loading...


Diplomerad Mindfulnessinstruktör
Mindfulnessutbildning & retreat på Gotland


Vårrabatt - 3 000 kr! Just nu 13 500 kr

Nästa kursstart: 19 - 24 maj 2024

- Unna dig en mindfulnessutbildning och retreat i ett -

En vecka av inspiration, kunskap och harmoni. En paus, påfyllning och omstart.

 

Veckan är en utbildning till Diplomerad Mindfulnessinstruktör där du får all kunskap du behöver
för att känna dig trygg att jobba med mindfulness, leda grupper eller workshops.
Du kan också gå bara för din egen skull och vara med på delar av innehållet. Kanske vill du
få insikter för livet eller en härlig harmonisk vecka - det är helt upp till dig och du kan
bestämma dig under tiden.

Oavsett kan vi garantera att du kommer ha stor glädje av veckan!

Plats & Tid: 
19-24 maj 2024. På hästgård på södra Gotland. 

 

Investering:
Vårrabatt - Just nu 13 500 kr! Gäller tom 30/4-24
Utbildning, boende, mat (frukost, lunch, fika, middag) allt inkluderat i priset. Ordinarie pris 16 500 kr. Inkl moms för privatpersoner exkl moms för företag. 

Ange i anmälan om du kommer med egen bil eller om vi ska koordinera hämtning vid busshållsplats alt färja/flyg. 

Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket. Delbetalning möjlig läs mer här >>

Klicka på knappen nedan för att komma till anmälningsformuläret och anmäl dig;

Mindfulnessinstruktörsutbildning i retreatform på hästgård
på underbara Gotland.
Utbildning, mat och boende, allt ingår i priset!


Tysta morgnar, medveten rörelse och massa kunskap, reflektioner och insikter. Vill du ge dig själv en vecka i Mindfulness harmoniska värld och uppleva lantlivet på Gotland? Vi kommer djupdyka i Mindfulness, inspireras, diskutera och reflektera - och samtidigt njuta av gården och omgivningarna. Strosa på den gotländska landsbygden, ta en promenad ner till havet, sitta framför brasan med en katt i knät eller kanske umgås med hästarna.

Veckan är en utbildning i Mindfulness, där du om du väljer det, blir diplomerad Mindfulnessinstruktör. Det går också att välja bort de diplomerande delarna och bara ta veckan för dig själv.

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda verktygen i ditt liv. Samt hur du på ett enkelt och inspirerande sätt kan lära ut Mindfulness till andra om du vill det.

Du måste inte ha tidigare erfarenhet av mindfulness. Utbildningen ger omfattande kunskap om mindfulness, om forskningen kring mindfulness och hjärnan, hur stress påverkar kroppen och hur man kan förebygga och reducera negativ stress. Du lär dig också hur du använder mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt inspirerar och hjälper andra människor att lära sig det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.

Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.


Nyhet - Introkurs ingår!

Kanske har du massor av erfarenhet av mindfulness, kanske är mindfulness helt nytt för dig - för att ni som deltagare alla ska ha samma grund ingår en introkurs i mindfulness - utan extra kostnad! Kursen är självstudier med filmer och övningar, 5 delar där du får lära dig grunderna i mindfulness och även vad som inte är mindfulness, vi reder ut alla missförstånd.

Diplomering till Mindfulnessinstruktör ingår och är valfritt

Diplomering ingår och innebär att du får öva på hur det skulle vara att leda mindfulnesskurser samt hålla i  övningar. Diplomering sker på slutet och är valfritt. Om du väljer att diplomera dig blir du Diplomerad Mindfulnessinstruktör efter avslutad utbildning och kan leda kurser i Mindfulness. 
 

Plats & Tid

På hästgård på södra Gotland.
Första dagen (söndagen) startar vi kl 18:30 med middag. Incheckning från kl 17:00. Sista dagen på fredagen avslutar vi kursen innan lunch.

Boende och mat

Vi bor på en privat hästgård. Detta innebär att alla som bor på gården delar på de bekvämligheter som finns. På gården bor också hundar, katter och hästar så just denna kurs passar kanske inte dig som är allergisk. Boende i relativt enkla, men mysiga flerbäddsrum ingår. Beroende på antalet deltagare bor vi 2-4 personer per rum. Dusch och toalett finns utanför rummen. 

