Kurs i MindMassage Sthlm

Vill du erbjuda dina kunder en helt unik behandlingsform  som kombinerar klassisk massage med mindfulness?

- Gå vår kurs i MindMassage!

Lär dig behandlingen som är lika uppskattad av klienter som massörer. Massagen som ger möjlighet till total avkoppling för både kropp och huvud.

Under utbildningen lär du dig grunderna, greppen och behandlingen MindMassage, 30 min samt 50 min. Du får då en introduktion till mindfulness följt av praktisk massageteknik för behandlingen. Allt du behöver för att kunna erbjuda MindMassage i ditt behandlingsutbud.

Efter avslutad utbildning är du diplomerad inom MindMassage och kan erbjuda dina kunder en unik och ny behandlingsform.
Har du inte massageerfarenhet sen tidigare, läs om intro längre ned.

Fick mig verkligen att slappna av och njuta. Skönt med förinspelad röst så man verkligen förstod att man bara skulle ligga och följa rösten och inte prata eller svara.

Kurser MindMassage 2023
 
Fyll i anmälan nedan och skriv att du vill gå så ser vi vad vi hittar för kursdatum. Skriv om du behöver massageintro också eller inte.
Vill du gå kursen på annan ort?
Är ni 2 eller flera som vill gå kursen någon annanstans än Stockholm? - Maila oss på info@ilivera.se så ser vi om vi kan komma till
er istället.

 

Gå kursen på distans:

Små grupper - högre kvalitet

Vi har förstått att många upplever att kvaliteten på en kurs kan bli sämre ju fler deltagare som är på kursen, vi är måna om att ge varje deltagare så mycket fokus och stöd som möjligt och ser därför till att inte ha för stora grupper på våra utbildningar. Det finns max 6 platser på varje kurs vilket gör att du alltid enkelt kan få hjälp och svar på dina frågor när du behöver det.

Ur kursinnehållet

 • Introduktion Mindfulness
 • Genomgång massagegrepp
 • Genomgång MindMassage 30 min + 50 min
 • Hemövningar
 • Praktiskt prov

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Massage + mindfulness
- kanonbra kombo! Väldigt bra arbetsredskap. De personer som jag
övade på var mer än nöjda."

Annika W Karlsson

Investering

Kursavgiften är 4 600 kr ink moms för privatpersoner, ex moms för företag.


Rekommenderat lägsta pris på behandlingen är 450 kr för 30 min och 650 kr på 50 min = kursavgiften är betald på 8 st 30 minuters eller 6 st 50 minuters.

I kursavgiften ingår inte eventuell kostnad för massageintro.

Anmälningsformulär

Fyll i formuläret nedan. 

Obs - Du kommer få en automatisk bekräftelse, om du har en hotmail-adress, kolla i skräpposten ifall du inte ser den på direkten. Om den hamnar i skräpposten håll utkik, då följande mail också kan komma att hamna där.
 


 • Vid företagsbetalning krävs företagsnamn, orgnr, adress.
 • Mail, facebook, instagram, google, tips osv.

Bokningsvillkor

När datum är bestämt kommer du att få dina fakturor via mail.

Möjlighet finns till delbetalning, kontakta oss för mer information.

Efter att du bestämt dig för ett passande kursdatum och fått dina fakturor kan du endast avboka med  läkarintyg, då återbetalas 50 % av kursavgiften.
Vid avhopp pga sjukdom under utbildningens gång återbetalas inte avgiften, däremot har du möjlighet att fortsätta utbildningen vid ett senare tillfälle.

 

I kursavgiften ingår:

 • Kursmaterial med manus till behandlingarna
 • Ljudfiler med båda behandlingarna
 • Beskrivning av grepp och förklaringar
 • Diplom
iLivEra MindMassage

Plats för kursen

Stockholm, information om adress kommuniceras närmare kursstart. Alla våra kurslokaler är möjliga att ta sig till med kommunala färdmedel.

Förkunskaper

Utbildad inom massage så att du kan de klassiska greppen. Om du inte har någon massageutbildning se infon till höger.

MindMassage distans

Är du utbildad massör så erbjuder vi kursen även på distans.

Kursledare

Helena Swedenhammar driver Kroppsterapi & Rehab. Helena är diplomerad medicinsik massageterapeut, Mindfulnessinstruktör, Mindmassör bland annat. Helena har under flera år arbetat ute på företag med behandlande terapi och massage och är vår kursledare för MindMassage.

Läs mer om Helena här >>

 

Inte utbildad massör?

Då erbjuder vi massageintro. Massageintrot genomförs på Kroppsterapi & Rehab, Årsta, Sthlm. Klicka på knappen nedan för att komma till bokningssidan Välj Massageintro under Kurs.

Efter att du har bokat massage-intro fyller du i anmälan för någon av MindMassagekurserna (även distans fungerar då). Ange i anmälan när du ska gå massageintro.

Sagt av tidigare kursdeltagare

"Mycket tydliga instruktioner, information och material. Jättebra med liten grupp och personlig handledning. MindMassagen är en bra kombination av en lugn och trevlig röst och bra massagegrepp"


Anna-Karin

"Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Massage + mindfulness - kanonbra kombo! Väldigt bra arbetsredskap. De personer som jag övade på var mer än nöjda. Två av dem hade erfarenhet av mindfulness och de tyckte att det var den bästa massagen som de hade varit på."

Annika W Karlsson

"Kursen motsvarade absolut mina förväntningar! Bäst var Helena (kursledaren) som var väldigt tydlig i kommunikationen. Finns inget ni skulle kunna förbättra."

Ulrika Larsson

"Det var väldigt bra att vi gick igenom alla grepp och på vilka sätt man kan göra dem för att få en bra helhet. Kursen motsvarade absolut mina förväntningar!"

Julia Nygård