Referenser Mindfulnessinstruktör

Våra utbildningar får alltid högsta betyg av våra deltagare. Både de som bara gått instruktörsutbildningen för sin egen skull men också de som har tänkt sig jobba som Mindfulnessinstruktör framåt. För oss är det jätteviktigt att du ska kunna använda dig av allt du lärt dig, både i livet för att leda dig själv, men också att du känner dig trygg på direkten med att hålla kurser.

En viktig detalj i den tryggheten är att det i vår instruktörsutbildning bland annat ingår ett komplett kursprogram för 8 tillfällen, ett program som du alltså får och som du kan använda dig av dagen efter.
Läs mer om det här >>
 

Flexibla, engagerade och kunniga lärare som delar med sig av kunskaper och erfarenheter samt anpassar sig till gruppen. Bra material, struktur och planering.

Kan varmt rekommendera iLivEras utbildning till mindfulnessinstruktör. Kunniga och trevliga lärare, bra upplägg och mycket valuta för pengarna.

 

Anna Friedensberg
 

Kursen var över förväntan. Var tveksam till distansutbildningen men det fungerade jättebra. Upplägget, innehållet
och insikterna den gav var verkligen så bra.
Har lärt mig så mycket och är så tacksam!!!!

Är så glad över 8v-kursplanen vi fick. På det här sättet är en stor del av förjobbet gjort och man skulle kunna starta en liten kurs redan imorgon om man vill. Fantastiskt!

 

Pernilla Pettersson
 

Jag är väldigt nöjd med kursen, jag anmälde mig först till den vanliga 8 veckors-kursen men
är väldigt nöjd att jag hamnade på instruktörsutbildningen tillslut.

 

Kristian Ek
 

Jag har fått stor hjälp från kursen i att hantera mina tankar och känslor, och att se mellanrummen där jag kan ladda på mitt batteri.


Ulrica Henriksson
 

Kursen överträffade mina förväntningar. Jag har vuxit mycket själv denna veckan samtidigt som jag känner ett självförtroende att hålla i kurs själv. Kursen var väldigt
tillåtande vilket gjorde att
jag kunde släppa prestation
men ändå lära mig mycket.
Lisa var en mycket pedagogisk lärare samt hade ett uppmuntrande och
coachande sätt!

 

Mikaela
 

Den här kursen överträffade mina förväntningar.
Jag har lärt mig så mycket om mig själv och att fördjupa mig i mindfulness har verkligen förändrat liv till det bättre.
Jag har fått kunskap om
hur jag kan hjälpa andra och har träffat fantastiska och inspirerande människor. Både kursledarna och deltagarna.

Jag är väldigt nöjd med kursen och önskar att den hade varit lite längre. Upplägget och lektionerna var väldigt bra, även om det var på distans kändes det som att man var alla tillsammans.

Det bästa med kursen var att man verkligen var tvungen att öva på mindfulness och meditation varje dag. Det innebar att jag skapade en daglig rutin som jag följde. Det gav både struktur och harmoni.

Öppenheten, gemenskapen och supporten i gruppen var väldigt härlig.

 

Kiki Börjesson

Jag tyckte om upplägget med blandning av teori och praktik! Att få träna själv på att hålla meditationer om man ville
var så bra!

 

Carina Forneman
 

Kursen motsvarade mina förväntningar genom att den kändes välplanerad och allt var tydligt och bra. Bra flyt i alla delar. Tydligt och bra, enkelt att följa instruktioner, lämnade inga frågetecken. Lisa kändes trygg som ledare vilket skapade en trygg känsla i gruppen. Förvånas lite av att det gick att göra en mindfulnesskurs på distans
så levande och nära.

 

Lolita "Lollo" Frisk
 

Det bästa var alla deltagare,
vi är ju så olika alla och det är det som är bra. Att få uppleva kursen tillsammans med andra och med andras ögon och det du, Lisa, förmedlar gör att kursen blir levande och mer verklig.
Jag tyckte att samtalen och diskussionerna i par och mindre grupper var till stor hjälp för att skapa en trygghet i gruppen.

