loading...

Diplomerad Mindfulnessinstruktör
Stockholm

- Bli Diplomerad Mindfulnessinstruktör i Stockholm.
Unna dig en mindfulnessutbildning hos oss du inte kommer ångra.

Sommarrabatt - 3 000 kr!
Rabatten gäller anmälningar from 1/7 - tom 15/8 och kommer inte åter.

Kanske har du funderat på att utbilda dig till stresscoach, livscoach eller samtalsterapeut med inriktning på stress? Vår populära utbildning till Dipl Mindfulnessinstruktör passar dig som är nyfiken på personlig utveckling och mindfulness för egen del och för dig som vill arbeta som mindfulnessinstruktör med egna kurser och klienter, på företaget du arbetar på eller du som vill arbeta som samtalsterapeut, yogalärare,
holistisk hälsocoach osv med inriktning på mindfulness, medveten närvaro och stresshantering.

Utbildningen är baserad på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Hos oss får du inte bara en utbildning som kommer påverka ditt privata liv positivt, vi är också måna om att du ska känna dig helt trygg som instruktör efter utbildningens slut. Därför har vi inga stora grupper och vi har alltid möjlighet att ge dig svar på alla frågor. Hos oss får du stöd och hjälp på din resa.

Vi har erfarenhet av att vara beställare i näringslivet samt att vara leverantör och hålla mindfulnesskurser både på företag och till privatpersoner. Hos oss får du en instruktörsutbildning du verkligen kan använda dig av efteråt oavsett om du går för din egen skull eller om du vill jobba som instruktör.

Utbildningen till Diplomerad Mindfulnessinstruktör får alltid högt betyg oavsett om den sker live på retreat eller som här online på distans. Vårt enormt uppskattade kompletta ledarupplägg för att hålla egna grundkurser ingår. Läs mer vad som ingår längre ned.

Efter utbildningen är du Diplomerad Mindfulnessinstruktör och kan hålla grundkurser i mindfulness (MBSR) om du vill. Det är valfritt att diplomera sig. Oavsett lär du dig allt du behöver om mindfulness.

Plats & Tid:
Kursstart 6 oktober 2022 kl 9 på södermalm/Gamla Stan i Stockholm.

Investering:
Sommarrabatt - 3 000 kr = 11 500 kr.
Gäller anmälningar from 1/7 - tom 15/8.
Ordinarie pris 14 500 kr, inkl moms för privatpersoner, exkl för företag eller om du ska ta det på ditt företag och behöver kvitto. Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.
Delbetalning möjlig läs mer här >>

Aktuella kursstarter i Stockholm 2022

2022 Oktober-start i Stockholm
Tid: kl 9 - 15:30

Tillfälle 1: 6 & 7 okt
Tillfälle 2: 20 & 21 okt
Tillfälle 3: 17 & 18 nov

"Förutom de direkta explicita kunskaperna om metoder och tekniker tycker jag er egen tillämpning av de 9 attityderna
var lärorikt. Gruppen blev i era händer ett mycket potent redskap under hela veckan. Sen
personligen var jag också glad
över de praktiska övningarna."


David Jinder

 

Fördelar med vår utbildning

Våra utbildningar får alltid väldigt fina betyg och vi tror att anledningarna är flera.
  • Personlig utveckling - Du kommer ha glädje av vår utbildning oavsett om du vill jobba med det eller om du ser det som en satsning på dig själv. En vanlig kommentar är att utbildningen gett väldigt mycket både på ett personligt plan och på ett proffesionellt plan. Du lär dig leda dig själv samtidigt som du lär dig leda andra.
  • Komplett upplägg för 8-veckorskurs ingår - Du får ett kompendium med ett komplett kursupplägg där varje tillfälle är utförligt beskrivet med tider och allt så att du direkt kan hålla en kurs om du vill. Detta är enormt uppskattat av våra deltagare. Se mer här >>
  • Mindre grupper - Vi är måna om att ge varje deltagare tid och personlig feedback, utbildningen ska kännas personlig och vi har därför valt att inte ha för stora grupper, max 12 deltagare.
  • Trygg med din utbildning - Vi ser till att du känner dig helt trygg med din roll som instruktör om du vill bli det. Mindfulness är inte krångligt, vi gör det konkret, visar hur du kan göra det konkret och vi delar med oss av alla tips och erfarenheter av att leda en grupp. Du får personlig feedback och tips på alla de praktiska delarna.
  • Hur säljer jag in mig själv? - Vi är utbildade marknadsekonomer med många års erfarenhet av sälj och marknadsföring och delar därför öppet med oss av försäljningsknep, priser mot privatpersoner, företag, vad vi lärt oss på vägen osv om det är önskat. Det brukar alltid vara väldigt uppskattat och en del som vi upplever många deltagare saknar.

