Diplomerad Mindfulnessinstruktör
Retreat Aröd


Utbilda dig i mindfulness, bli diplomerad Mindfulnessinstruktör och samtidigt
få möjlighet att logga ut från din vardag.
Bara vara och djupdyka i mindfulness och i dig själv.
Utbildning och retreat i ett helt enkelt!

Vill du leda kurser i mindfulness? - Vi gör dig trygg som instruktör

Kanske har du funderat på att utbilda dig till stresscoach, livscoach eller samtalsterapeut med inriktning på stress. Eller så vill du addera kunskap till ditt jobb som samtalsterapeut, yogalärare, holistisk hälsocoach, kanske är du HR-ansvarig och vill lära dig mer om mindfulness, medveten närvaro och stresshantering.


Diplomerad Mindfulnessinstruktör live Aröd

Passar dig som vill arbeta som mindfulnessinstruktör med egna kurser, klienter eller dig som vill lägga till kompetens till ditt nuvarande yrke. Utbildningen passar även dig som för egen del vill arbeta med din personliga utveckling och djupdyka i mindfulness.

Utbildningen är baserad på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Introkurs ingår! Kanske har du massor av erfarenhet av mindfulness, kanske är mindfulness helt nytt för dig - för att ni som deltagare alla ska ha samma grund ingår en introkurs i mindfulness - utan extra kostnad! Kursen är självstudier med filmer och övningar, 5 delar där du får lära dig grunderna i mindfulness och även vad som inte är mindfulness, vi reder ut alla missförstånd.
 

Plats & Tid:
På Bergliden i Aröd ligger det moderna och mysiga timmerhus som blir utgångspunkt för utbildningen. Vi befinner oss på en naturnära plats alldeles intill den vackra skogen med promenadavstånd till den Bohuslänska kusten.

Du tar dig enklast hit genom en 40-minuters bilresa från Göteborg. Upphämtning i Kode går också att anordna för den som kommer med buss eller pendeltåg. Bor du i närheten och hellre sover hemma är det självklart möjligt att välja bort övernattning.

Kursdagarna pågår mellan 9:00 - 15:30 och det ingår en övernattning per tillfälle vi ses. Kvällarna är fria, med möjlighet till aktiviteter såsom bad/eld/sharing/meditation etc.

OBS! Bor du långt bort och behöver boende även natten innan kursdagarna? Hör av dig till oss så ordnar vi det mot en mindre kostnad.
 

Investering:
12 500 kr inkl moms för privatpersoner, exkl för företag. Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.
Delbetalning möjlig läs mer här >>


Kost och logi (endast 5 100 kr totalt för alla tre tillfällena) faktureras av Frameless Meditation

Boende och mat:
Vi bor enkelt i ett mysigt och nybyggt timmerhus. 4 bäddar per rum med delad dusch och toalett utanför rummen. Egna lakan medtages. Det finns även möjlighet att tälta om man föredrar det.

Maten är vegetarisk och alla allergier och restriktioner tillgodoses så länge ni anger det innan. Kom ihåg att ange detta i anmälan.

Aktuella kursstarter 2024

Håll utkik - nya datum kommer!

En gåva för livet, allt var helt underbart, ni är så professionella. Jag har lärt mig leva på nytt.
Upplägget är helt fantastiskt, ni har verkligen lyckats med detta. Tack så hemskt mycket
för allt ni har gjort och för att ni finns,
bästa investeringen jag har gjort på 30 år.

Daniel Vatlav

Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Jag fördjupade mina mindfulnesskunskaper och jag är helt redo att till och med kunna hålla kurs och använda det som en del i min undervisning. Bäst var växlingen teori och praktik och goda förebilder som lärare.

Lise-Lotte Grinde

På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.  Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!

