Kursledare

Våra kursledare är alla diplomerade Mindfulnessinstruktörer och har assisterat på våra utbildningar. De har alla gemensamt att de brinner för Mindfulness och att se människor växa och hitta sitt jag.

David Jinder

Leg. psykolog, REBT-terapeut, diplomerad Mindfulnessinstruktör och MindMassör.

David är leg. psykolog och expert på området stress. Han var bla med och startade upp den första stressmottagningen i Sverige. David jobbar fortfarande mycket med stress och utmattningsproblematik men också sömnproblem, självacceptans, chefsutveckling mm. David har haft uppdrag hos allt från primärvården och landstinget till tv4 och rikspolisstyrelsen.

"När vi i livets mitt upplever ett skavande handlar det inte så sällan om att vi tappat bort oss själva, det som är vårt genuina själv, under resans gång. Mindmassage och mindfulness är potenta metoder för att vända uppmärksamhet och fokus mot vår inre värld. I den allt för ofta ignorerade inre världen, i våra själv, finns de genuina svaren vi av vana förväntar oss att andra i omvärlden skall ge oss. Vi måste lära oss lyssna."

Marie Assarsson

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, Business Coach (ICF), livscoach.

Marie har gått ledarskapsutbildningar i olika former de senaste tio åren och driver eget företag sedan 7 år tillbaka där hon jobbar med business-och livscoaching. Hon hjälper människor att hitta sitt inre lugn och sitt sanna jag, vad som är framgång för dig och hur du kan skapa det livet.
 

"Mindfulness är ett fantastiskt verktyg för att komma till ro och verkligen kunna använda sin kreativitet fullt ut. Jag står för att skapa win-wins och jag brinner för att skapa hållbar ”business” inklusive ett hållbart liv i det perspektivet. Våga gräv djupare - och njut av livet mer."
 

Jessica Joelsson & Lisa Heikenfeldt

Grundarna av iLivEra. Utbildade marknadsekonomer som efter varsin utmattning och allt vad den resan innebär nu sen snart 10 år tillbaka brinner för att hjälpa individer och företag att förebygga istället för att rehabilitera.

Lisa har flertalet utbildningar inom psykologi och personlig utveckling, bla diplomerad mindfulnessinstruktör och 2 års utbildning på Terapeutprogrammet till Diplomerad Gestaltterapeut. Jessica har också flertalet utbildningar inom området och är diplomerad mindfulnessinstruktör, ICF-coach och friskvårdskonsult. Att fortsätta utbilda sig är en självklarhet för båda.

"Vi drivs båda av att lära ut Mindfulness, att visa på hur enkelt och okomplicerat det kan vara, hur vi kan förändra vårt förhållningssätt med enkla verktyg och hitta ett större lugn hur mycket det än snurrar runt omkring. Att få vara med när människor hittar sina nycklar och förstår sig själva är lika häftigt varje gång."