Möt några av våra utbildade
Mindfulnessinstruktörer & MindMassörer

Lena har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i retreatform i Åsbro.

- Utbildningen gav mig mycket mer än vad jag hade förväntat mig. Den gav mig ny kunskap om hur jag ska tänka för att skapa lugn och harmoni, och hela utbildningen kändes som en skön "snuttefilt" som man kunde ta om sig och vila i på ett tryggt sätt. Med er två som lärare med er kompetens och erfarenhet, kände jag rakt igenom utbildningen att ni gav inte bara kunskap utan också er livserfarenhet och värme, och många goa skratt och en fin gemenskap! 
 
Läs hela på iLivEras instagram >>

Marcel har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i Stockholm över tid.

- Utbildningen blev en vändning i mitt sätt att se på livet. Det blev en startpunkt för att förstå mig själv, genom att lära mig alla verktyg som Mindfulness har med sig. En viktig del av min upplevelse var att lärarna, Lisa och Jessica, levde sig in i det de lärde ut och kommunicerade metoden på ett mycket trovärdig och ansvarsfullt sätt. Jag känner också en stor tacksamhet för att ha lärt känna alla fina människor som var med på utbildningen, både lärarna och deltagarna.

Läs hela på iLivEras instagram >>

Therese har gått Mindfulness-instruktörsutbildning på distans online.

- Det var en jättefin upplevelse att gå utbildningen online. Jag minns att jag var förvånad över att det kunde kännas så starkt att möta andra människor och göra övningar tillsammans genom en datorskärm, idag känns det som en självklarhet att det är så. Innan kursen var det som att jag gjorde isolerade neddykningar i mindfulness. Nu finns mindfulness med mig i min vardag på ett annat sätt. Jag har kommit mig själv närmare på ett sätt jag inte gjort tidigare där jag väljer mig själv - och får kontakt med mig själv - oftare i det lilla. Jag stannar mer upp och tar extra andetag när det behövs.

Läs hela på iLivEras instagram >>

Björn har gått Mindfulness-instruktörsutbildning på distans online.

- Utbildningen var online och det fungerade förvånansvärt bra. Även om vi inte var tillsammans fysiskt så kände jag en fin gemenskap med de andra. Vi kunde ha samtal i par i egna ”rum” och även gruppdiskussioner med alla inblandade!

Läs hela på iLivEras instagram >>

Lise-Lotte har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i retreatform i Åsbro.

- Helt plötsligt landade tidigare kunskaper och jag kan nu använda mindfulness som ett verktyg till återhämtning, till att hantera vardagens uttalade och outtalade krav. Fick också insikten att det går att påverka hur jag vill att livet ska vara, inte bara ta hand om hur det blev.

Läs hela på iLivEras instagram >>

Annette har gått Mindfulness-instruktörsutbildning på distans online.

- Väldigt annorlunda sätt att ha utbildning på men zoom funkade hur bra som helst. Var lite skeptisk, även om jag ansökte onlineutbildningen. Tänkte att övningar samt meditationerna skulle bli svåra men ledarna fixade det genom bra ljud, gruppindelning i olika rum och massa tid för reflektioner och samtal med andra kursdeltagare. Så min åsikt är att kursen är precis lika bra som om man skulle träffas i en kurssal men det som skiljer sig åt är att man inte kan se och krama varandra ❤️  

Läs hela på iLivEras instagram >>

Conny Wahlström

Conny har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i retreatform på Gotland.

- Utbildningen gav mig vad jag letade efter, kunskap, lugn, gemenskap och nya insikter om mig själv. Ville ta in så mycket kunskap jag kunde om mindfulness, hur kan man lägga upp en kurs, forskning etc. Målen blev uppfyllda. Det är enkelt att föra in övningar i sitt dagliga liv, det handlar inte om nya prestationer utan om att hitta ett tillåtande förhållningssätt till sig själv och omgivningen. Tio minuters regelbunden meditation ger bra träning till att fokusera på det som är här och nu.