 

Björn Svensson
 

Kursen var över förväntan eftersom jag utvecklades så mycket själv under tiden.
Jag sover bättre, känner mig gladare, hanterar stressiga situationer bättre.

Jag har fått så mycket verktyg att använda i olika situationer i livet. Både privat och i jobbet.

 

Eva Stigberg
 

Kursen var mer personlig än jag tänkte mig, trots att den var online. Många vågade berätta om sig själva och sina svagheter vilket i detta fall blev en mer "levande" kurs. Stämningen kändes väldigt tillåtande och öppen. Ledaren förklarade mindfulness på ett väldigt naturligt sätt, att inte mindfulness är något konstigt eller svårt. Ledaren förmedlade många bra tips, råd och regler som är bra att ha med sig när jag själv håller kurs.
 

Kristina Hällström
 

Den var givande på många sätt. Utvecklingen som person blev enorm. Den överpasserade mina förväntningar. Är mycket nöjd och glad över de kunskaper jag fick av kursen.
 

Marcel Vilches
 

Kursen varvade teori med praktik på ett bra sätt. Trygga och professionella ledare som skapar ett bra klimat för lärande och personliga insikter.
 

Eva Danneker
 

På något magiskt, men väldigt positivt sätt förändrade kursen mitt liv/mitt perspektiv på livet.

Den gjorde att jag också fick
lust att jobba med det och
hjälpa andra på samma sätt
som jag blev hjälpt.
Tack!

 

Sanja Dugandzic
 

Det är första gången jag går en instruktörskurs och dessutom på distans. Bra upplägg, alla har fått komma till tals. Bra ledarskap. Tydligt, informativt.
Bra utrymme att hinna leda övningar samt utföra andras. Superbra att kunna bli indelad i små och större grupper. Bra kärleksfulla regler vilket gjorde alla respekterade varandra. Alla fick komma till tals."


Samantha Bergman

 

Ni lyckades skapa en trygg atmosfär och en fin stämning i gruppen. Vi hann testa många olika övningar och jag uppskattar verkligen att ni gav oss så konkreta verktyg att ta vidare.

Anonym

 

Kursen motsvarade verkligen mina förväntningar. Väldigt lyxigt med liten grupp. Ni är väldigt bra instruktörer. Jag har hela tiden känt mig trygg. Väldigt bra pris för väldigt bra kurs.

Elin Hejll

 

Jag känner mig nu trygg att kunna leda egna kurser och kunna hjälpa andra förebygga eller minska stress.

Irene Warner

 

Jag har blivit "såld" på Mindfulness och är jättetaggad på att använda det i jobbet. Hade förväntningar att kunna göra en kurs på jobbet och det har jag lärt mig och mycket mer! Kunniga, trygga ledare, mysigt upplägg, lugn och ro.

Jessica Petersson

 

Bäst var strukturen, upplägget på utbildningen och upplägget för 8-veckorskursen. Känns
som att jag fått allt jag tror
att jag behöver i utbildningen.


Suss Granström

 

Kursen motsvarade absolut mina förväntningar och mer därtill. Jag vet inte varför, men i övningarna och tillsammans med gruppen, så bara växte jag som person. Helt underbart.
Veckan hade en bra mix med övningar och reflektioner. Tack för en underbar vecka! Väl investerade pengar!


Therese Uppsäll

 

Bäst var att få lov att inspireras och möta andra människor som delar samma intresse. Att få lov att prata i ett öppet klimat och känna att man inte behövde leverera. Jag älskar också när jag kommer in i ett flow
av meditation och när det blir en del av min vardag, jag har det där och kan stanna upp mycket enklare; hinna tänka mer än en gång innan jag pratar, lyssnar och tar in.
Just det där att verkligen lyssna och orda mindre har varit SÅ värdefullt för mig och något jag fortsatt vill ta till och ha med mig.
Upplägget har funkat bra för mig i min vardag och att göra detta  online gav mig mer än jag förväntat.

 

Zandra Stifanic
 

"Jag känner mig upprymd av att jag fått tagit del av denna vecka!"
 

Gitte Alm
 

"Kursen gav mig verkligen verktygen jag behöver för att bli Mindfulnessinstruktör."