Anonym

Fördelar med vår utbildning

Våra utbildningar får alltid väldigt fina betyg och vi tror att anledningarna är flera.
  • Personlig utveckling - Du kommer ha glädje av vår utbildning oavsett om du vill jobba med det eller om du ser det som en satsning på dig själv. En vanlig kommentar är att utbildningen gett väldigt mycket både på ett personligt plan och på ett proffesionellt plan. Du lär dig leda dig själv samtidigt som du lär dig leda andra.
  • Komplett upplägg för 8-veckorskurs ingår - Du får ett kompendium med ett komplett kursupplägg där varje tillfälle är utförligt beskrivet med tider och allt så att du direkt kan hålla en kurs om du vill. Detta är enormt uppskattat av våra deltagare. Se mer här >>
  • Mindre grupper - Vi är måna om att ge varje deltagare tid och personlig feedback, utbildningen ska kännas personlig och vi har därför valt att inte ha för stora grupper, max 12 deltagare.
  • Trygg med din utbildning - Vi ser till att du känner dig helt trygg med din roll som instruktör om du vill bli det. Mindfulness är inte krångligt, vi gör det konkret, visar hur du kan göra det konkret och vi delar med oss av alla tips och erfarenheter av att leda en grupp. Du får personlig feedback och tips på alla de praktiska delarna.
  • Hur säljer jag in mig själv? - Vi är utbildade marknadsekonomer med många års erfarenhet av sälj och marknadsföring och delar därför öppet med oss av försäljningsknep, priser mot privatpersoner, företag, vad vi lärt oss på vägen osv om det är önskat. Det brukar alltid vara väldigt uppskattat och en del som vi upplever många deltagare saknar.


Väljer du att utbilda dig hos oss kan du känna dig trygg med att du valt en utbildning som ger dig en riktigt bra bas att stå på, du kommer ha verktygen för att på direkten erbjuda kurser. Trygg med Mindfulness grund och verktyg, oavsett om du bara vill lära dig om Mindfulness för egen del eller om du vill kunna erbjuda egna kurser.

Läs referenser från tidigare deltagare här >>

 

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda verktygen i ditt liv, nycklar till större välmående. Du lär dig också hur du på ett enkelt sätt kan lära ut Mindfulness om du vill det. Varje kurs har deltagare som vill lära sig för sin egen skull och de som vill jobba med det.
 
Du måste inte ha tidigare erfarenhet av Mindfulness. Kursen ger kunskap om Mindfulness, forskning, hur stress påverkar kroppen och hur man kan förebygga och reducera negativ stress. Du lär dig också hur du använder Mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt hjälper andra människor att lära sig det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.

Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Målgrupp

Utbildningen passar oavsett tidigare erfarenhet och oavsett om du vill bli instruktör eller gör det för din egen skull.

Ny till Mindfulness eller väldigt erfaren?
- Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, vi går igenom allt du behöver veta. Eftersom Mindfulness handlar om din egna utveckling spelar det ingen roll om en deltagare är oerfaren och en annan har jättelång erfarenhet. Så länge man är öppen för att lära sig om sig själv och hur man bäst når andra

Är du under någon behandling eller undrar om det är en utbildning för dig, maila oss på info@ilivera.se

Kursinnehåll & vad som ingår


"Jag har lärt mig för livet och fått livets nycklar känns det som. TACK!"

Evelina Pålsson

 

Efter utbildningen

Efter utbildningen blir du som diplomerat dig inbjuden till nätverket iLivEra connect på facebook.

Ett nätverk för alla diplomerade Mindfulness-instruktörer och MindMassörer.


 


"Bra upplägg och bra variation på teori och praktik. Det gavs utrymme för diskussion och reflektioner.
Bra hemuppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa
god samhörighet och stämning
i gruppen. Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori,
bra meditationer som man
får tillgång till att öva på,
fanns många att välja på
för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Alla meditationer och övningar var jättebra! Att få uppleva mindfulness så man själv vet vad det är och hur det känns är så viktigt."

Anonym

Har du frågor?

Maila oss på info@ilivera.se eller fyll i formuläret nedan.


 

Bli diplomerad Mindfulnessinstruktör - gå en instruktörsutbildning.
 
Etiketter:
Mindfulnessinstruktör, instruktörsutbildning Mindfulness, arbeta med Mindfulness, instruktörskurs.