration för att testa meditation och få in det som en vana.

Vår populära instruktörsutbildning finns som online i grupp, självstudier eller i Stockholm, i Åsbro, på Gotland eller i Toscana.

Vill du kunna erbjuda fler behandlingar till dina kunder eller vill du lära dig massera? MindMassage är en unik behandlingsform älskad av både kunder och massörer. Kursen finns som självstudier på distans eller på lokal.

Mindfulness - Prova på
Självstudier online

För dig som är nyfiken på mindfulness och meditation och vill få en inblick i vad mindfulness är och hur du kan använda det i vardagen.

Prova på Mindfulness är 4 tillfällen som du själv bestämmer vilken takt du vill ta dem i.

För företag erbjuder vi kurser i Mindfulness for Business på plats på ert kontor, online eller självstudier online.
 

Unna dig några härliga, harmoniska dagar där vi blandar Mindfulnessövningar med skön yoga! En helg för både nybörjaren och den erfarne, alla övningar och all yoga går att anpassa individuellt utifrån förutsättningar och lust.

Läs mer här ->