Rosa Neves-Åker

 

"Alla praktiska övningar och reflektionerna efteråt. Så intressant och lärorikt att få ta del av hur olika vi tolkar saker. Viktigt att ta till sig generellt, men framför allt inför att kunna hålla en kurs. Tysta mornar – så otroligt härligt och viktigt att prova på."

Petra Adams

 

Kursen var fantastisk och gav mig sådant jag länge känt att jag vill jobba med och själv har tänkt på en längre tid. SUPER!
 

Gunilla Allvar
 

Förutom de direkta explicita kunskaperna om metoder och tekniker tycker jag er egen tillämpning av de 9 attityderna var lärorikt. Gruppen blev i era händer ett mycket potent redskap under hela veckan.
Sen personligen var jag också glad över de praktiska övningarna.

 

David Jinder
 

Väldigt smidigt att kunna plugga när man vill och i det tempo man vill. Att allt finns tillgängligt, varje del är bra förklarat, bra med videoklipp där ni går igenom varje del osv.

Relevant innehåll och känns som ni även försökt sammanfatta lite så man får med sig det viktigaste. Inspirerande och intressant.


Linda Nyberg Stenlund
 

Det allra bästa var att kursen var avskalad och okonstlad. Materialet och övningarna har varit lätta att ta till sig och på så vis har det varit möjligt att börja praktisera och tillämpa verktygen på en gång.

Ni som instruktörer har också förmedlat självförtroende till alla deltagare och har lyckats
skapa ett tryggt rum med
högt i tak där vi som deltagare har fått växa in i ämnet och i våra roller som instruktörer samtidigt som vi har fått ställa alla frågor, komma med tankar, känslor och funderingar där allt har tagits emot på ett tillåtande och engagerat vis.

 

Yogabanken
 

Kursen var över förväntan.
Jag trodde att en distanskurs skulle vara lite “krångligare” och inte alls ge samma effekt.
Men wow, så fel man kan ha. Fantastisk kurs, och ett otroligt fint och professionellt upplägg!

 

Lenita
 

Det var en väldigt intressant och lärorik kurs. Det blev både viktigt för mig som person och på ett pedagogiskt sätt där jag
kan få lära ut till andra.
Bäst var upplägget med självstudier i egen takt och att man kunde välja examinationsdatum själv.
Det gjorde ju att man verkligen kunde ta  studierna I sin takt och samtidigt som jag kunde vara föräldrarledig. Jag gillade delen med forskning och att ni ger grunderna men påpekar att man kan fördjupa sig i den mån man känner det passar en själv.

 

Olga Kjelsson
 

Kursen överträffade mina förväntningar. Utöver att
hjälpa och utbilda till instruktör i mindfulness hade jag en mycket stor nytta av kursen för min personliga utveckling. Kursupplägget var enkelt att följa.

 

Lena Widerberg
 

Jag har lärt mig för livet och
fått livets nycklar känns det som. TACK!

 

Evelina Pålsson
 

Den bästa lärdomen, att jag
inte behöver sträva efter saker att uppnå hela tiden utan att endast vara här och nu är bra nog. Det var även bra att det var ok att vara sårbar inför sig själv och andra och att det var så många som delade med sig av sig själva, både kursdeltagare och kursledare.

 

Pernilla Mäenpää Andersson
 

Kursen gav mig mycket mer än väntat. Jag kom som ett oskrivet ark med de enda förkunskaper som boken gav och de korta ljudklipp som jag lyssnat igenom. Upplägget på kursen har varit en perfekt kombination av fakta/ förklaringar och praktiskt utövande/träning. Mycket kompetenta kursledare med tydlig struktur och lättsam framtoning. De har mött oss på den nivå som vi har befunnit oss på.
 

Eva Svensson
 

Jag har gått många kurser och jag har aldrig känt att jag kan leverera en kurs efter en utbildning som jag kan utifrån det ni gav mig på instruktörskursen.


