Distanskurs MindMassage
- Massageutbildning via självstudier

Lär dig MindMassage på distans

Vill du kunna erbjuda fler behandlingar till dina kunder eller vill du lära dig massera? MindMassage är en unik behandlingsform älskad av både kunder och massörer. Massagen kombinerar klassisk massage och mindfulness och ger möjlighet till total avkoppling för både kropp och huvud.

Man stannar inte på triggerpunkter etc utan fokus är på en underbar massage och avslappning för den spända kroppen och hjärnan.

iLivEra MindMassage

I kursen får du lära dig alla massagegrepp och behandlingen MindMassage, 30 min samt 50 min, allt du behöver för att kunna erbjuda MindMassage i ditt behandlingsutbud.

Efter avslutad utbildning är du diplomerad inom MindMassage och kan erbjuda dina kunder en unik och ny behandlingsform.


Läs mer om MindMassage här >>
 

Förkunskaper

Utbildad inom massage så att du kan de klassiska greppen. Om du inte har någon massageutbildning se infon längre ned "Om massageintro".
 

Ur kursinnehållet

  • Introduktion till MindMassage
  • Beskrivning samt filmer på alla grepp
  • Ljudfiler för att kunna utföra MindMassage-behandlingarna
  • Väggmanus att ha som stöd medan du masserar
  • Hemövningar

Investering

Kursavgiften är 3 500 kr ink moms för privatpersoner, ex moms för företag. Årslicens på 349 kr/år, inkluderar support och uppdateringar. Innevarande år ingår i kursavgiften. Anmälningsavgift är inkluderad i beloppet.


Rekommenderat lägsta pris på behandlingen är 450 kr för 30 min och 650 kr på 50 min = kursavgiften är betald på 8 st 30 minuters eller 6 st 50 minuters.

Läs mer om vad som ingår och hur kursen går till här >>

 

Kom igång

1. Fyll i anmälan nedan
Glöm inte specificera vilken massageutbildning du har/vilken skola du gått på. Anmälan är bindande. Läs igenom nyttjandeavtalet.

2. Efter att du fyllt i anmälan betalar du in kursavgiften, 3 500 kr
BG 209-1064 alt
Swish: 123 375 62 36  (ilivera ab)
Ange MindMassage Distans samt namn som referens.
Kursavgiften är inkl moms för privatpersoner, ex moms för företag. Meddela oss om du behöver kvitto.

Vill du delbetala? Kontakta oss på info@ilivera.se så löser vi det!
Läs mer om våra villkor för delbetalning här >>

3. Maila kvitto/bekräftelse på betalning
När du har betalat mailar du in kvitto/bekräftelse på betalningen till oss på info@ilivera.se

4. Få inloggningsuppgifter
När mailat kvitto/bekräftelse på betalningen inkommit till oss får du ett mail med inloggningsuppgifter till kursen och du kan sätta igång!

 

Nyttjandeavtal

Läs igenom avtalet, i anmälningsformuläret bekräftar du sen att du gjort det och godkänner.

Anmälningsformulär distanskurs MindMassage


  • Vilken skola? Hur lång utbildning? Praktiserar du massage idag?

Obs: Du kommer få en automatisk bekräftelse - om du har en hotmail-adress, kolla i skräpposten ifall du inte ser den på direkten. Om den hamnar i skräpposten håll utkik, då följande mail från oss också kan hamna där.

Om massageintro

Eftersom behandlingen inte är behandlande (ingen bearbetning av triggerpunkter osv) kan du utföra behandlingen även om du inte är utbildad massageterapeut. Du behöver då gå massageintro där du får lära dig de olika greppen och vad du behöver tänka på.

Massageintrot kan du gå på distans som självstudier via vår hemsida eller hos Helena Swedenhammar på Kroppsterapi & Rehab, Sthlm. Bokning på knapparna nedan.

Väljer du att gå massageintro på plats hos Helena Swedenhammar kommer du slussas vidare till hennes bokningssida på boka direkt. Välj "Massageintro" under Kurs. Efter att du har bokat massageintro fyller du i anmälan för MindMassage på vår hemsida. Ange då när du ska gå massageintro.

Vad säger massörerna?

David Jinder leg. psykolog och MindMassör om MindMassage

Terry Gejder MindMassör om MindMassage

Att ge MindMassage är fantastiskt. En perfekt kombo av välgörande massage och mindfulness. Klienten blir djupt avslappnad, spänningar och stress släpper och lugnet lägger sig i rummet. Även för mig som massör är det lugnande och jag är bara här och nu, med fokus på min klient och behandlingen.

Lina Gatte, Dipl. MindMassör