Läs hela på iLivEras instagram >>

Marie-Louise har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i retreatform i Åsbro.

- Det var först på er kurs jag fick insikten att det är MITT andetag. Inte att jag ska andas på något speciellt sätt eller i någon särskild takt utan följa MITT andetag, ut och in genom kroppen. Det blev en AHA-känsla och skapade ett inre lugn. Att jobba med attityderna på fortsättningskursen förankrade allt ytterligare. Jag har eget ansvar för mitt handlande och mina känslor. Det är mina val, ingen annans. Jag gör numera aktiva val och väljer det som inspirerar/entusiasmerar mig och väljer bort det som känns negativt.

Läs hela på iLivEras instagram >>

Kristian har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i Stockholm över tid.

- Utbildningen var riktigt bra och jag gick den i ett läge i livet då den var till stor personlig nytta. Att fördjupa mig i mindfulness hjälpte mig stå stadigt genom min komma ut process. I dag använder jag mindfulness regelbundet i vardagen. Jag har mycket lättare nu att känna när jag behöver ta paus och att tillåta mig detta. Jag har också lättare för att behålla ett inre lugn i stressiga situationer.

Läs hela på iLivEras instagram >>

Elisabeth och Marita har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i Stockholm över tid.

- Vi jobbar med ungdomar och har under en längre tid märkt att psykisk ohälsa ökar och ville därför få fler ”verktyg” att erbjuda. Vi läste om olika metoder och kände att Mindfulness kunde vara något som skulle kunna funka både för oss och för målgruppen unga (16-25 år). Sedan vi gick utbildningen har vi kunnat erbjuda Mindfulness till ungdomar i vår öppna verksamhet och vi har även haft stor nytta av Mindfulness själva.

Läs hela på iLivEras instagram >>

Carola har gått MindMassage distansutbildning via iLivEra.

- Googlade runt för att hitta nya sätt att ge stressreducerande behandlingar och snubblade på MindMassage. Det kändes helt rätt att kombinera Mindfulness med Massage. Väntade med utbildningen då den var i Sthlm men när den kom som distansutbildning fanns inga tvivel. Det var en proffsig och genomtänkt utbildning.

Läs hela på iLivEras instagram >>

Anita har gått Mindfulness-instruktörsutbildning som intensivvecka i Sthlm.

Hur har Mindfulness påverkat ditt liv?
- Andningen! I särklass andningen! Genom att stanna upp, kanske backa och ha kontakt med min andning, slappnar jag av, tar lättare rätt beslut, har möjlighet att förstå mig själv och andra, varför jag eller de reagerar som vi gör just för stunden.
Eller om jag inte förstår, så landar jag i det just för stunden. Att det är som det är! Jag har lättare att förstå mig själv och att se andra med klokare ögon. Att inte fara iväg i tankarna och tro att de är sanna. Andningen får mig att vara lugnare.


Läs hela på iLivEras instagram >>

Anna-Karin har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i retreatform på Gotland. Hon har även gått MindMassage-utbildning.

- Efter min skilsmässa 2018 var det en vän som tipsade mig om iLivEra. När jag läste om kurstillfället på Gotland 2019, blev jag lycklig i hela kroppen. Jag hann sedan bara komma hem från Gotland, för att sedan boka in mig på MindMassage utbildningen med bästa Helena Swedenhammar.


Läs hela på iLivEras instagram >>

Följ oss på instagram

På vår instagram tipsar vi om övningar och inspiration för personlig utveckling och mindfulness.

Du hittar oss på @ilivera_ab

Johanna Meyer

Johanna har gått Mindfulness-instruktörsutbildning i retreatform på Gotland. Hon har även gått MindMassage-utbildning.

- Jag provade själv behandlingen när jag gick utbildningen till Mindfulness-instruktör och fastnade direkt för kombinationen av massage och mindfulness. Känslan av total avslappning i både kropp och sinne efter en behandling är något som jag ibland har saknat i vanlig klassisk massage. Därför blev jag nyfiken på MindMassage och ville lära mig mer.

Läs hela på iLivEras instagram >>