Referenser MindMassage

Vad säger kunderna som tagit behandlingen & vad säger massörerna?

Vill du erbjuda MindMassage? Läs om vår kurs i MindMassage här >>

”Behandlingen var helt underbar, längesen jag kände mig så avslappad. mycket bekvämt tryck. Gillade att lyssna på denna röst som pratade"
 

"Jag har fått många olika massageformer men aldrig denna formen, jag tyckte det var en bra form eftersom det var en form av massage och meditation samtidigt och tycker att det var bra att lyssna in och känna händerna samtidigt , då var det lätt att följa rörelserna på min rygg. 
Kommer att vilja ha fler behandlingar.
 
Tyckte att den lugnande musiken och rösten var bra, hjälpte också till att jag kunde slappna av."

 

"Det här är något som jag varmt kan rekommendera. Att genom terapeutens händer och den verbala guidningen, få stöd i att komma i kontakt med kroppen (och andningen) är en vacker gåva och upplevelse att ge sig själv. Närvaron i kroppen är en viktig nyckel till det som stödjer ökat välbefinnande. Att få ta del av det på detta lyxiga och avspända sätt ger näring till både kropp, sinne och själ.

En nyckel att ta med sig ut i sin vardag, vilket underlättas av den egna upplevda erfarenheten under sessionen. Ta del av denna sköna kroppsliga avspänning och låt även din hjärna få "avspänning" och nya möjligheter till återhämtning."


Rosario Rojas, Mindfulnessinstruktör på Mindfulnessgruppen
 

”Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.”
 

”Jag har aldrig blivit så avslappnad av en massage.”
 

”Det här var alldeles nytt för mig men det var absolut inte sista gången. Aldrig förr har jag klarat av att slappna av så.”
 

”Lagom trykk og tempo. Energi givende samtidig som det var veldig avslappende. Fölte at spenninger og stive punkter slapp og lösnet mer en ved vanlig klassisk massage."
 

”Fantastiskt skönt att bli guidad på det sättet, brukar ha lätt för att fladdra iväg med tankarna men här lyssnade jag och bara njöt.”
 

”Behandlingen var underbar! Tempot var lugnt och skönt. jag klarade verkligen av att slappna av och var helt inne i det"
 

”Jag vet inte när jag senast upplevde ett sådant lugn och var så avslappnad."
 

”Har aldrig varit så medveten under en massage och samtidigt så avslappnad!”
 

Sagt om kursen MindMassage av tidigare kursdeltagare

"Mycket tydliga instruktioner, information och material. Jättebra med liten grupp och personlig handledning. MindMassagen är en bra kombination av en lugn och trevlig röst och bra massagegrepp"

Anna-Karin
 

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar! Bäst var Helena (kursledaren) som var väldigt tydlig i kommunikationen. Finns inget ni skulle kunna förbättra."

Ulrika Larsson

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Massage + mindfulness - kanonbra kombo! Väldigt bra arbetsredskap. De personer som jag övade på var mer än nöjda. Två av dem hade erfarenhet av mindfulness och de tyckte att det var den bästa massagen som de hade varit på."

Annika W Karlsson
 

"Det var väldigt bra att vi gick igenom alla grepp och på vilka sätt man kan göra dem för att få en bra helhet. Kursen motsvarade absolut mina förväntningar!"

Julia Nygård

Om behandlingen ur massörens perspektiv

"Mindmassage är inte bara en fantastisk och välgörande behandling för kunden, även för mig som massör är den nånting utöver det vanliga. Det går nämligen inte att tänka på något annat under tiden, man kommer lätt in i ett skönt flow av lugn och harmoni och blir därmed närvarande i varje moment. MindMassage ger tillfälle för mig som massör att kunna stressa av och hämta ny kraft under intensiva dagar."


Helena Swedenhammar, Dipl. MindMassör
 

"MindMassage ger även mig som massör otroligt mycket. När jag efter en intensiv dag börjar behandlingen infinner sig lugnet och jag får ro i kroppen. Att få ge energi samtidigt som jag får energi är fantastiskt!"

Johanna Axelsson, Dipl. MindMassör

"För mig som behandlare är att få ge en MindMassage balsam för själen. Det är en lugn och ro i hela behandlingen. Det är härligt och speciellt att få återge den guidade meditationen med mina händer, som en helhet mellan kropp och själ."

Laila Landberg, Dipl. MindMassör
 

"Att ge MindMassage är fantastiskt. En perfekt kombo av välgörande massage och mindfulness. Klienten blir djupt avslappnad, spänningar och stress släpper och lugnet lägger sig i rummet. Även för mig som massör är det lugnande och jag är bara här och nu, med fokus på min klient och behandlingen."

Lina Gatte, Dipl. MindMassör