loading...

Instruktörsutbildning i Mindfulness
- Bli diplomerad Mindfulnessinstruktör -

Vår populära utbildning till Mindfulnessinstruktör passar både dig som är nyfiken på mindfulness för egen del och för dig som vill arbeta som mindfulnessinstruktör med egna kurser, klienter eller på ditt företag.

Hos oss får du inte bara en utbildning som kommer påverka ditt privata liv positivt, vi är också måna om att du ska känna dig helt trygg som instruktör efter utbildningens slut. Därför har vi inga stora grupper och vi har alltid möjlighet att ge dig svar på alla frågor. Hos oss får du stöd och hjälp på din resa.

Vi har erfarenhet av att vara beställare i näringslivet samt att vara leverantör och hålla mindfulnesskurser både på företag och till privatpersoner. Hos oss får du en instruktörsutbildning du verkligen kan använda dig av efteråt och vår utbildning till Diplomerad Mindfulnessinstruktör får alltid högt betyg oavsett om den sker live på retreat eller online på distans.

Vårt kompletta ledarupplägg för att hålla egna grundkurser ingår i alla utbildningar.

 

Välj utbildningsform

Sagt om utbildningen av några deltagare;

"Kursen var över förväntan. Var tveksam till distansutbildningen men det fungerade jättebra. Upplägget, innehållet och insikterna den gav var verkligen så bra. Har lärt mig så mycket och är så tacksam!!!! Är så glad över 8v-kursplanen vi fick.
På det här sättet är en stor del av förjobbet gjort och man skulle kunna starta en liten kurs redan imorgon om man vill. Fantastiskt!"

Pernilla Pettersson, Distans Online Maj 2020

"Det här är på något sätt, första gången jag gjort något för mig själv som också givit mig så mycket tillbaka. Jag har fått verktyg till hela mitt liv. Denna utbildning överträffade mina förväntningar för det var ett helt nytt sätt att lära sig.
Och det var fantastiskt!"

Maya Sjöstedt, Distans Online April 2020

"Bäst var att ni har gjort metoden så konkret. Att ni förmedlar djupet men samtidigt med stark betoning på hur den kan användas i vardagen. Ni är proffsiga i era videos och i era inspelningar av meditationer. Proffsiga och ”mänskliga” samtidigt! Det var också väldigt bra uppgifter, som gav mycket."

Anneli Mattisson, Mindfulnessinstruktör Självstudier

"Kursen var över förväntan. Jag trodde att en distanskurs skulle vara lite “krångligare” och inte alls ge samma effekt.
Men wow, så fel man kan ha. Fantastisk kurs, och ett otroligt fint och professionellt upplägg!"

Lenita, Distans Online Juni 2020

"Kursen har överskridit mina förväntningar, trodde inte att det skulle kännas så rätt! Bäst var helheten, platsen, gruppen och allt innehåll tillsammans med fantastiska ledare"

Marika Wettervik Savarino, Retret Gotland 2019

"Jag är jätteglad för att jag gick den här utbildningen, bra innehåll och upplägg. Och så känns ni också så grundade, och gör allt väldigt konkret. Glad att jag valde just er utbildning!"

Anonym, Mindfulnessinstruktör Självstudier

"Kursen gick över mina förväntningar. Jag är väldigt nöjd med kursens upplägg, kravlöst men samtidigt med delaktighet. Gott om tid att ägna sig åt egna övningar och självstudier emellan våra zoom-möten. Jag som är stresskänslig upplevde inte att jag blev stressad, utan kunde ägna mig åt studier i egen takt och genom våra zoom-möten kunde jag sedan få chans att diskutera och inspireras av andra i grupp."

Caroline Naim, Distans Online Sept 2020

Väldigt smidigt att kunna plugga när man vill och i det tempo man vill. Att allt finns tillgängligt, varje del är bra förklarat, bra med videoklipp där ni går igenom varje del osv. Relevant innehåll och känns som ni även försökt sammanfatta lite så man får med sig det viktigaste. Inspirerande och intressant.

Linda Nyberg Stenlund, Mindfulnessinstruktör Självstudier

Den här kursen överträffade mina förväntningar. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och att fördjupa mig i mindfulness har verkligen förändrat liv till det bättre. Jag har fått kunskap om hur jag kan hjälpa andra. Upplägget och lektionerna var väldigt bra, även om det var på distans kändes det som att man var alla tillsammans.

Kiki Börjesson, Distans Online Maj 2021

Läs och se filmer med referenser längre ned.

Utbildningar Diplomerad Mindfulnessinstruktör

Över tid och intensiv
på plats
i Stockholm

Fortsättningskurs Mindfulnessinstruktör
Självstudier

Fortsättningskurs Mindfulnessinstruktör
i Sthlm

Referenser från kursdeltagare

"På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick lust att jobba med det och hjälpa andra på samma sätt som jag blev hjälpt. Tack!"


Sanja Dugandzic

"Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna."


Anna Friedensberg

 

"Det allra bästa var att kursen
var avskalad och okonstlad. Materialet och övningarna har varit lätta att ta till sig och på så vis har det varit möjligt att börja praktisera och tillämpa verktygen på en gång."


Yogabanken
 

"Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen."


Marie Assarsson

"Kursen var över mina förväntningar. Mycket nöjd med upplägget. Hela kursen är så genomtänkt och leder oss som deltagare gradvis framåt. Kursledarnas värme och humor skapar en trygghet och ett accepterande i gruppen."

Paolina Weidinger​

 

"Kursen varvade teori med praktik på ett bra sätt. Trygga & professionella ledare som skapar ett bra klimat för lärande & personliga insikter"
 

Eva Danneker

Möt utbildade instruktörer