Delbetalning

Vi erbjuder delbetalning på alla utbildningar i Sverige. Du väljer själv hur många delbetalningar det ska vara, som mest skickas delbetalningar upp till 1 år.

Hittar du inte din fråga nedan, maila oss på; info@ilivera.se
 

Instruktörsutbildning Mindfulness o MindMassage

Gäller utbildningarna över tid, intensiv, retreat samt Distans online.

Ordinarie betalningsvillkor
Hela beloppet delas upp på två lika stora betalningar, en som betalas vid anmälan och en som betalas senast en månad innan kursstart. Är det mindre än en månad kvar till kursstart betalar du hela beloppet.

Du kan betala via Swish eller banköverföring, ange kursform (distans, självstudier eller live) samt namn som referens.

BG: 209-1064
Swishnummer: 123 375 62 36  (ilivera ab)

Vill du ha kvitto kan du bara säga till när du har betalat så skickar vi det.


Delbetalning
Betalningen delas upp på valfritt antal månadsbetalningar varav första betalningen görs strax efter anmälan (gäller upp till 12 månader). Administrationsavgift a' 150 kr tillkommer på varje betalning oberoende av hur många månader du väljer. Ingen annan avgift eller ränta tillkommer.

- OBS -
Du måste ange i anmälan att du vill ha delbetalning samt hur många delbetalningar du vill ha.

För självstudier
För självstudier gäller att du betalar in första delbetalningen till oss för att få tillgång till kursen. Sedan ska du ha betalat in minst halva utbildningskostnaden för att få diplomera dig.
Utöver det är det samma villkor som ovan; Administrationsavgift a' 150 kr tillkommer på varje betalning oberoende av hur många månader du väljer. Ingen annan avgift eller ränta tillkommer. Ange hur du vill delbetala i anmälan. 

För MindMassage
För MindMassage distanskurs gäller att du behöver betala in första delbetalningen för att få tillgång till kursen. 
Utöver det är det samma villkor som ovan; Administrationsavgift a' 150 kr tillkommer på varje betalning oberoende av hur många månader du väljer. Ingen annan avgift eller ränta tillkommer. Ange hur du vill delbetala i anmälan. 
 


  
Etiketter:
Mindfulnessinstruktör, instruktörsutbildning Mindfulness, arbeta med Mindfulness, instruktörskurs.


Sagt av tidigare deltagare;

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."

Marie Assarsson
 

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."

Anna Friedensberg, Samtalspedagog & ICF-certifierad coach

 

"Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden. Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet."


Eva Stigberg, Salong Pausen

 

"Bra upplägg och bra variation på teori och praktik. Det gavs ut-rymme för diskussion och reflektioner. Bra hem-uppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen.
Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8veckors-kursen men är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut."

Kristian Ek

 


Har du frågor?
Kontakta oss;