Kursen har varit mycket bra! Välstrukturerat, konkret och tydligt. Ni skapar bra atmosfär i gruppen och är så fina och ödmjuka i erat sätt att vara. BRAVO! 8-veckorsprogrammet är väl nedskrivet och beskrivet vilket gör det lätt att komma igång med att hålla kurser.

Lena Sundin

Läs mer om vad som ingår här >>

Väljer du att utbilda dig hos oss kan du känna dig trygg med att du valt en utbildning som ger dig en riktigt bra bas att stå på, du kommer ha verktygen för att på direkten erbjuda kurser. Trygg med Mindfulness grund och verktyg, oavsett om du bara vill lära dig om Mindfulness för egen del eller om du vill kunna erbjuda egna kurser.

Läs referenser från tidigare deltagare här >>
 

På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.  Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!

Anonym

Genom upplevelsebaserade övningar, diskussioner och reflektionsuppgifter får du en djup förståelse för Mindfulness och hur du kan använda verktygen i ditt liv, nycklar till större välmående. Du lär dig också hur du på ett enkelt sätt kan lära ut Mindfulness om du vill det. Varje kurs har deltagare som vill lära sig för sin egen skull och de som vill jobba med det.
 
Du måste inte ha tidigare erfarenhet av Mindfulness. Kursen ger kunskap om Mindfulness, forskning, hur stress påverkar kroppen och hur man kan förebygga och reducera negativ stress. Du lär dig också hur du använder Mindfulness i vardagen och hur du på bästa sätt hjälper andra människor att lära sig det. Du får redskap, övningar och inspiration för att kunna leda egna kurser.

Utbildningen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Målgrupp

Utbildningen passar oavsett tidigare erfarenhet och oavsett om du vill bli instruktör eller gör det för din egen skull.

Ny till Mindfulness eller väldigt erfaren?
- Du måste inte ha erfarenhet av Mindfulness, vi går igenom allt du behöver veta. Eftersom Mindfulness handlar om din egna utveckling spelar det ingen roll om en deltagare är oerfaren och en annan har jättelång erfarenhet. Så länge man är öppen för att lära sig om sig själv och hur man bäst når andra

Är du under någon behandling eller undrar om det är en utbildning för dig, maila oss på info@ilivera.se

Investering

14 500 kr, inkl moms för privatpersoner, exkl moms för företag.

Delbetalning möjlig, läs mer här >>

Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.

Kursinnehåll, inför utbildningen, vad som ingår & kurslitteratur

"Jag har lärt mig för livet och fått livets nycklar känns det som. TACK!"

Evelina Pålsson

 

Plats & Tid

Skånegatan 108, södermalm, Stockholm.
I kulturhus från 1700-talet med egen innergård precis brevid Vita bergen.

Vi börjar kl 9 och slutar ca 15:30-16:00. Vi bjuder på kaffe/te och frukt under utbildningsdagarna.

Möjlighet att värma mat i micro finns om du inte vill prova någon av alla restauranger och cafeer i närheten.

Efter utbildningen

Efter utbildningen blir du som diplomerat dig inbjuden till nätverket iLivEra connect på facebook.

Ett nätverk för alla diplomerade Mindfulness-instruktörer och MindMassörer.


 

"Bäst var alla övningar som visade att det fungerar plus alla insikter."

L Valdmaa

Anmälan


"Bra upplägg och bra variation på teori och praktik. Det gavs utrymme för diskussion och reflektioner.
Bra hemuppgifter som gjorde att man både fick öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa
god samhörighet och stämning
i gruppen. Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori,
bra meditationer som man
får tillgång till att öva på,
fanns många att välja på
för olika tillfällen."


Helena Swedenhammar

 

"Alla meditationer och övningar var jättebra! Att få uppleva mindfulness så man själv vet vad det är och hur det känns är så viktigt."

Anonym

Har du frågor?

Maila oss på info@ilivera.se eller fyll i formuläret nedan.


 

Bli diplomerad Mindfulnessinstruktör - gå en instruktörsutbildning.
 
Etiketter:
Mindfulnessinstruktör, instruktörsutbildning Mindfulness, arbeta med Mindfulness, instruktörskurs.