Kursledare

Våra kursledare är alla diplomerade Mindfulnessinstruktörer och har assisterat på våra utbildningar. De har alla gemensamt att de brinner för Mindfulness och att se människor växa och hitta sitt jag.

David Jinder

Leg. psykolog, REBT-terapeut, diplomerad Mindfulnessinstruktör och MindMassör.

David är leg. psykolog och expert på området stress. Han var bla med och startade upp den första stressmottagningen i Sverige. David jobbar fortfarande mycket med stress och utmattningsproblematik men också sömnproblem, självacceptans, chefsutveckling mm. David har haft uppdrag hos allt från primärvården och landstinget till tv4 och rikspolisstyrelsen.

"När vi i livets mitt upplever ett skavande handlar det inte så sällan om att vi tappat bort oss själva, det som är vårt genuina själv, under resans gång. Mindmassage och mindfulness är potenta metoder för att vända uppmärksamhet och fokus mot vår inre värld. I den allt för ofta ignorerade inre världen, i våra själv, finns de genuina svaren vi av vana förväntar oss att andra i omvärlden skall ge oss. Vi måste lära oss lyssna."

Anna Friedensberg

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, samtalspedagog, professional certified coach (ICF), lärare.

Anna har de senaste sexton åren arbetat i sitt eget företag med reflektionsbaserad coaching. Sedan 2013 är hon även lärare på företaget NOVUS kurs till "Diplomerad Coach" på Folkuniversitetet i Stockholm. Hon arbetar även med kroppen genom metoden Taktil beröring för ökad kroppsmedvetenhet och djupavspänning.
 

”Jag vill ge plats åt hela människan. Är så tacksam över att få vara med och följa människor i deras process att växa på olika sätt och att leva mer autentiskt. Känns särskilt betydelsefullt i den tid som är nu, när det finns så mycket som pockar på vår uppmärksamhet och som drar oss bort från oss själva.”

Marie Assarsson

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, Business Coach (ICF), livscoach.

Marie har gått ledarskapsutbildningar i olika former de senaste tio åren och driver eget företag sedan 7 år tillbaka där hon jobbar med business-och livscoaching. Hon hjälper människor att hitta sitt inre lugn och sitt sanna jag, vad som är framgång för dig och hur du kan skapa det livet.
 

"Mindfulness är ett fantastiskt verktyg för att komma till ro och verkligen kunna använda sin kreativitet fullt ut. Jag står för att skapa win-wins och jag brinner för att skapa hållbar ”business” inklusive ett hållbart liv i det perspektivet. Våga gräv djupare - och njut av livet mer."
 

Sissi Granrot

Diplomerad Mindfulnessinstruktör, Diplomerad Taktipromassör (originalmetoden Taktil massage) och Diplomerad inom MindMassage.

Efter att ha arbetat både inom vården och ute på företag som massör, i omgångar, under 15 år så tog Sissi klivet vidare 2018 och blev Mindfulnessinstruktör. Ett naturligt steg då hon sedan 2003 lett grupper i det dramapedagogiska ämnet inom grundskola och folkhögskola.
 

“I många år har jag reflekterat med barn, unga och vuxna genom värderingsövningar med ämnen som bl a. självkännedom och härskartekniker. Jag älskar att i gruppform - Göra - Uppleva - Reflektera. Precis det vi gör inom Mindfulness. Det är en ynnest att tillsammans få utforska, som kan ge insikter om min givna roll i en grupp och hur jag själv kan påverka den.”

Jessica Joelsson & Lisa Heikenfeldt

Grundare av iLivEra. Från början utbildade marknadsekonomer som efter varsin utbrändhet bytt bana och numera brinner för att hjälpa individer och företag att förebygga istället för att rehabilitera samt inspirera människor att ta sig an Mindfulness som något enkelt och konkret. Lisa har flertalet utbildningar inom personlig utveckling, bla diplomerad mindfulnessinstruktör och påbörjad utbildning till gestaltterapeut och Jessica är diplomerad mindfulnessinstruktör, ICF-coach och friskvårdskonsult.
 

"Vi drivs båda av att lära ut Mindfulness, att visa på hur enkelt och okomplicerat det kan vara, hur vi kan förändra vårt förhållningssätt med enkla verktyg och hitta ett större lugn hur mycket det än snurrar runt omkring. Att få vara med när människor hittar sina nycklar och förstår sig själva är lika häftigt varje gång."