Marie Assarsson
 

Kursen motsvarade mina förväntningar genom att den kändes välplanerad och allt var tydligt och bra. Bra flyt i alla delar. Tydligt och bra, enkelt att följa instruktioner, lämnade inga frågetecken. Lisa kändes trygg som ledare vilket skapade en trygg känsla i gruppen. Förvånas lite av att det gick att göra en mindfulnesskurs på distans
så levande och nära.

 

Lolita "Lollo" Frisk
 

Kursen motsvarade verkligen mina förväntningar. Jag har lärt mig massor för egen del samt känner att jag har en grund att stå på för att kunna börja arbeta som mindfulnessinstruktör.
Bäst var mötet med likasinnade, att få uppleva hur starka möten det kunde bli trots att vi bara träffades på distans via zoom, det var riktigt mäktigt att få vara med om. Samt att ha fått fördjupa mig i mindfulness och fått uppleva hur det är möjligt att ta in mindfulness som en naturlig del av vardagen som inte kräver någon som helst ansträngning när det väl sker på rutin och blir en självklar del av livet.

 

AnnaKarin Renöfält
 

Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Har nu en helt annan kunskap om mindfulness. Har läst mycket men praktik är det bästa. Helheten och blandningen mellan teori och övningar var bäst.
 

Susanne Rustan
 

Det var över förväntningar! Inspirerande, frigörande och lärorikt. Konkret och praktiskt. Inkluderande.
 

Josefin Söderberg Talebi
 

Kursen motsvarade mina förväntningar och mer än så! Jag tycker att jag har utvecklats som människa till ett lugnare harminiskare jag!
Övningarna var jättebra! Och upplägget på kursen var super!

 

Linnea Haid
 

Fick mycket bra redskap som jag kommer att använda. Vill gärna gå fler kurser hos er och kommer att rekommendera andra
att göra det också.

 

Susan Peuschel
 

Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Ledarnas värme och inkännande var grädde på moset. Tid fanns för alla våra frågor. Tid att skratta fanns.

Lena-Maria Pettersson

 

Bra upplägg, bra variation på teori och praktik. Det gavs utrymme för diskussion och reflektioner. Bra hemuppgifter som gjorde att man både fick
öva och reflektera.

Ledarna var bra på att skapa god samhörighet och stämning i gruppen. Bäst var kombinationen av praktiska övningar och teori, bra meditationer som man får tillgång till att öva på, fanns många att välja på för olika tillfällen.


Helena Swedenhammar

 

Jag tycker utbildningen har varit jättebra och jag har lärt mig och utvecklats under de här tillfällena. Även bra med praktiska tips kring upplägg av kurser, hur man
säljer in och tar betalt.

 

Marita Lind Svensson
 

Jag valde en utbildning som gav affärsstrategier och marknadstänk - det fick jag!
Bra kursledare!
Mycket bra med det generösa 8-veckors-upplägget vi fick,
dvs programmet för "kurslederi".

 

Anna Rönnlund
 

Tycker att kursen är en
fantastisk start på resan mot medveten närvaro. De verktyg som behövs för att öva mindfulness finns med i kursen och de båda ledarna har på ett fint sätt guidat oss igenom de olika momenten.

Jag upplever att jag efter kursen kan möta utmaningar i vardagen och framförallt i arbetslivet på ett bättre sätt då jag känner mig mer trygg och säker på mig själv
i olika situationer. Om jag står inför en utmanande situation/ uppgift kan jag nu exempelvis göra en kroppsscanning och genom den slappna av och känna mig lugn samt fokuserad
på uppgiften istället för
att bli nervös.

 

Mariell Backman
 

"Ville lära mig att leda meditationer och förstå mindfulness och det fick jag verkligen. Fick alla verktyg jag behöver plus en massa inspiration."
 

Anonym

"Bra blandning med information och övningar. För mig lätt-tillgängliga, möjliga övningar att ta till mig. Har fått verktyg att hålla kurs. Ni har varit trygga kursledare.
 

Lena Hammar
 

"Bäst var ert sätt och bemötande, att se alla! Varvningen mellan prat, övningar och meditation. Jag tycker ni och kursen var jättebra!"
 

Carolina Videfors
 

"Vad var bäst? - Bättre effekt på mig själv än väntat. Jag lär ut egenvård med mindfulness och på köpet får jag självvård - bara plus!"
 

