Kurs i MindMassage Sthlm

Vill du erbjuda dina kunder en helt unik behandlingsform  som kombinerar klassisk massage med mindfulness?

- Gå kurs i MindMassage!

Lär dig behandlingen som är lika uppskattad av klienter som massörer. Massagen som ger möjlighet till total avkoppling för både kropp och huvud.

Under utbildningen lär du dig grunderna, greppen och behandlingen MindMassage, 30 min samt 50 min. Du får då en introduktion till mindfulness följt av praktisk massageteknik för behandlingen. Allt du behöver för att kunna erbjuda MindMassage i ditt behandlingsutbud.

Efter avslutad utbildning är du diplomerad inom MindMassage och kan erbjuda dina kunder en unik och ny behandlingsform.


Har du inte massageerfarenhet sen tidigare, läs om intro längre ned.

Läs mer om MindMassage här >>

iLivEra MindMassage

Jag har aldrig blivit så avslappnad av en massage.
 

Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.

Kursstarter MindMassage 2020

För tillfället rekommenderar vi distansutbildningen för MindMassage, läs mer om den här >>

Behöver du massageintro maila oss på info@ilivera.se
Passar inte datumen? Är ni 2 eller flera och bor på annan ort?
- Maila oss på info@ilivera.se så kan vi se om vi kan komma till er istället.

Gå kursen på distans

Se vår distanskurs för MindMassage här >>

Små grupper - högre kvalitet

Vi har förstått att många upplever att kvaliteten på en kurs kan bli sämre ju fler deltagare som är på kursen, vi är måna om att ge varje deltagare så mycket fokus och stöd som möjligt och ser därför till att inte ha för stora grupper på våra utbildningar. Det finns max 6 platser på varje kurs vilket gör att du alltid enkelt kan få hjälp och svar på dina frågor när du behöver det.
 

Ur kursinnehållet

  • Introduktion Mindfulness
  • Genomgång massagegrepp
  • Genomgång MindMassage 30 min + 50 min
  • Hemövningar
  • Praktiskt prov

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Massage + mindfulness
- kanonbra kombo! Väldigt bra arbetsredskap. De personer som jag
övade på var mer än nöjda."

Annika W Karlsson

Anmälningsformulär

Fyll i formuläret nedan. Anmälningsavgift 1 500 kr betalas till BG 209-1064 i samband med anmälan.

Obs - Du kommer få en automatisk bekräftelse, om du har en hotmail-adress, kolla i skräpposten ifall du inte ser den på direkten. Om den hamnar i skräpposten håll utkik, då följande mail också kan komma att hamna där.
 


  • Vid företagsbetalning krävs företagsnamn, orgnr, adress.
  • Mail, facebook, instagram, google, tips osv.

Investering

Kursavgiften är 4 000 kr ink moms för privatpersoner, ex moms för företag. Årslicens på 349 kr/år, inkluderar support och uppdateringar. Innevarande år ingår i kursavgiften. Anmälnings-avgift är inkluderad i beloppet.


Rekommenderat lägsta pris på behandlingen är 450 kr för 30 min och 650 kr på 50 min = kursavgiften är betald på 8 st 30 minuters eller 6 st 50 minuters.
 
I kursavgiften ingår:
- Kursmaterial med manus till behandlingarna
- Ljudfiler med båda behandlingarna
- Beskrivning av grepp och förklaringar
- Diplom

I kursavgiften ingår inte eventuell kostnad för massageintro.

 

Bokningsvillkor

Anmälan är bindande. Anmälningsavgift betalas vid anmälan, resterande belopp faktureras innan kursstart. Möjlighet finns till delbetalning, kontakta oss för mer information.

Vid avbokning tidigare än 30 dgr innan kursstart fås det fulla beloppet exklusive anmälningsavgiften tillbaka. Avbokning senare än en månad innan kursstart sker endast med läkarintyg, då återbetalas 50 % av kursavgiften. Vid avhopp pga sjukdom under utbildningens gång återbetalas inte avgiften, däremot har du möjlighet att fortsätta utbildningen vid ett senare tillfälle.

Plats för kursen

Stockholm, information om adress kommuniceras närmare kursstart. Alla våra kurslokaler är möjliga att ta sig till med kommunala färdmedel.

Förkunskaper

Utbildad inom massage så att du kan de klassiska greppen. Om du inte har någon massageutbildning se infon till höger.

MindMassage distans

Är du utbildad massör så erbjuder vi kursen även på distans.

Kursledare

Helena Swedenhammar driver Kroppsterapi & Rehab. Helena är diplomerad medicinsik massageterapeut, Mindfulnessinstruktör, Mindmassör bland annat. Helena har under flera år arbetat ute på företag med behandlande terapi och massage och är vår kursledare för MindMassage.

Läs mer om Helena här >>

 

Inte utbildad massör?

Då erbjuder vi massageintro. Massageintrot genomförs på Kroppsterapi & Rehab, Årsta, Sthlm. Klicka på knappen nedan för att komma till bokningssidan Välj Massageintro under Kurs.

Efter att du har bokat massage-intro fyller du i anmälan för någon av MindMassagekurserna (även distans fungerar då). Ange i anmälan när du ska gå massageintro.

Sagt av tidigare kursdeltagare

"Mycket tydliga instruktioner, information och material. Jättebra med liten grupp och personlig handledning. MindMassagen är en bra kombination av en lugn och trevlig röst och bra massagegrepp"


Anna-Karin

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Massage + mindfulness - kanonbra kombo! Väldigt bra arbetsredskap. De personer som jag övade på var mer än nöjda. Två av dem hade erfarenhet av mindfulness och de tyckte att det var den bästa massagen som de hade varit på."

Annika W Karlsson

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar! Bäst var Helena (kursledaren) som var väldigt tydlig i kommunikationen. Finns inget ni skulle kunna förbättra."

Ulrika Larsson

"Det var väldigt bra att vi gick igenom alla grepp och på vilka sätt man kan göra dem för att få en bra helhet. Kursen motsvarade absolut mina förväntningar!"

Julia Nygård