loading...

Mindfulnessinstruktör retreat på Gotland

Är du nyfiken på Mindfulness? För egen del eller för att kunna hjälpa
och inspirera andra?

- Följ med på vår mindfulnessvecka på härliga Gotland vecka 36, september 2021 -


Om du vill diplomera dig till instruktör eller inte väljer du själv.
Vi garanterar att du kommer ha lika stor glädje av retreatveckan oavsett!

Plats & Tid: 5/9 - 10/9 2021, Ljugarns Strandvilla. Mer info längre ned.

Investering: 16 000 kr, inkl moms för privatpersoner, exkl för företag. Utbildning, boende, mat (frukost, lunch, fika, middag) är allt inkluderat i priset. Önskar du bli hämtad vid båten eller flyget i Visby kan vi ordna det mot en liten kostnad.

Boka-tidigt-rabatt -2 000 kr! Gäller tom 31/3 = 14 000 kr
Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket. Delbetalning möjlig läs mer här >>

Mindfulnessinstruktörsutbildning i retreatform i underbar strandvilla på Gotland. Utbildning, mat och boende, allt ingår i priset!

Vill du avsluta sommaren och möta hösten på Gotland? Följ med oss i september! Här kommer kommer vi djupdyka i Mindfulness och samtidigt njuta av omgivningarna som att strosa på den folktomma stranden eller ta en promenad till raukarna som finns precis i närheten.

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda verktygen i ditt liv samt hur du på ett enkelt sätt kan lära ut Mindfulness om du vill det.

Du måste inte ha tidigare erfarenhet av Mindfulness. Kursen ger kunskap om Mindfulness, forskning, hur stress påverkar kroppen och hur man kan förebygga och reducera negativ stress. Du lär dig också hur du använder Mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt hjälper andra människor att lära sig det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.

Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.
 

Diplomering ingår och är valfritt
Diplomering ingår och innebär att du får träna på hur det skulle vara att hålla kurs samt hålla i några övningar.

Efter avslutad utbildning, om du valt att diplomera dig, får du ett diplom och är Diplomerad Mindfulnessinstruktör och kan leda kurser i Mindfulness. Varje utbildning brukar ha ett antal som väljer att inte diplomera sig till instruktör. Se pris och vad som ingår nedan.

Fördelar med vår utbildning

Våra utbildningar får alltid väldigt fina betyg och vi tror att anledningarna är flera.
  • Personlig utveckling - Du kommer ha glädje av vår utbildning oavsett om du vill jobba med det eller om du ser det som en satsning på dig själv. En vanlig kommentar är att utbildningen gett väldigt mycket både på ett personligt på ett professionellt plan. Du lär dig leda dig själv samtidigt som du lär dig leda andra.
  • Komplett upplägg för 8-veckorskurs ingår - Du får ett kompendium med ett komplett kursupplägg där varje tillfälle är utförligt beskrivet med tider och allt så att du direkt kan hålla en kurs om du vill. Detta är enormt uppskattat av våra deltagare. Se mer här >>
  • Mindre grupper - Vi är måna om att ge varje deltagare tid och personlig feedback, utbildningen ska kännas personlig och vi har därför valt att inte ha för stora grupper, max 12 deltagare.
  • Trygg med din utbildning - Vi ser till att du känner dig helt trygg med din roll som instruktör om du vill bli det. Mindfulness är inte krångligt, vi gör det konkret, visar hur du kan göra det konkret och vi delar med oss av alla tips och erfarenheter av att leda en grupp. Du får personlig feedback och tips på alla de praktiska delarna.
  • Hur säljer jag in mig själv? - Vi är utbildade marknadsekonomer med många års erfarenhet av sälj och marknadsföring och delar därför öppet med oss av försäljningsknep, priser mot privatpersoner, företag, vad vi lärt oss på vägen osv om det är önskat. Det brukar alltid vara väldigt uppskattat.

Film - Sofia Hillbom om retreatveckan i Åsbro
 

Boende och mat

På retreaten får du en helhetskänsla där du helt kan släppa tid och rum och får möjlighet att prova på tex tyst frukost, hur är det att inte behöva prata med folk man möter. Något som låter som en utmaning för vissa och en befrielse för många och i slutet av veckan något som faktiskt alla alltid uppskattar. Boende i 2-bäddsrum ingår. I den gamla anrika villan bor du i en fräsch, nyrenoverad miljö, designad i charmig 1920-tals anda - som minner om villans historia. Maten är vegetarisk och alla allergier och restriktioner tillgodoses så länge ni anger det innan, gärna i anmälan.

Tillägg:
Enkelrum m egen dusch och toalett 500 kr/natt
Enkelrum m delad dusch och toalett 300 kr/natt

Gå kursen utan boende

Om du bor på Gotland och inte vill sova över finns det möjlighet att gå utbildningen ändå. Ange i anmälan att du inte behöver boende så drar vi av 1 500 kr från kursavgiften.

Plats & Tid

Sön 5/9 - Fre 10/9 2021. Första dagen (söndagen) startar vi kl 18:30 med middag. Incheckning från kl 17:00. Sista dagen på fredagen checkar vi ut från rummen efter frukost och avslutar kursen då också, senast kl 11.
Ljugarns strandvilla Strandvägen 7a, 623 65 Ljugarn

Läs mer om vad som ingår här >>

Väljer du att utbilda dig hos oss kan du känna dig trygg med att du valt en utbildning som ger dig en riktigt bra bas att stå på, du kommer ha verktygen för att på direkten erbjuda kurser. Trygg med Mindfulness grund och verktyg, oavsett om du bara vill lära dig om Mindfulness för egen del eller om du vill kunna erbjuda egna kurser.

Läs referenser från tidigare deltagare här >>

Målgrupp

Utbildningen passar oavsett tidigare erfarenhet och oavsett om du vill bli instruktör eller gör det för din egen skull.

Ny till Mindfulness eller väldigt erfaren?
- Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, vi går igenom allt du behöver veta. Eftersom Mindfulness handlar om din egna utveckling spelar det ingen roll om en deltagare är oerfaren och en annan har jättelång erfarenhet. Så länge man är öppen för att lära sig om sig själv och hur man bäst når andra.

Är du under någon behandling eller undrar om det är en utbildning för dig, maila oss på info@ilivera.se

 

Kursinnehåll, inför utbildningen, vad som ingår & kurslitteratur

"Jag fick med mig verktyg, en förståelse och ett bättre självförtroende att själv starta upp en kurs. Bäst var gemenskapen, en tillåtande miljö där deltagarna vågade visa sig sårbara och där det öppnade upp för ärliga samtal och kärleksfulla stunder tillsammans"

Louise Deshayes

 
"Kursen har överskridit mina förväntningar, trodde inte att
det skulle kännas så rätt! Bäst var helheten, platsen,
gruppen och allt innehåll tillsammans med fantastiska ledare"


Marika Wettervik Savarino

 

Efter utbildningen

Efter utbildningen blir du som diplomerat dig inbjuden till nätverket iLivEra connect på facebook.

Ett nätverk för alla diplomerade Mindfulnessinstruktörer och MindMassörer.


Etiketter:
Retreat, mindfulnessretreat, mindfulnessinstruktör