Maten är vegetarisk och alla allergier och restriktioner tillgodoses så länge ni anger det innan, gärna i anmälan.

Enkelrum:
I mån av plats finns det möjlighet att boka till enkelrum eller eget boende i husvagn. 
Tillägg enkelrum - 500kr/natt
Tillägg husvagn - 500kr/natt
Tillägg enkelrum avdelat med draperi - 400kr/natt
 

Gå kursen utan boende

Om du bor på Gotland och inte vill sova över finns det möjlighet att gå utbildningen ändå. Ange i anmälan att du inte behöver boende så drar vi av 2 500 kr från kursavgiften.

Fördelar med vår utbildning

Våra utbildningar får alltid väldigt fina betyg och vi tror att anledningarna är flera.
  • Personlig utveckling - Du kommer ha glädje av vår utbildning oavsett om du vill jobba med det eller om du ser det som en satsning på dig själv. En vanlig kommentar är att utbildningen gett väldigt mycket både på ett personligt på ett professionellt plan. Du lär dig leda dig själv samtidigt som du lär dig leda andra.
  • Komplett upplägg för 8-veckorskurs ingår - Du får ett kompendium med ett komplett kursupplägg där varje tillfälle är utförligt beskrivet med tider och allt så att du direkt kan hålla en kurs om du vill. Detta är enormt uppskattat av våra deltagare. Se mer här >>
  • Mindre grupper - Vi är måna om att ge varje deltagare tid och personlig feedback, utbildningen ska kännas personlig och vi har därför valt att inte ha för stora grupper, max 12 deltagare.
  • Trygg med din utbildning - Vi ser till att du känner dig helt trygg med din roll som instruktör om du vill bli det. Mindfulness är inte krångligt, vi gör det konkret, visar hur du kan göra det konkret och vi delar med oss av alla tips och erfarenheter av att leda en grupp. Du får personlig feedback och tips på alla de praktiska delarna.
  • Hur säljer jag in mig själv? - Vi är utbildade marknadsekonomer med många års erfarenhet av sälj och marknadsföring och delar därför öppet med oss av försäljningsknep, priser mot privatpersoner, företag, vad vi lärt oss på vägen osv om det är önskat. Det brukar alltid vara väldigt uppskattat.

Film - Sofia Hillbom om retreatvecka i Åsbro

Kursinnehåll, inför utbildningen, vad som ingår & kurslitteratur

Väljer du att utbilda dig hos oss kan du känna dig trygg med att du valt en utbildning som ger dig en riktigt bra bas att stå på, du kommer ha verktygen för att på direkten erbjuda kurser. Trygg med Mindfulness grund och verktyg, oavsett om du bara vill lära dig om Mindfulness för egen del eller om du vill kunna erbjuda egna kurser.

Läs referenser från tidigare deltagare här >>

Målgrupp

Utbildningen passar oavsett tidigare erfarenhet och oavsett om du vill bli instruktör eller gör det för din egen skull.

Ny till Mindfulness eller väldigt erfaren?
- Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, vi går igenom allt du behöver veta. Eftersom Mindfulness handlar om din egna utveckling spelar det ingen roll om en deltagare är oerfaren och en annan har jättelång erfarenhet. Så länge man är öppen för att lära sig om sig själv och hur man bäst når andra.

Är du under någon behandling eller undrar om det är en utbildning för dig, maila oss på info@ilivera.se

 

"Jag fick med mig verktyg, en förståelse och ett bättre självförtroende att själv starta upp en kurs. Bäst var gemenskapen, en tillåtande miljö där deltagarna vågade visa sig sårbara och där det öppnade upp för ärliga samtal och kärleksfulla stunder tillsammans"

Louise Deshayes
"Kursen har överskridit mina förväntningar, trodde inte att
det skulle kännas så rätt! Bäst var helheten, platsen,
gruppen och allt innehåll tillsammans med fantastiska ledare"


Marika Wettervik Savarino

 

Efter utbildningen

Efter utbildningen blir du som diplomerat dig inbjuden till nätverket iLivEra connect på facebook.

Ett nätverk för alla diplomerade Mindfulnessinstruktörer och MindMassörer.


Etiketter:
Retreat, mindfulnessretreat, mindfulnessinstruktör