Kursledare

Lisa Heikenfeldt, grundare iLivEra

Praktiserat yoga i 16 år och personlig utveckling och mindfulness i 11 år.
Marknadsekonom
Kostrådgivare
Mindfulnessinstruktör
MBSR-utbildningar som Akademin för mindfulnessintegrerad KBT, Mindfulness UK Teacher Training MBSR, The Power of Mindfulness as Practice, Jon Kabat-Zinn, Certificate for MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction, Jon Kabat-Zinn
Yinyogainstruktör och Meditationsguide
Vidareutbildningar inom psykologi och personlig utveckling som Science of emotions, Neufeld Institute, Gestaltakademin Personlig utveckling 1 år, Fördjupad personlig utveckling 1 år, Terapeutprogrammet Diplomerad Gestaltterapeut 1:a året, Par- och relationsterapeut, pågående.

"Det finns ett "före" mindfulness och personlig utveckling då jag drev mig själv omedvetet hårt och aldrig stannade upp för reflektion. Ett "efter" där jag har hittat en större medkänsla till mig själv, känner en större frihet och makt att påverka mitt liv och har verktyg för att grunda mig när min entreprenörshjärna driver på. Mindfulness har påverkat mitt liv enormt både jobbmässigt men också privat och som förälder. Det är en kärleksaffär och resa som jag tror är livslång.
Jag älskar att inspirera andra att utvecklas, hitta sin egen resa, se sig själv med nya ögon och se sina val. Det är en sån otrolig lyx och att få arbeta med det.
Jag är också ett levande bevis på att man kan ha energi och samtidigt prata om mindfulness :)

Jessica Joelsson, grundare iLivEra

Praktiserat personlig och andlig utveckling i 14 år och mindfulness i 12 år
Marknadsekonom
Friskvårdskonsult
ICF-Coach
Mindfulnessinstruktör
MBSR-utbildningar som Akademin för mindfulnessintegrerad KBT, Mindfulnessgruppen, Mindfulness UK Teacher Training MBSR, The Power of Mindfulness as Practice, Jon Kabat-Zinn, Certificate for MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction, Jon Kabat-Zinn,
Vitalisera - avancerade kurser i djup personlig utveckling och självkännedom Steg 1 - Möt dig själv på djupet, Steg 2 - Frigör gamla beteendemönster, Diplomerad Samtalsterapeut-inriktning CFT, pågående, Yinyogainstruktör och Meditationsguide, pågående

"Med en hjärna som hoppar från tanke till tanke i raketfart och som får nya idéer för hemmet, gården, hästarna, företaget, innan jag ens klivit ur sängen på morgonen har mindfulness blivit mitt ankare som får mig att fokusera och fungera i vardagen.
Mindfulness har också hjälpt mig att ha en helt annan inställning till livet. Att förstå vad som verkligen är viktigt - på riktigt.
Det bästa med att få jobba med mindfulness är att se andra utvecklas och göra genombrott i sin personliga utveckling - då blir jag lycklig ända in i själen."

David Jinder

Leg. psykolog, REBT-terapeut, diplomerad Mindfulnessinstruktör och MindMassör.

David är leg. psykolog och expert på området stress. Han var bla med och startade upp den första stressmottagningen i Sverige. David jobbar fortfarande mycket med stress och utmattningsproblematik men också sömnproblem, självacceptans, chefsutveckling mm. David har haft uppdrag hos allt från primärvården och landstinget till TV 4 och Rikspolisstyrelsen.

"När vi i livets mitt upplever ett skavande handlar det inte så sällan om att vi tappat bort oss själva, det som är vårt genuina själv, under resans gång. Mindmassage och mindfulness är potenta metoder för att vända uppmärksamhet och fokus mot vår inre värld. I den allt för ofta ignorerade inre världen, i våra själv, finns de genuina svaren vi av vana förväntar oss att andra i omvärlden skall ge oss. Vi måste lära oss lyssna."

Patrik Hansson

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, Coach, Mindfulness Meditation Teacher.
Lärare inom Vipassana
TCM, Qigong, Zen - instruktör
Praktiserat yoga sedan 2012 och genomgått träning inom Wim Hof-metoden
Shinrin-yoku, skogsbad, naturguide.
Certifierad coach inom Zen Coaching-nätverket
Studerar psykologi (CG Jung, Trauma-informed mindfulness, “Buddhism and Modern Psychology” från Prinston University)

"Den största läraren är livet själv. De lärdomar och den medkänsla jag utvecklat genom livets utmaningar har väckt en nyfikenhet att gå djupare. Denna resa har lett mig till en rad olika traditioner och lärare. Där har jag fått verktyg som lett till insikter och utveckling som jag vill dela med mig utav."