Mindfulness Grundkurs Självstudier Online 8 ggr

Vill du lära dig att stanna upp och känna mer lugn och ro?
Gå vår mindfulnesskurs helt i egen takt. En grundkurs i MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion) där du får konkreta verktyg att använda i livet.

 

Plats & Tid: Kursen sker när det passar dig och i den takt det passar dig.

Tidsåtgång: Varje tillfälle tar ca 30 - 60 minuter att genomföra. 8 tillfällen med videofilmer, fakta, konkreta tips att ta till, övningar och meditationer. Läs mer nedan.

Pris: Ord. pris 2 495 kr -► Just nu 1 995 kr.
Inkl moms för privatpersoner, exkl för företag. Mindfulness räknas som friskvård och är avdragsgillt enligt Skatteverket.

Om kursen

Mindfulness är ett fantastiskt redskap för att hantera livets alla utmaningar. I denna grundkurs i MBSR (mindfulnessbaserad stressreduktion) får du konkreta verktyg att använda i livet och du lär dig att meditera. Du lär dig också att i större grad välja var du lägger din energi och hur du lättare kan utnyttja de små stunder av återhämtning som vardagen ger dig.

Du lär dig hur din hjärna fungerar, hur dina tankar kan styra dig per automatik och hur du blir medveten om det. Du lär dig att i större grad välja var du lägger din energi och hur du lättare kan utnyttja de små stunder av återhämtning som vardagen ger dig.

Att gå en mindfulnesskurs ger en mängd positiva effekter. Forskning visar att mindfulnessträning kan leda till bla. lägre stressnivåer, lägre blodtryck, bättre sömn och bättre upplevd livskvalitet. Mindfulness MBSR-programmet av Jon Kabat-Zinn ligger till grund för kursen.

Varför?

 • Få mer energi och fokus
 • Känna mindre stress och oro
 • Sova bättre och somna lättare
 • Njuta av livet och vardagarna mer
 • Ha mindre irritation och mer harmoni

Hur?

 • Konkret och tydligt upplägg
 • Meditationer anpassade för nybörjare
 • Enkelt att ta till sig och använda i livet
 • Inspirerande
 • Forskningsbaserat

Hur gör jag för att komma igång?

Du behöver genomföra fyra steg för att komma igång;

1. Fyll i anmälan

2. Betala kursavgiften

Betala kursavgiften till bankgiro alternativt swish, ange "Mindfulness" som referens.
BG: 209-1064
Swishnummer: 123 375 62 36  (ilivera ab)

3. Maila kvitto/bekräftelse på betalning till info@ilivera.se

4. Få inloggningsuppgifter
När bekräftelse på betalningen inkommit till oss får du ett mail med inloggningsuppgifter till kursen och kan sätta igång!

Anmälan Mindfulness grundkurs online

 • Via mailutskick, facebook/instagram, google osv.
 • Behöver du kvitto ange adress mm, har du rabattkod ange det här.

Mer om kursen

Kursen är en komplett grundkurs anpassad för nybörjare där du följer ett 8-veckors kursupplägg som om du skulle träffa oss live men den är online och du bestämmer själv när och hur ofta det passar dig att ta dig an ett tillfälle.

Kursen baseras på MBSR-programmet (Mindfulness Based Stress Reduction) utvecklat av professor Jon Kabat-Zinn på Center for Mindfulness, University of Massachusetts.

Mindfulnessgrundkursen ska inte att blandas ihop med kurser online där man enbart ska lyssna på någon ljudfil. Det här är 8 tillfällen med videofilmer, fakta, konkreta tips att ta till, övningar och meditationer. Kursen innehåller mängder av inspiration, tips och fakta för att du ska känna att du efteråt har en djup förståelse för vad Mindfulness är och hur du kan använda dig av det i livet. Genomför du kursens alla moment kan vi lova att du kommer att uppleva en positiv förändring i ditt liv.

Gå samtidigt som en kompis - Det finns något väldigt välgörande i att prata om sina upplevelser och funderingar som väcks, varför inte se till så att du och en vän påbörjar kursen samtidigt? Istället för bokklubb har ni en Mindfulnessklubb där ni pratar om senaste tillfället och vad ni reflekterat över.

Obs - Om du har obearbetade trauman eller är osäker på om du är mentalt frisk nog, rådgör alltid med en läkare eller psykolog innan du sätter igång en mindfulnesskurs. Är du under någon behandling och undrar om det är en kurs för dig eller har frågor kan du alltid maila oss på info@ilivera.se

För vem?

För dig som är nyfiken på Mindfulness. Kanske vill du lära dig att hantera stress lättare, vara mindre orolig och mer harmonisk. Kanske har du gått nära/in i "väggen" och vill hitta ett hållbart leverne. Kanske vill du utveckla ditt eget ledarskap och hitta en trygghet i dig själv.

Mindfulness passar idrottsmän som vill bli bättre på att hitta fokus snabbt, stressade föräldrar som behöver verktyg för att känna mindre stress, chefer under konstant press som vill kunna jobba fokuserat och ta smarta beslut och förskolepedagogen som gått in i väggen och behöver hitta ett förhållningssätt i livet. Och alla där emellan.

Kursens tillfällen

Actiway

Har du ActiWay genom din arbetsgivare? Då har du möjlighet att betala hela eller del av din kurskostnad genom dem. Skriv det i anmälan så hjälper vi dig.

Det allra bästa var att kursen var avskalad och okonstlad. Materialet och övningarna har varit lätta att ta till sig
och på så vis har det varit möjligt att börja praktisera
och tillämpa verktygen på en gång.

 

Utbildningar till Mindfulnessinstruktör