Anonym


"Bäst var gruppdynamiken, skapa trygghet bland deltagarna. Utmanande på rätt nivå, humor och glädje."
 

Patrik Hansson

Film - Marcel Vilches om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Lena Ranehag om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Sofia Hillbom om mindfulnessinstruktörs-utbildningen

Film - Marie Schyberg om mindfulnessinstruktörs-utbildningen
 

Kursen gick över mina förväntningar. Jag är väldigt
nöjd med kursens upplägg, kravlöst men samtidigt med delaktighet. Gott om tid att ägna sig åt egna övningar och självstudier emellan våra zoom-möten.

Jag som är stresskänslig upplevde inte att jag blev stressad, utan kunde ägna mig åt studier i egen takt och genom våra zoom-möten kunde jag sedan få chans att diskutera och inspireras av andra i grupp.

 

Caroline Naim
 

Bäst var att vi alla fått höras. Kärleksfulla regler har gällt i all undervisning.
Fått massor av inspiration!
Tydligt och intressant.

Anonym
 

Kursen motsvarade mina förväntningar och mer därtill. Jag fördjupade mina mindfulnesskunskaper och jag är helt redo att till och med kunna hålla kurs och använda det som en del i min undervisning. Bäst var växlingen teori och praktik och goda förebilder som lärare.
 

Lise-Lotte Grinde
 

Kursen motsvarade absolut mina förväntningar. Jag blev förvånad hur mycket som fungerade som egenstudier och examinationen var jättebra! Bäst var att det var filmer tillsammans med arbetsblad gjorde utbildningen interaktiv och att man hela tiden hade något som skulle skickas in innan man gick vidare.
 

Kim Wallgren
 

Kursen var över mina förväntningar. Mycket nöjd
med upplägget. Hela kursen
är så genomtänkt och leder oss som deltagare gradvis framåt. Kursledarnas värme och humor skapar en trygghet och ett accepterande i gruppen.

 

Paolina Weidinger

Jag tyckte om upplägget. Att det var en egen del för varje vecka. Då fick jag en hel vecka att fokusera på ett område. Sen tycker jag även att självstudiekursen passade mig perfekt och att jag kunde läsa och göra övningar i min egen takt. Jag ville att kursen skulle ge mig själv lika mycket utveckling som till att ha den för att föra mindfulness vidare till andra människor, och det gjorde den.
 

Selma Obrodovac
 

Det här är, på något sätt, första gången jag gjort något för mig själv som också givit mig så mycket tillbaka. Jag har fått verktyg till hela mitt liv.
Denna utbildning överträffade mina förväntningar för det var
ett helt nytt sätt att lära sig. Och det var fantastiskt!

 

Maya Sjöstedt
 

Kursen har varit mycket bra! Välstrukturerat, konkret och tydligt. Ni är så kompatibla i erat sätt att leda kursen. Ni skapar bra atmosfär i gruppen och är så fina och ödmjuka i erat sätt att vara.
BRAVO! 8-veckorsprogrammet är väl nedskrivet och beskrivet vilket gör det lätt att komma igång med att hålla kurser.

 

Lena Sundin
 

​Kursen motsvarade absolut mina förväntningar! Bra upplägg, lagom intensitet, engagerade ledare och deltagare.
 

Agnetha Gustavsson
 

Jag tycker om att allt fanns samlat på ett ställe och alltid tillgängligt. Att man kan gå tillbaka och lyssna på meditationerna, välja vilken man vill lyssna på och hur ofta man ville. Att texterna finns samlade. Att det ligger filmer om hur man gör olika övningar. Allt fanns redan där, samlat och bra. Man fick en bra överblick
över kursen.

 

Anonym
 

Kursen motsvarar mycket väl
mina förväntningar. Om jag kommer att starta någon kurs själv så är 8-veckors programmet väldigt användbart.
Trots distansen mellan oss deltagare så kändes det ändå
som vi lärde känna varandra snabbt tack vare de övningar
vi gjorde två och två.
Kursen kändes personlig,
trivsam och avslappnad.
Alla fick möjlighet att prata
om sina upplevelser i tur och ordning. Det är annars lätt att några enstaka pratar väldigt mycket men att ni styrde upp det
i inledningen var bra.
Ni har en förtroendegivande, trevlig och lugn framtoning.

 

Michael Carnhage

Bäst var det trygga rum som skapades där allting har känts tillåtet. Där vi har fått utforska exakt det som Mindfulness står för: nyfikenhet, acceptans, att inte döma, tålamod, tillit, icke strävan, att släppa taget, generositet och tacksamhet genom övningar, meditationer och reflektioner.

Är så ofantligt tacksam över att ha fått gå den här kursen.

 

Therese Storm
 

Bäst var alla övningar som
visade att det fungerar
plus alla insikter.

 

L Valdmaa
 

Kursen var över förväntan. Kompetent, seriös, innehållsrik, trygg, inspirerande, varm.

Suzanne

 

Alla meditationer och övningar var jättebra! Att få uppleva mindfulness så man själv vet vad det är och hur det känns är så viktigt.

Sara

 

Mina förväntningar var att kunna känna mig redo att hålla kurser och det gör jag så TACK!

Lina Milhav

 

Kursen var över förväntan, jag är mer än nöjd! Den har gett mig många verktyg,
gemenskap, kärlek
och läkande.

 

Elin Bäckström
 

Det blev en inre resa under kursveckan, som jag tror är helt central för att bli kursledare. Jag trodde nog inte att jag skulle gå igenom så mycket i mig själv som jag gjorde och det uppskattar jag verkligen. Den öppenheten och fina gemenskapen vi hade i gruppen och Lisa som ledare gjorde att jag kände mig trygg och vågade testa, ställa frågor och uttrycka mig.
Jag var väldigt nöjd med upplägget och kände
att det var bra att vi delades in i små grupper eller två och två redan tidigt första dagen för det gjorde att jag kom närmare deltagarna, vilket ökade tryggheten för mig. Mitt självförtroende och självkänsla har verkligen ökat. Jag var jättenervös inför examinationerna men då jag bara möttes av kärlek
och tydlighet som feedback så kändes det som att även prestationerna i kursen stärkte mig. 

Anonym
 

"Bäst var alla praktiska övningar. Jag lär mig av att få utföra och uppleva. Upplevelsebaserad inlärning."
 

Sofia Fogelqvist

"Fantastisk gruppdynamik. Tydligt ledarskap. Tillåtande atmosfär​"
 

​Therese Tapper
 

"Vi har fått öva mycket både praktiskt och teoretiskt. Fått lära av varandra, skrattat och delat. Bäst var att vi alla fått höras. Kärleksfulla regler har gällt i all undervisning. Fått massor av inspiration! Tydligt och intressant."
 

Anonym
 

"Jag har lärt mig massor! Både om mindfulness och om mig själv. Så bra att vara i mindfulnessbubblan hela tiden. Att det blandats med övningar och grupparbeten."
 

Lena Ericsson
 

"Jag blev positivt överraskad. Kursen överträffade mina förväntningar!"
 

Anonym
 

"Jag förväntade mig inte att jag skulle utvecklas så mycket som person som jag gjorde på denna korta tid."
 

Marlene Millberg
 

"Ledarna kompletterar varandra fint i utbildningens alla delar och det blir ett behagligt, flexibelt men ändå tydligt upplägg som inspirerar, utvecklar och ger mersmak. Trevliga omgivningar och en tillåtande attityd ger en atmosfär som gör att kursen passar alla som vill. "
 

Malin Hansson
 

"Den goda maten och den vackra omgivningen, olivlunden osv bidrog till att förstärka upplevelsen. Retreat är verkligen att rekommendera!
Bäst var den avslappnade inställningen till ”kursen/ lärandet”, gjorde att det blev en väldigt skön och prestigelös känsla i gruppen. Bra att det fanns mycket utrymme till reflektion.

 

Marie Fredriksson
 

"Bäst var nog samtal och reflektion kring övningarna. Det var intressant att höra vad alla tyckte. Mötet med nya människor och den fina gruppdynamiken som uppstod."
 

Anonym